Vučić odgovorio evroposlaniku koji ga je pozvao na TV debatu

Берекин

Buduća legenda
Poruka
32.484

Vučić odgovorio evroposlaniku koji ga je pozvao na TV debatu​

N1 Beograddanas 15:27

Evropslanik Sandro Goci
Foto: BETAPHOTO / EVROPSKA DEMOKRATSKA PARTIJA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na izjavu Generalnog sekretara Evropske demokratske partije (EDP) Sandra Gocija koji mu je poručio da je dosta s monolozima i pozvao ga na debatu na N1, izjavio je da dijalog podrazumeva uzajamno poštovanje i da nije i neće biti „džak za udaranje“.

Imam pravo, kao i svaki drugi učesnik u javnom prostoru, da na optužbe i napade odgovorim argumentima“, rekao je predsednik Srbije za Blic.

Vučić je, kako navodi Blic, poručio i:

„Izgleda da niste u potpunosti informisani – ja sam više puta jasno istakao da sam spreman za otvoren dijalog sa onima koji imaju drugačije mišljenje, i to baš na N1 televiziji, u formatu koji podrazumeva ozbiljnu i argumentovanu raspravu sa nekoliko sagovornika. Međutim, do sada nisam dobio poziv za takvu emisiju na N1. Nisam razumeo koliko si važan, inače bi ih zamolio da i tebe uvrste u spisak sagovornika. Ovom prilikom ih molim da isprave moju grešku i da, ukoliko do poziva dođe, pozovu i tebe“.

Istovremeno, je, kako se navodi, naglasio da dijalog podrazumeva uzajamno poštovanje.

„Nisam i neću biti ‘džak za udaranje’ – imam pravo, kao i svaki drugi učesnik u javnom prostoru, da na optužbe i napade odgovorim argumentima“, rekao je on.

Istakao je da veruje da će Goci, kao neko ko se zalaže za demokratske vrednosti, razumeti i prihvatiti takav princip.

Ranije danas Generalni sekretar Evropske demokratske partije (EDP) Sandro Goci poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je dosta s monolozima i pozvao ga na debatu na N1.

Goci je pisanom izjavom odgovorio je na nastup predsednika Vučića na javnom servisu Srbije, tokom kog je, kako je naveo, gotovo tri minuta posvetio napadima na EDP i njeno rukovodstvo.
***********************************************************************************************************************************************************************************
"Јунак Мурат" не излази на ненамештене дуеле. :super:
Да није тако "храбар", па да је изашао на црту овом европарламентарцу и забележио још једну победу 5.0? :mrgreen:
Вероватно није могао убацити у дневни распоред и овај епски дуел?

Evropslanik Sandro Goci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na izjavu Generalnog sekretara Evropske demokratske partije (EDP) Sandra Gocija koji mu je poručio da je dosta s monolozima i pozvao ga na debatu na N1, izjavio je da dijalog podrazumeva uzajamno poštovanje i da nije i neće biti „džak za udaranje“.

Imam pravo, kao i svaki drugi učesnik u javnom prostoru, da na optužbe i napade odgovorim argumentima“, rekao je predsednik Srbije za Blic.

„Izgleda da niste u potpunosti informisani – ja sam više puta jasno istakao da sam spreman za otvoren dijalog sa onima koji imaju drugačije mišljenje, i to baš na N1 televiziji, u formatu koji podrazumeva ozbiljnu i argumentovanu raspravu sa nekoliko sagovornika. Međutim, do sada nisam dobio poziv za takvu emisiju na N1. Nisam razumeo koliko si važan, inače bi ih zamolio da i tebe uvrste u spisak sagovornika. Ovom prilikom ih molim da isprave moju grešku i da, ukoliko do poziva dođe, pozovu i tebe“.

Istovremeno, je, kako se navodi, naglasio da dijalog podrazumeva uzajamno poštovanje.

