Vučić obišao prvu bebu rođenu u 2019: Devojčica znači mir

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.083
Vučić obišao prvu bebu rođenu u 2019: Devojčica znači mir

Predsednik Aleksandar Vučić posetio prvu bebu rođenu u 2019. i rekao da kad se devojčica prva u godini rodi to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju.

Maloj Iskri, devojčici koja je došla na svet u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković, poželeo je mnogo sreće i dobro zdravlje.

Majci, koja ima i starijeg sina, Vučić je poželeo još dece, da budu živa i zdrava. "Prelepa je Iskra i vrlo sam srećan što sam mogao da vas obiđem noćas. Dobili ste anđela", kazao je predsednik presrećnoj majci. Predsednik je istakao da nema ništa lepše od beba i da za njih, za decu i živimo. On je ponovio da je rođenje male Iskre velika sreća i za našu zemlju. Konstatovao je da beba ne plače i kazao da je "junakinja". "Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namešteno i sve je prošlo dobro. Sledeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem", kazao je on uručivši majci male Iskre poklon. S predsednikom je bebu i majku u Višegradskoj obišao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni lekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija. Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju Klinike u Višegradskoj, rekavši da su svi bili divni prema njoj.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=01&nav_category=11&nav_id=1488246

Malu Iskru treba sto pre krstiti i okaditi! Uzas

- - - - - - - - - -

Ovakvog licemerstvo svet nije video !!
Pogubnom politikom za 6 g oterao je u Beli svet 600 000 dece i sad populističkom patetikom dočekuje novog građanina Srbije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dusko, 1. januar 2019 11:43) # Link komentara

"Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namešteno i sve je prošlo dobro. Sledeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem"

Porodjaj nesto i ne moze da se namesta al moze sns porodilja :D

Наравно да се порођаји темпирају и наравно да се сваке године намести која ће породиља да добије кеш мани.

Наравно да се порођаји темпирају и наравно да се сваке године намести која ће породиља да добије кеш мани.

Ма чим женка зачне,9 месеци унапред одмах зове у централу и резервише себи први порођај..
па која понуди више .

Него ,види ово како препипава тек рођену бебу...
Болест јеее..

Ко му дозволио да се овако понаша?

Vucic-beba.jpg

Poslednja izmena:
Ма чим женка зачне,9 месеци унапред одмах зове у централу и резервише себи први порођај..
па која понуди више .

Него ,види ово како препипава тек рођену бебу...
Болест јеее..

Ко му дозволио да се овако понаша?

Pogledajte prilog 524491

Jel su mu uzimali bris iz dupeta kao sto uzimaju svakom caletu koji bi da prati porodjaj?

- - - - - - - - - -

pa cim prica za porodjaj da nije bio namesten, sigurno jeste bio :lol:

Па јел се Мр@чак прошле године напредно просро за Бабу из Ливна.. Љига... Лучана бем ти географику
Па испало да СНС Бабу напао СНС руководилац локалним погоном...

Па јел се Мр@чак прошле године напредно просро за Бабу из Ливна.. Љига... Лучана бем ти географику
Па испало да СНС Бабу напао СНС руководилац локалним погоном...

Nisam bio tada na forumu, ne znam o cemu se radi i ko je ta osoba. :)

Sto kaze ona nesrecnica, "nisam videla i nemogu da komentarisem" :mrgreen:

Back