Вучић одваја Србију од Русије и купује четири пута скупљи амерички гас уместо руског!

Kad malo bolje porazmislim , nasa vlast je puna uzurpatora...

BIA keramicar,
Vojska ili BIA , ne znam vise, komicar
Ekonomija, lopov
Medicina, strucnjak za eutanaziju, dobro to mozda nije uzurpator...
Vucic glumi cara kaligulu....ustvari mozda je vise neron nego kaligula...

Kad bude resio da pali nuklearni otpad bice veselo...

A opet , kad su bili demokrate na vlasti , oni pa previse zategnu kozu i deru ekonomski....radikali ispikiraju zrtvu , pa ga razvale totalno , ne ostane nista, uveli notare za to , tj i notare i izvrsitelje...

Ako ostanu jos 5 godina na vlasti , bice oduzimanje stana ako dete napravi agresivni prestup u skoli....

Svako se ubaci , krkobabic opra pare na kuce na selu , pola je izmislio...
Vucic na zemljistu koje privatizuje za pajtashe...
Bande nam haraju po centru BG...
Krimosi postaju gradjevinski preduzimaci posle lezanja na robiji...elita...nekad su gradjevinski preduzimaci bili ta monetarna elita..

jedan od dokaza koliko nas je francuska volela je i taj da su nam predumisljajno "pomagali" saljuci nam municiju drugog kalibra da nas sto vise crkne.

mnogo ima stvari za koje nema dokaza a koje su namerno radjene da sto vise srba pocrkaju. napr. mi ginemo, tj nasi preci a oni sede i lade yaya na pocetnim polozajima a znaju sta se desava. ko ce nekoga za to da osudi, a?

ko ce da osudi napr vucica za bilo sta sta radi u spoljnoj politici kad nema dokaza jer nista ekstremno ne potpisuje?
Kakvo lupetanje, da nas Francuska tada nije uzela u zaštitu posle Lenjinove takozvane “revolucije” Srbiju bi tretirali kao Austrougarsku.

Ljudi o istorijskim događajima “sude” isklučivo na osnovu dnevne politike.

jes sizif ti je jak argument kada kaze moskva mora da bude kao berlin 1945 :rotf:

a posle kaze ja reko da su rusi fasisti, ma ajde :lol:

siroma on ni ne zna razlike izmedju fasizma i nacizma, jer svaka drzava u svetu koja drzi do sebe je ustrojena po fasistickom principu.

al dobro razumem ga... nekad bih mozda i ja tako kada bi setao bejsvoterom i reko, ovo je zivot, ebo srbiju.
To što je Sizif nekad bukvalno besomučno ciničan ne utiče na činjenicu da je recimo Francuska posle Prvog svetskog rata bila velika sila koja je samostalno vodila svoju spoljnu politiku, i imala radikalno drugačiji stav prema Srbiji (i tzv “Jugoslaviji” Kralja Aleksandra) u odnosu na Nemačku ili recimo u odnosu na UK.

Što se tiče AV, to što on daje što ‘vake izjave, što prave bisere 24/7 i što na nedelju dana u zadnji čas sprečava smakove sveta niukoliko ne utiče na činjenicu da su Kol, Genšer i Klinton celu deceniju devedesetih vodili što proksi što direktan rat protiv Srbije - da bi što je više moguće oslabili srpsku gropolitičku poziciju, ne da bi bilo ko u Srbiji “bolje živeo”, naravno.

za ona dva jaja sa kojima hrane narod, narod ce da ih besi - toi mislis?
ja mislim da se 'vata magla, dobro je tebi u spaniji, ruja sutra ionako nece da gadja tako daleko, pusti potrosacku korpu, ide rat, aljek ce da te salje na staljingrad

Председник Србије Александар Вучић одбио је позив руског председника Владимира Путина да присуствује самиту БРИКС-а у Казању. Изгледа да је донео коначан стратешки избор у корист НАТО-а и ЕУ​

ПШЕНИЧКИНОВ: Вучић бира издају

Poslednja izmena od moderatora:
Sta je bilo nisi dobio Glas CIA za ovu nedelju? z:D

https://www.glasamerike.net/a/amerika-srbija-analiza-energetika-sporazum/7793069.html

Postao si neobavesten ko Kostunica

Džefri Pajat, pomoćnik državnog sekretara za energetiku, ističe da je diversifikacija ključ sigurnosti za svaku zemlju. Pajat je za Glas Amerike podsetio da se Srbija obavezala da kupuje američki prirodni gas iz Grčke, kao i da je spremna da učestuje u drugim projektima.

Pogledajte prilog 1615382
mene brine ovaj dopunski papir što ovom majmunolikom stvoru nesvesno visi.

To što je Sizif nekad bukvalno besomučno ciničan ne utiče na činjenicu da je recimo Francuska posle Prvog svetskog rata bila velika sila koja je samostalno vodila svoju spoljnu politiku, i imala radikalno drugačiji stav prema Srbiji (i tzv “Jugoslaviji” Kralja Aleksandra) u odnosu na Nemačku ili recimo u odnosu na UK.