„Nisam i neću biti ‘džak za udaranje’ – imam pravo, kao i svaki drugi učesnik u javnom prostoru, da na optužbe i napade odgovorim argumentima“, rekao je on.

Istakao je da veruje da će Goci, kao neko ko se zalaže za demokratske vrednosti, razumeti i prihvatiti takav princip.

Ranije danas Generalni sekretar Evropske demokratske partije (EDP) Sandro Goci poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je dosta s monolozima i pozvao ga na debatu na N1.

Goci je pisanom izjavom odgovorio je na nastup predsednika Vučića na javnom servisu Srbije, tokom kog je, kako je naveo, gotovo tri minuta posvetio napadima na EDP i njeno rukovodstvo.
***********************************************************************************************************************************************************************************
Да није тако "храбар", па да је изашао на црту овом европарламентарцу и забележио још једну победу 5.0? :mrgreen:
"Pravi Srbin" janicar nema sta, divi se Muratu.

Да ли сте очекивали сличан одговор или нешто у стилу: Може, чекај ме тачно у подне код О.К. корала, да ти се начеститам мајчице милосне!?
Слушали смо сви како се хвалише о "скакању" на Куртија, Дачића, Змију... :mrgreen:

Да ли сте очекивали сличан одговор или нешто у стилу: Може, чекај ме тачно у подне код О.К. корала, да ти се начеститам мајчице милосне!?
Слушали смо сви како се хвалише о "скакању" на Куртија, Дачића, Змију... :mrgreen:
Više sam očekivao nešto u stilu "Nikog se ne plašim pa tako ni one koji podržavaju teroriste blokadere. Sve za Srbiju. Živela Srbiija".

I onda se naravno ne pojavi na debati :mrgreen:

Za Saqiria je Jovana Joksimovic maksimum intelektualnog napora u debati,pokojni Zika Obretkovic je nivo iznad vec.

Poslednja izmena:
Оскар је ноторни Лажов.
Н1 је дуго година позивала Мноштво снс-оваца на Гостовања али њима је забрањено да се тамо појаве,Налог из Централе.
Не руши тиксијев свет!

Шта кажу смећоидни дезинформери, је ли преЦедник "загрмео" на европосланика? :namcor:
Svasta bi mu rekao,ali ce iz postovanja prema lady Ursuli da se uzdri.Gudra Svinjformer nema vremena za reakcije,jos lepi zemljaku Eri pare na celo.:mazipsa:

Lepo je što je g.Goci samog sebe denuncirao kao nekoga ko podržava Vuchlera.
Zar mislite da bi don Huljinone imao smelosti da mu ovako odgovori da je cela priča stvarna?
Da prelazi sa persiranja na " Nisam razumeo koliko si važan, inače bi ih zamolio da i tebe uvrste u spisak sagovornika."
Kao, ja sam opaki baja, ne kači se sa mnom, takvima ko što si ti brišem patos.
C,c,c pa kao da ne znamo igrača, kao da ne znamo da bi mu se ćega tresle od straha da mu neko uputi pravi poziv za debatu?
Ovako, Goci i EDP su sebe tako prikladno markirali kao još jednog od onih iz EU koji podržavaju ovu vlast.
Hvala im na tome.

Vučić je, gostijući na RTS-u, pozvao Mađara da kaže "ko kumuje"?

"Ajde odgovori, pošto znaš, kaži ko kumuje. Nema pojma. Nego je to 'ajde malo, da ne kažem do kraja sve, nego da se pomisli da je to Putin ili neko'. Da ne brinemo o odnosima sa Mađarima u našoj zemlji, da ne brinemo o odnosima sa Mađarskom, nazvao bih tu izjavu glupom i neodgovornom, ovako to neću da učinim", rekao je Vučić.

Evropslanik Sandro Goci

Da je hrabriša izašao bi na keca na N1, BBC, DW gde god. Zna da bi ga čika rasturio i postavio vruća pitanja na koja on ovde odgovara blefiranjem.

1000031328.jpg
1000031327.jpg

Back