Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.462
Učio od Đinđića, kome je do morala nek ide u crkvu.Ti stvarno verujem da on govori ono si misli? Sve te njegove fraze i doskočice su lažne…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Učio od Đinđića, kome je do morala nek ide u crkvu.Ti stvarno verujem da on govori ono si misli? Sve te njegove fraze i doskočice su lažne…
Što se tiče kopanja jedina borba se vidi oko toga ko će biti u prilici da puni džepove kad se bude krenulo sa kopanjem. Po principu da litijum ne sme da se kopa u zemlji koja nije demokratska, dakle kad se žuti budu vratili na vlast tada će litijum biti sasvim OK.Nema ni pravo organizovana grupa politicara da upropastava zemlju
Da kaze da nece biti kopanja pre izbora a da posle izbora krene ka kopanju
Da kaze da odgovorno radi svoj posao a da se guse u korupciji.
Zgrada stanice u novom sadu je trebala kostati 3 miliona
sa duplo vise uradjenog posla, takav je bio proracun pre rada
A 16 mil je preko 1500 evra po kvadratu, jeftinije je bilo srusiti i napraviti bas sve novo
A rekao bih i da nisi Srbin, samo se lazno predstavljas.
Niko nije imao prava ni da za onolika ubistva i najbrutalnija silovanja i monstruoznosti amnestira Gnjilansku grupu, pa je amnestirana, i to u režiji kadrova koje je postavio DOS.Niko nema pravo u Srbiji da amnestira zločince, lopove jer su članovi stranke, pa ipak se to radi.
Mladi su odrastali u takvim uslovima, slušali roditelje kako komentarišu šta je potrebno da bi se neko zaposlio, ili šta je potrebno da bi se izbegla neka kazna, uvek se radilo o pripadnosti stranci SNS. Koliko glupi trebaju biti da im sada neko soli pamet kako će se to odjednom promeniti a da se ne promeni ceo taj korumpirani sistem? Ovakvim izjavama vređa inteligenciju te dece, koja su, hteli to neki da priznaju ili ne, budući akademski građani ove zemlje.
Maca moja mala!Što se tiče kopanja jedina borba se vidi oko toga ko će biti u prilici da puni džepove kad se bude krenulo sa kopanjem. Po principu da litijum ne sme da se kopa u zemlji koja nije demokratska, dakle kad se žuti budu vratili na vlast tada će litijum biti sasvim OK.
Pogledajte prilog 1663403
To nije politicko pitanje, zuti zeleni il plavi, ne zanima me, ovo je pitanje opstankaŠto se tiče kopanja jedina borba se vidi oko toga ko će biti u prilici da puni džepove kad se bude krenulo sa kopanjem. Po principu da litijum ne sme da se kopa u zemlji koja nije demokratska, dakle kad se žuti budu vratili na vlast tada će litijum biti sasvim OK.
Pogledajte prilog 1663403
Kakve ima veze Gnjilanska grupa sa komentarom? Priča se o SNS zločinima.Niko nije imao prava ni da za onolika ubistva i najbrutalnija silovanja i monstruoznosti amnestira Gnjilansku grupu, pa je amnestirana, i to u režiji kadrova koje je postavio DOS.
Hoćemo li o ubistvima koja su se dešavala od prvih balkanskih ratova, pa naovamo?Niko nije imao prava ni da za onolika ubistva i najbrutalnija silovanja i monstruoznosti amnestira Gnjilansku grupu, pa je amnestirana, i to u režiji kadrova koje je postavio DOS.
"Studenti da pronađu način da završe svojom pobedom"
Nije Djindjovi bio lazovcina ni psihopata. On i Djindjovi su dve potpuno različite osobe….Učio od Đinđića, kome je do morala nek ide u crkvu.
Oči me boluuuuNek dadnu radno mesto ako ih tolko vole.
Oce malo.morgen.ni za leba studentu.ne bi dao
Potpuno u pravu ovaj covek
Izvini, ne razumem čemu ovakva relativizacija. Valjda postoji neka razlika između javasluka i namernog ubijanja, silovanja i mučenja? Uostalom, isti taj argument migu da potegnu i oni zahvaljujući čijem javašluku, osionosti i korumpiranosti je došlo i do pada nadstrešnice, zar ne?Hoćemo li o ubistvima koja su se dešavala od prvih balkanskih ratova, pa naovamo?![]()
Da li tvrdiš da nije rekao to što je rekao?Nije Djindjovi bio lazovcina ni psihopata. On i Djindjovi su dve potpuno različite osobe….
Ne razumem, ko i sta?Da li tvrdiš da nije rekao to što je rekao?
Dakle ti zahtevaš amnestiranje zločina počinjenih nad Srbima samo zato što su Srbi? Ne računaj na moju podršku u bezizbornom transferu vlasti svojoj partiji.Kakve ima veze Gnjilanska grupa sa komentarom? Priča se o SNS zločinima.
Al koje veze ima Gnjilanska grupa i nastrešnica?Izvini, ne razumem čemu ovakva relativizacija. Valjda postoji neka razlika između javasluka i namernog ubijanja, silovanja i mučenja? Uostalom, isti taj argument migu da potegnu i oni zahvaljujući čijem javašluku, osionosti i korumpiranosti je došlo i do pada nadstrešnice, zar ne?
Pogledajte prilog 1663415
Pogledajte prilog 1663416
Izvini, ovu temu sam zamislio kao humorističku, a ne kao poligon za prepucavanje.Ne razumem, ko i sta?
Iz ovog potanja jedino može da se zaključi da tebe jedino zanima ogoljena borba za vlast. Otimaj se sa SNS-om, nemam nikakvu vlast da bi mogo si da zahtevaš da ti je predam na ruke.Al koje veze ima Gnnjilanska grupa i nastrešnica?
Ako misliš na to sto je on rekao kako pozdravlja to sto mladi žele da se pitaju i odredjuju svoju budućnost, jel ti misliš da on to iskreno pozdravlja?Izvini, ovu temu sam zamislio kao humorističku, a ne kao poligon za prepucavanje.
Da li ne misliš da situacija nije (bila) pomalo i komična, tj pre nego što je opet pretvorena u biti il’ ne biti?Ako misliš na to sto je on rekao kako pozdravlja to sto mladi žele da se pitaju i odredjuju svoju budućnost, jel ti misliš da on to iskreno pozdravlja?
Tema je SNS i njihov javašluk, a ti menjaš temu.Iz ovog potanja jedino može da se zaključi da tebe jedino zanima ogoljena borba za vlast. Otimaj se sa SNS-om, nemam nikakvu vlast da bi mogo si da zahtevaš da ti je predam na ruke.
Ne razumem, pojasni mi…Da li ne misliš da situacija nije (bila) pomalo i komična, tj pre nego što je opet pretvorena u biti il’ ne biti?
Tema je zamišljena kao humoristička, međutim u zemlji Srbiji vladaju opšti strahovi da bi ona druga strana možda mogla opet da preotme deo podržavalaca…Njihova pobeda je njegov poraz.
Sve razume, ocinski podrzava i racionalno prihvata...samo taj poraz nikako da shvati.
Self-evident:Ne razumem, pojasni mi…
To im je on poručio?Self-evident:
"Studenti da pronađu način da završe svojom pobedom"
Aleksandar Vučić