Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem

Poruka
19.089
Na pitanje koja je sudbina Gorana Vesića, predsednik je rekao da to ne zna, ali da se svojih drugova ne odriče.

„Nisam bog da znam šta će i kako da bude. Goran Vesić je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem. Ja ne mislim da on sem objektivne odgovornosti nosi krivicu za ovo, ali ja nisam čovek koji će da ide da štrajkuje i da ruši tužilaštvo ili sudove zbog bilo čega“, rekao je Vučić.

Predsednik je istakao i da mu je odluka oko određivanja pritvora Vesiću nerazumljiva.

Znaci drug Vesic uskoro na slobodi. A za onih 15 jadnika Vucica nije briga .

Nego šta ćemo sa ovim?
2A9C530E-EA87-45C3-909C-2926897C9E9F.jpeg

U tome je i problem.

Karađorđev rođeni brat kao silovatelj nije bio pošteđen, jer ne bi trebalo da bued onih za koje je pravda nedostižna.

Danas imamo čoveka koji bi za pedofila koji je zlostavljao 60-oro dečaka i devojčica izjavio: „Ne dam pedofila!“

Niko Vucica ne tera da se privatno odrice drugova, a ako mu je toliko zao, neka da ostavku umesto njega i vrati ovog.
Са Оставкама ћемо мало касније...
Него мене мало занима шта се једе у тим Затворима.
Наиме,Весићу је позлило синоћ па су га из Затвора Хитном Помоћи одвезли у Сремску Каменицу након што је појео неку Мега-Пицу из неке Пицерије.
Како је то могуће да ти из Затвора наручујеш Пице и остале Ђаконије?

Са Оставкама ћемо мало касније...
Него мене мало занима шта се једе у тим Затворима.
Наиме,Весићу је позлило синоћ па су га из Затвора Хитном Помоћи одвезли у Сремску Каменицу након што је појео неку Мега-Пицу из неке Пицерије.
Како је то могуће да ти из Затвора наручујеш Пице и остале Ђаконије?
Ne znam zasto to mene pitas, ali fakat je da je Vesic u ovome mozda ponajmanje kriv, tj, isto kao i ostali.

Krivlji je utoliko sto se slikao a da nije proverio kakva je gradnja bila, ali onda je kriva i Maja Gojkovic, i sam Vucic koji je otvarao kako citam, svecano tu stanicu zajedno sa Orbanom.

Ne znam zasto to mene pitas, ali fakat je da je Vesic u ovome mozda ponajmanje kriv, tj, isto kao i ostali.

Krivlji je utoliko sto se slikao a da nije proverio kakva je gradnja bila, ali onda je kriva i Maja Gojkovic, i sam Vucic koji je otvarao kako citam, svecano tu stanicu zajedno sa Orbanom.
Како бре није Крив?
Њему,његовом Ресору,његовим подређеним Људима су стизале Пријаве ,мејлови,од једног Запосленог тамо на Штајги како нешто није у Реду и сви су то занемаривали,Госп. Ђајић (тада запослени),никад Одговор није добио на његове Притужбе нити се тако нешто проверавало,било подложно Контроли.
Код Нас,у Земљи Србији..разне те Контроле и Инспекције долазе само код НЕПОДОБНИХ ПРЕМА ВЛАСТИ(без Обзира која Власт је у Питању)..
то тако било од Памтивека.

Back