Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 70.047
Da li si pročitao članak?To im je on poručio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si pročitao članak?To im je on poručio?
Mnofgo s e raspisao ,a nisi reako ništa. Ko je ubio 15 mojih sugrađana pod nadstrešnicom pod kojom sam i svojevremeno sam sedeo sa mojom decom?Da li si pročitao članak?
Patetika & krokodilske suze, teške reči, ali to se zove tako.Mnofgo s e raspisao ,a nisi reako ništa. Ko je ubio 15 mojih sugrađana pod nadstrešnicom pod kojom sam i svojevremeno sam sedeo sa mojom decom?
U stara vremena bi se reklo; Dobro im ga zavuče… Da sami izmisle kako su pobudili… Svi znamo da će na kraju tako i biti, da će protesti okopniti, makar trajali do letenje sezone…Da li si pročitao članak?
Da li tvrdiš da situacija nije postala i pomalo komična?Ako misliš na to sto je on rekao kako pozdravlja to sto mladi žele da se pitaju i odredjuju svoju budućnost, jel ti misliš da on to iskreno pozdravlja?
Da li stvarno veruješ da će bilo ko, pa i makar i SNS uspeti da vlada do kraja kosmosa? Činjenica da im u tome pomažu mnogi potezi onih koji trebutno vode srpsku opoziciju to ne može da promeni.U stara vremena bi se reklo; Dobro im ga zavuče… Da sami izmisle kako su pobudili… Svi znamo da će na kraju tako i biti, da će protesti okopniti, makar trajali do letenje sezone…
Ti baš ne želiš da se zna ko je i iz kojih razloga oslobodio ove?Al koje veze ima Gnjilanska grupa i nastrešnica?
Naziv teme je: “Vučić o protestima studenata: Mladi žele da se pitaju i određuju budućnost, ambicija koju morate da pozdravite”Tema je SNS i njihov javašluk, a ti menjaš temu.
Pa dobro nije komična… Koliko god to loše zvučalo lepo je za tako mlađe ljude da prolaze kroz ovaj period protesta koje će pamtiti ceo život.Tako stiču iskustvo, a i to je za njih nezaboravan provod. Očvrsnuce ih,uticace pozitivno na njihovo odrastanje. I one ranije generacije su prolazile slično u onim periodima, da ih sad ne pminjemo. Protesti, sankcije, pa i bombardovanje. Mišljenja sam da sve generacije imaju tu potrebu da se iskazu i umesaju u društveni život na ovaj način… Ali sve je to tako bezazleno za vlast… Pa me jedino čude neki iskusni stariji ljudi i javne ličnosti koji su ubedjeni da je ovaj gotov da padne… E to mi je stvarno ujedno tragično i komično… Oni kao da su još mladji od studenata…Da li tvrdiš da situacija nije postala i pomalo komična?
šta si tačno rekao svojim upisima? Zna li se šta?Patetika & krokodilske suze, teške reči, ali to se zove tako.
Moći će da se porede sa mojom geneacijom, tj sa studentima iz vremena 5. oktobra.Pa dobro nije komična… Koliko god to loše zvučalo lepo je za tako mlađe ljude da prolaze kroz ovaj period protesta koje će pamtiti ceo život.Tako stiču iskustvo, a i to je za njih nezaboravan provod. Očvrsnuce ih,uticace pozitivno na njihovo odrastanje. I one ranije generacije su prolazile slično u onim periodima, da ih sad ne pminjemo. Protesti, sankcije, pa i bombardovanje. Mišljenja sam da sve generacije imaju tu potrebu da se iskazu i umesaju u društveni život na ovaj način… Ali sve je to tako bezazleno za vlast… Pa me jedino čude neki iskusni stariji ljudi i javne ličnosti koji su ubedjeni da je ovaj gotov da padne… E to mi je stvarno ujedno tragično i komično… Oni kao da su još mladji od studenata…
Vladace, dokle god je On živ… Onda će uslediti malo lošiji period za koji je on kriv, jer nije gradio institucije već je sve držao u svojim rukama. Dakle biće malog haosa nakon njega. Zatim služba ostaje, koja je i danas iza njega, a to znaci sve će biti po starom, ali usklađeno sa tim vremenom u kome se bude dešavala. Dakle sa malo tih nekih novih pravila koje vreme nametne, a koje će naivni videti kao nekakvu pozitivnu promenu… Nastavak antieuropske politike sa podrškom službe i nastavak stagniranja… A onda jednog dana oni kao ti neće morati da idu u USA da rade, icice u Rumuniju… Eto to je pozitivno, bliže je, kad god ti dune možeš kući kod porodice za praznik Itd… Nije kao tu da moraš avionsku kartu da rezervises pa te prodje volja dok dodje dan za putovanje…Da li stvarno veruješ da će bilo ko, pa i makar i SNS uspeti da vlada do kraja kosmosa? Činjenica da im u tome pomažu mnogi potezi onih koji trebutno vode srpsku opoziciju to ne može da promeni.
Pa ne znam bas da li je za poredjenje. Onda je bila u pitanju većina gradjana u čitavoj državi, a i pobudilo se na izborima…Moći će da se porede sa mojom geneacijom, tj sa studentima iz vremena 5. oktobra.
Dok Pavlici Grbovici i Balse Bozovici drmaju srpskom opozicijom,Vucicu je ladovina velika
Čemu toliki fatalizam?Vladace, dokle god je On živ…
Nisi me razumeo… Želim mu da živi koliko god on želi i Bog mu da… Nikome ne želim smrt…Čemu toliki fatalizam?
To da srpski antinacionalisti traže i dobijaju podršku od nacionalista iz okruženja.šta si tačno rekao svojim upisima? Zna li se šta?
Ali ne najbolji, kako je tvrdio.
Svejedno, zlikovac mora sa vlasti.To da srpski antinacionalisti traže i dobijaju podršku od nacionalista iz okruženja.
Ниподаштава студенте. Ружно.
Lovi u mutnom, kao i svi ostali. Brzo se prilagodio, nije rigidan kao Zloba.Studenti su dobrodošli u novi pokret plus kredit za stan.![]()
Kako ne?
Kolega iznad je ipak upućeniji...Ali ne najbolji, kako je tvrdio.
To ona piše iz svoje čuvene tolerancije…
Strašno, uvredila je celu kategoriju stanovništva, batinaše.Ovo se inače naziva govor mržnje.
Међутим, апсолутно нико нема право блокирати било које установе које су опште добро свих грађана, посебно не факултете и школе, нико нема право паралисати живот.