Па као и у време Милана Недића, али је ипак крив - самим чином пристанка.Ako neko misli da ce bilo koji pojedinac u Srbiji da spreci globalne planove onda ne znam sta da vam kazem.
То исто важи и за новог Недића.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па као и у време Милана Недића, али је ипак крив - самим чином пристанка.Ako neko misli da ce bilo koji pojedinac u Srbiji da spreci globalne planove onda ne znam sta da vam kazem.
A ti mislis da postoji bilo ko bi to mogao da odbije bez posledica?Па као и у време Милана Недића, али је ипак крив - самим чином пристанка.
То исто важи и за новог Недића.
Pre bih se ubio nego glasao za Dveri..
Svi doktori i sestrice da prime ovu Firerovu vakcinu bar tri puta
Nismo im valjda tek tako pljeskali i povećavali plate ... naravno i panduri
Osim moje velike ljubavi dr Jovane Stojković , nikoga nisam video ispred skupštine.ok nastavi da glasas za vucica koji ce te uskoro vakcinisati ovog americkom vakcinom i oporezovati porezom na frilensere po stopi od 56% + kamata
Biće interesantno pratiti reakcije naših dr i sestrica kada im dr p pukovnik Kon naredi da podviju rukave.A najlepša stvar je da se radi o potpuno novom tipu vakcine, gde su ''naučnici'' prčkali po DNA, sa potpuno nepoznatim dugoročnim štetnim posledicama
Moguće su genetske degeneracije na DNA nivou, šta nužno ne mora da bude loše.
Recimo, pozitivna genetska reakcija bi mogla da bude izrastanje šestog prsta na rukama ili trećeg uva sa poboljšanom čujnošću.
Bitno je da je Pfizer u ugovovoru sa vladama oslobođen svake odgovornosti za eventualne štetne posledice usled korišćenja njegove najnovije vakcine.
U finalnoj fazi ispitivanja širom svijeta je desetak vakcina, ali vakcina Pfizer/BioNTech je prva koja daje rezultate.
Ona koristi potpuno eksperimentalni pristup koji uključuje ubrizgavanje dijela genetskog koda virusa ili RNK, kako bi se ojačao imuni sistem, prenosi BBC.
Prethodna ispitivanja pokazala su da vakcina vježba tijelo da stvara antitijela i drugi dio imunološkog sistema koji se naziva T-ćelije za borbu protiv korona virusa.
Potrebne su dvije doze u razmaku od tri sedmice.
Pa pitam te jel verujes da ce neko doci posle njega i reformisati pravosudje i pokrenuti sve te postupke protiv njega i njegovih arambasa? Ili ce biti kao u CG, ne necemo nista retroaktivno niti cemo se "svetiti". Jer meni to govori da onda postoji jedan mnogo veci entitet u Srbiji koji kontrolise stvari i to i nema tolike veze sa jednim predsednikom, premijerom ili partijom na rukovodstvu.Mnogo ranije.
U raspalom pravosuđu je sve moguće pa i to da ne bude.
Kao što rekoh, da je neko normalan na vlasti sve se ovo ne bi dešavalo.
Tebe ce prvog da vakcinisu zato sto si radno sposoban, tj, u radnom odnosu sa ljudima.ok nastavi da glasas za vucica koji ce te uskoro vakcinisati ovog americkom vakcinom i oporezovati porezom na frilensere po stopi od 56% + kamata
Нуђено је Драгиши Цветковићу пре него Недићу, али Драгиша није пристао, без икаквих последица.A ti mislis da postoji bilo ko bi to mogao da odbije bez posledica?
Нуђено је Драгиши Цветковићу пре него Недићу, али Драгиша није пристао, без икаквих последица.
Biće interesantno pratiti reakcije naših dr i sestrica kada im dr p pukovnik Kon naredi da podviju rukave.
Osećam nešto da će dr p pukovnik Kon ponovo da podnosi ostavku, kao onomad
Pitanjima revanšizma se uopšte u životu ne bavim jer se ne ložim na to da svoje neprijatelje ili oponente zamišljam na lomači.Pa pitam te jel verujes da ce neko doci posle njega i reformisati pravosudje i pokrenuti sve te postupke protiv njega i njegovih arambasa? Ili ce biti kao u CG, ne necemo nista retroaktivno niti cemo se "svetiti". Jer meni to govori da onda postoji jedan mnogo veci entitet u Srbiji koji kontrolise stvari i to i nema tolike veze sa jednim predsednikom, premijerom ili partijom na rukovodstvu.
Pa kako mislis da uredis drzavu ako cim dodjes na vlast odmah pravis izuzetke. Zakon je zakon. Vazi za svakoga. Ako si ga krsio kao preshjednik ili sta vec. Ovako na startu nista od toga ako svoj svog miluje. Nema nista od toga drug moj.Pitanjima revanšizma se uopšte u životu ne bavim jer se ne ložim na to da svoje neprijatelje ili oponente zamišljam na lomači.
Zanima me samo pitanje uvođenja Srbije u civilizacijske tokove jer sam odlučio da nastavak života ma koliko on trajao provedem u odbacivanju primitivizma koji nam je toliko dugo nametan od strane pseudoelite da je praktično postao deo mentaliteta na ovim prostorima.
Pošto verovatno sebe smatraš za normalnu osobu, onda stani i ti u redNe, oni ce i pristati jer su normalni, ali bih ja tebe licno da pitam kako vi iz milicije
i (tajne) policije gledate na tu ujdurmu jer je vas pukovnik rekao da ce prvo vasda bode.
Ne, oni ce i pristati jer su normalni, ali bih ja tebe licno da pitam kako vi iz milicije
i (tajne) policije gledate na tu ujdurmu jer je vas pukovnik rekao da ce prvo vasda bode.
Да, зар то ниси знао? Неки злобници кажу од олова, али лажу људи.Dragisi Cvetkovicu nudjena vakcina?
Nema nista od toga..ok nastavi da glasas za vucica koji ce te uskoro vakcinisati ovog americkom vakcinom i oporezovati porezom na frilensere po stopi od 56% + kamata
Hoce Merkelova da kod nas bude obavezna i ko nas pita.Mene cudi pored ovoliko zarzenih, zasto ne ne preduzimaju mere hlorisanja ulica gradova, kao s proleca?
@ tema
Lepo sto su nabavljene, samo da vakcinacija ne bude obavezna.
Jer ako je smrtnost medju obolelima, uzela sam najnovije podatke sa "Sputnjika" u svetu oko 2.5%, odnosno prezivljavanja medju obolelima 97,5%, onda zaista nema razloga da bude obavezna.
Pogledajte prilog 797476
https://rs.sputniknews.com/trend/-koronavirus/