kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.934
Solak je oreol junastva i cestitosti jel...ne znas jel aljek veci izdajnik, ili stetocina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solak je oreol junastva i cestitosti jel...ne znas jel aljek veci izdajnik, ili stetocina
on se ne bavi politikom, nije tema, ne znam jel ima forum medijiSolak je oreol junastva i cestitosti jel...
Jes ne bavi seon se ne bavi politikom, nije tema, ne znam jel ima forum mediji
on se ne bavi politikom, nije tema, ne znam jel ima forum mediji
a tema je aljek uzurpator
Или ћемо да сменимо полуделог Узурпатора са власти или ћемо да нестанемо
Ајд довиђења.Ti nikada i nisi bio deo srba
Stoga nestani
Odoh jaOtvorio si temu na kojoj jedino možeš da očekuješ Hrvate i Drugosrbijance…
Kakvo lupetanje, da nas Francuska tada nije uzela u zaštitu posle Lenjinove takozvane “revolucije” Srbiju bi tretirali kao Austrougarsku.jedan od dokaza koliko nas je francuska volela je i taj da su nam predumisljajno "pomagali" saljuci nam municiju drugog kalibra da nas sto vise crkne.
mnogo ima stvari za koje nema dokaza a koje su namerno radjene da sto vise srba pocrkaju. napr. mi ginemo, tj nasi preci a oni sede i lade yaya na pocetnim polozajima a znaju sta se desava. ko ce nekoga za to da osudi, a?
ko ce da osudi napr vucica za bilo sta sta radi u spoljnoj politici kad nema dokaza jer nista ekstremno ne potpisuje?
To što je Sizif nekad bukvalno besomučno ciničan ne utiče na činjenicu da je recimo Francuska posle Prvog svetskog rata bila velika sila koja je samostalno vodila svoju spoljnu politiku, i imala radikalno drugačiji stav prema Srbiji (i tzv “Jugoslaviji” Kralja Aleksandra) u odnosu na Nemačku ili recimo u odnosu na UK.jes sizif ti je jak argument kada kaze moskva mora da bude kao berlin 1945
a posle kaze ja reko da su rusi fasisti, ma ajde
siroma on ni ne zna razlike izmedju fasizma i nacizma, jer svaka drzava u svetu koja drzi do sebe je ustrojena po fasistickom principu.
al dobro razumem ga... nekad bih mozda i ja tako kada bi setao bejsvoterom i reko, ovo je zivot, ebo srbiju.
mene brine ovaj dopunski papir što ovom majmunolikom stvoru nesvesno visi.Sta je bilo nisi dobio Glas CIA za ovu nedelju?
https://www.glasamerike.net/a/amerika-srbija-analiza-energetika-sporazum/7793069.html
Postao si neobavesten ko Kostunica
Džefri Pajat, pomoćnik državnog sekretara za energetiku, ističe da je diversifikacija ključ sigurnosti za svaku zemlju. Pajat je za Glas Amerike podsetio da se Srbija obavezala da kupuje američki prirodni gas iz Grčke, kao i da je spremna da učestuje u drugim projektima.
Pogledajte prilog 1615382
ne smeta meni cinizam, neke dileje ni za to nisu sposobne a on je to ovde usavrsio... ali ako se koristis uslovno receno metonimijom, onda tim sufiksom za figuraciju kada si priteran uza zid nastavi i dalje da se tako ponasas, a ne da se pravis naivan ko francuska sobaricaTo što je Sizif nekad bukvalno besomučno ciničan ne utiče na činjenicu da je recimo Francuska posle Prvog svetskog rata bila velika sila koja je samostalno vodila svoju spoljnu politiku, i imala radikalno drugačiji stav prema Srbiji (i tzv “Jugoslaviji” Kralja Aleksandra) u odnosu na Nemačku ili recimo u odnosu na UK.
Što se tiče AV, to što on daje što ‘vake izjave, što prave bisere 24/7 i što na nedelju dana u zadnji čas sprečava smakove sveta niukoliko ne utiče na činjenicu da su Kol, Genšer i Klinton celu deceniju devedesetih vodili što proksi što direktan rat protiv Srbije - da bi što je više moguće oslabili srpsku gropolitičku poziciju, ne da bi bilo ko u Srbiji “bolje živeo”, naravno.
Председник Вучић ради у складу са оним што говори. Нема ту разлике!Ne gledaj šta Vučić radi nego šta govori. Odbrusio im je u UN!![]()
Kakvo lupetanje, da nas Francuska tada nije uzela u zaštitu posle Lenjinove takozvane “revolucije” Srbiju bi tretirali kao Austrougarsku.
Ljudi o istorijskim događajima “sude” isklučivo na osnovu dnevne politike.
mora da mu bude toplo jer se uvek seti tome kako mu greje kajganu.Председник Вучић ради у складу са оним што говори. Нема ту разлике!
Велики Лидер данас управља Србијом и морамо бити поносни на њега! Топло нам је било око срца кад је загрмео пред УН! Брат Тихи чак је отворио,са одушевљењем, тему о том Историјском Говору!![]()
a šta radi svom narodu iza leđa nema veze je li?Ne gledaj šta Vučić radi nego šta govori. Odbrusio im je u UN!![]()
Али Народ га, сем шачице изрода, воли и подржава!a šta radi svom narodu iza leđa nema veze je li?
Sta je bilo nisi dobio Glas CIA za ovu nedelju?
https://www.glasamerike.net/a/amerika-srbija-analiza-energetika-sporazum/7793069.html
Postao si neobavesten ko Kostunica
Džefri Pajat, pomoćnik državnog sekretara za energetiku, ističe da je diversifikacija ključ sigurnosti za svaku zemlju. Pajat je za Glas Amerike podsetio da se Srbija obavezala da kupuje američki prirodni gas iz Grčke, kao i da je spremna da učestuje u drugim projektima.
Pogledajte prilog 1615382
vlazni snovi bosnjadijeСрбија је потпуно небитна и премала Америци када је гас у питању.
Отклон од Русије, па колико да кошта
Сам си рекао да сигурно неће бити јефтинији него руски, ако ни због чега другог, само због ранспорта. А диверзифиикација има смисла само када алтернатива није скупља.Hajde nađi tekst tog sporazuma pa da raspravljamo. Da vidimo tačno koji su energenti u pitanju, i koliko koštaju i kakve su naše obaveze. Bez teksta tog ugovora možemo samo da lupamo.
Drugo - evo ovde je galon benzina 5 dolara (i svi kukaju kako je gorivo u Kaliforniji preskupo), a to je i dalje 50 dinara jeftinije nego u Srbiji.
Za gas ne znam, i ne mogu ni da pretpostavim koliko bi koštao u Srbiji, jedino što znam je da Nemci plaćaju ruski gas manje nego Srbi.