Khal Drogo
Veoma poznat
- Poruka
- 14.997
Не знам шта подразумијеваш под "и од самог особља"? Наравно да ће и таква блокада и било шта чиме се поларизује и загађује амбијент у Србији, паралише живот и стварају тензије подржати неки професори и сами забраздили у србофобији и аутошовинизму попут оног Миодрага Јовановића, честог госта антисрпских недија, који видљиво ликује поводом тих дешавања. И наравно да постоје нормални професори, који су ваљда такође особље на фалултету, за које је такво понашање недопустиво и који су огорчени таквом парализом живота. Као што постоје студенти за које је такође такав начин чињења недопустив.A šta kada takva blokada dobije podršku i od samog osoblja na tom fakultetu?
To je u potpunosti drugačije od toga da li grupa studenata blokira sam fakultet, zato što znači da i sama ta institucija protestuje.
Понављам, апсолутно нико нема право блокирати било које установе које су опште добро свих грађана, посебно не факултете и школе, нико нема право паралисати живот. Када се крене у Србији са таквим начином недопустивог чињења, то је увијек у режији непријатеља Србије и народа, хуља који ће инструисати циљну групу како би реализовали своје кварне намјере.
Наравно да ће другосррбијанска и аутошовинистичка дружина дати подршку сваму рђавом, свакој поларизацији, свему што загађује амбијент.. И наравно да ми не пада на памет имати разумијевање за аутошовинисте.