Što se tiče AV, to što on daje što ‘vake izjave, što prave bisere 24/7 i što na nedelju dana u zadnji čas sprečava smakove sveta niukoliko ne utiče na činjenicu da su Kol, Genšer i Klinton celu deceniju devedesetih vodili što proksi što direktan rat protiv Srbije - da bi što je više moguće oslabili srpsku gropolitičku poziciju, ne da bi bilo ko u Srbiji “bolje živeo”, naravno.
ne smeta meni cinizam, neke dileje ni za to nisu sposobne a on je to ovde usavrsio... ali ako se koristis uslovno receno metonimijom, onda tim sufiksom za figuraciju kada si priteran uza zid nastavi i dalje da se tako ponasas, a ne da se pravis naivan ko francuska sobarica :lol:

ceo zapad ima samo jedan cilj vezan za srbiju da sa nama nemaju ozbiljna posla jer smo neuravnotezeni, pomalo divlji i nikako ukalupljeni. zato se ponasaju manje ili vise bas kao sizif, garnirajuci svaki pritisak ucenom, cinizmom ili u najboljem slucaju laznim prijateljstvom. cilj je jednostavan, smanjite ih na prihvatljivu meru potcinjenosti.

tako je bilo oduvek i tako ce biti zanavek jer krv nije voda. pri tome ne mislim na pojedince vec iskljucivo na njihove stratege kojima su vekovima ruke ogrezle u tudjoj krvi ili nesreci.

Ne gledaj šta Vučić radi nego šta govori. Odbrusio im je u UN! :deda2:
Председник Вучић ради у складу са оним што говори. Нема ту разлике!
Велики Лидер данас управља Србијом и морамо бити поносни на њега! Топло нам је било око срца кад је загрмео пред УН! Брат Тихи чак је отворио,са одушевљењем, тему о том Историјском Говору! ;)

Kakvo lupetanje, da nas Francuska tada nije uzela u zaštitu posle Lenjinove takozvane “revolucije” Srbiju bi tretirali kao Austrougarsku.

Ljudi o istorijskim događajima “sude” isklučivo na osnovu dnevne politike.
:lol:

to je licemerje. jedino nije kada sudis o necemu kako se neko prema tebi ponasa u izvanrednoj situaciji kao sto je rat. to najbolje oslikava mentalitet.

secas se skoro savrsene scene iz apokalipse...kad zaustave dzunku satro radi kontrole, pa ih izmasakriraju bez ikakvog razloga a onda zovu hitnu jer ima jedan preziveo. to je zapad oslikan kao na tacni u svakoj sferi zivota.

prvo te kao u usa natera propagandom da jedes smece i unistis zdravlje, pa kad ga unistis, onda ti prodaje lekove da se izlecis, a ne da se ne izlecis vec zapadas u jos gore stanje, a kada vise ni to nije dovoljno da masovno trebe ljude, izmislili su efikasniji sistem kao nacisti samo sto te umesto komora sa ciklon b bocnu fajzerom.

Председник Вучић ради у складу са оним што говори. Нема ту разлике!
Велики Лидер данас управља Србијом и морамо бити поносни на њега! Топло нам је било око срца кад је загрмео пред УН! Брат Тихи чак је отворио,са одушевљењем, тему о том Историјском Говору! ;)
mora da mu bude toplo jer se uvek seti tome kako mu greje kajganu.

Лако је вама из ДБ када имате интерес

Не знам само како успоставити цену једног и другог када је разлика у цени 4-5 х

Каква је ту могућа конкурентност ?!?

Sta je bilo nisi dobio Glas CIA za ovu nedelju? z:D

https://www.glasamerike.net/a/amerika-srbija-analiza-energetika-sporazum/7793069.html

Postao si neobavesten ko Kostunica

Džefri Pajat, pomoćnik državnog sekretara za energetiku, ističe da je diversifikacija ključ sigurnosti za svaku zemlju. Pajat je za Glas Amerike podsetio da se Srbija obavezala da kupuje američki prirodni gas iz Grčke, kao i da je spremna da učestuje u drugim projektima.

Pogledajte prilog 1615382

Диверзификација на амерички начин јесте, уништи руски гасовод и продај само свој амерички 5х скупљи.

Нема ту америчке диверзификације, већ отимање тржишта, а код небитне Србије је у питању геополитика.

Hajde nađi tekst tog sporazuma pa da raspravljamo. Da vidimo tačno koji su energenti u pitanju, i koliko koštaju i kakve su naše obaveze. Bez teksta tog ugovora možemo samo da lupamo.

Drugo - evo ovde je galon benzina 5 dolara (i svi kukaju kako je gorivo u Kaliforniji preskupo), a to je i dalje 50 dinara jeftinije nego u Srbiji.

Za gas ne znam, i ne mogu ni da pretpostavim koliko bi koštao u Srbiji, jedino što znam je da Nemci plaćaju ruski gas manje nego Srbi.
Сам си рекао да сигурно неће бити јефтинији него руски, ако ни због чега другог, само због ранспорта. А диверзифиикација има смисла само када алтернатива није скупља.

Одакле ти то? Прошле године је цена за Немачку била скоро 10 пута виша него за Србију(ваљда 400 и кусур према 3700/3800).

Back