Vučić o transparentu sa njegovim likom na skupu u Nišu: "Biti raspet na krst od najgorih je ponos i podstrek"

Nije to, ne davajte mu takve epitete.

Vučić o transparentu sa njegovim likom na skupu u Nišu: "Biti raspet na krst od najgorih je ponos i podstrek"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...pu-u-nisu-cast-je-boriti-se-za-srbiju/cgrh20c

E jesu mu nabacili loptu na volej. :lol:
On je lepo odgovorio, ali... Nije on ni blizu tome gde mu Bog daje ikakvu titulu. Čovek je iz naroda, običan, dobronameran, a pod svojom vlašću je doveo ekipu koja nam svakodnevno je+e mater. Ne znam kako to nije video, a pravi se jer je teško ne videti...
Vladavina AV jeste donela mnoge dobre stvari, tipa-ne treba ti pasoš da ideš u Tursku. To je velika stvar! Ideš u Tursku samo sa ličnom kartom. Da li je iko ikad pohvalio taj dogovor? Naravno, i iz Turske dolaze ljudi samo sa LK. Ali, lepo je to smišljeno! Šešir sa glave skidam-iako sam imala Turke koji su mi kao stanari pobegli i nisu platili struju. :zcepanje:
Plaćam taj sporazum-dobro, hajde, zaigrali se... Ali na kraju priče, neko mora to da plati!

Sad ima izgovor da dodje na TV i baci Ameriku i Iran u drugi plan.
Lepo je Čomićka rekla "ono" pre neki dan...

Treci svetski kuca na vrata...
Srbi zaglavljeni u Dubaiju...
A mi cemo da se bavimo maskaradom u kojoj je on "razapet"....:roll::roll::roll:

Opet atentat ..:zzzz::zzzz::zzzz:
A jos nije odmorio ni od proslog...🎻🎻🎻

....

Nije to, ne davajte mu takve epitete.

On je lepo odgovorio, ali... Nije on ni blizu tome gde mu Bog daje ikakvu titulu. Čovek je iz naroda, običan, dobronameran, a pod svojom vlašću je doveo ekipu koja nam svakodnevno je+e mater. Ne znam kako to nije video, a pravi se jer je teško ne videti...
on je organizator i mozak te mafije koja nam kako kažeš svakodnevno je+e mater... to da je On dobar ili dobronameran je samo gluma

Nisu im potrebne ovakve stvari ...

Ruku u vatru stavljam da on sam sebi nabacuje ove izlizane fore...
Gebels je to...

A i da niije...daj molim te...maskarada...i to ga tangira...
Ljudi izginuli a on jadan uvek zrtva...:roll:
Evo ja bi ga stavio na transparentu na klonju:rtfm:

...

Poslednja izmena:
on je organizator i mozak te mafije koja nam kako kažeš svakodnevno je+e mater... to da je On dobar ili dobronameran je samo gluma
Ajde, ti da si mozak operacije-znaš da te ne prate-i hajde, -sve je u jednoj priči, što ne bismo ti i ja... ali nema sve za to vremena i smisla.
Pljuju svi po Miroljubu Petroviću, ali ne bi bio taKAV.
EVO TI ZAKON I PRAVILA. Zakonopravilo! Ko malo zastrani, idemo da ga ispravimo. Nismo uopšte suptilni-ide priča 555-333.

Back