Vučić: Obezbeđeno 1.800.000 doza; prve vakcine pre kraja decembra

Naravno, onima koji pune gaće treba objasniti da niko neće da primi vakcinu koja nije prošla sve potrebne testove i koja nije odobrena.
Tebi i tvojoj grupi treba neko da objasni da Ustav građanima garantuje slobdu izbora.
Nadam se razumu i poštovanju Ustava
Ne dolazi u obzir da iko išta na silu ubrizgava u mene ili bilo koga ko ne želi da bude silovan

Ja sam za slobodu iuzbora, ali i za to da s eonima koji odbiju da se vakcinišu, zbog pretnje ostalima, zabrani odlazak u sve javvne ustanove (škole, pozorišta, opštine, banke...) i da se ukolne iz zdravstvenig sistema. Oni srećni u svom strahu i neznanju, mi ostali zaštićeni od primitivaca.
Zašto ako si oltovan i bezbedan?

Uvek možeš i masku da staviš , a i peraja, za svaki slučaj.

Ja sam za slobodu izbora, ali i za to da se onima koji odbiju da se vakcinišu, zbog pretnje ostalima, zabrani odlazak u sve javne ustanove (škole, pozorišta, opštine, banke...) i da se ukolne iz zdravstvenig sistema. Oni srećni u svom strahu i neznanju, mi ostali zaštićeni od primitivaca.
Ma jok, neće biti nikakve zabrane. Sad je ogromna većina ljudi (čak i u državnim ustanovama) na režimu rada na određeno. Samo im se da obaveštenje da za produženje ugovora moraju da prilože i potvrdu o vakcinaciji i kraj priče. I naravno svi koji rade s ljudima.

0.gif
Ауууууу
Руска федерација обезбиједила 50.000 вакцина против Ковид 19 за Црну Гору

Back