Vučić o protestima: Milijarde evra iz inostranstva protiv mene, pokrenuta mašinerija laži

Зле силе су се уротиле да сруше Председника Вучића и тиме униште Србију и Србски Народ!
Али то им неће успети!
A ti ćeš slavno poginuti braneći ga u dolini svetog Jadra dok vadi litijum..

Poslednja izmena:
Ако је решење како Ђилас наводи смена Вучића а не одустајање од Рио Тинта , онда су ови протести обмана народа , користе народ да би остварили своје политичке циљеве .

Đilas je Vučićev čovek kada ovako izjavljuje.Da je ovo istina onda bi Vučić odustao od Rio Tinta i rešeno.

Poslednja izmena:

Vučić o akciji "Najbolja cena": Na sniženju 81 proizvod od 1. septembra​

Juhor pašteta, koja je dobra pašteta, koja košta recimo 55 dinara, 54,9, najniže što je bila na akcijskim cenama je 40, sada će ići na 37 dinara", istakao je Vučić.
Evo prvi rezultati navedene investicije 😄

Tvoj je problem što se ne stidiš goozice kad već obraza nemaš...:cool:
Твој проблем, проблем твојих истомишљеника и уопште те булументе која се назива опозицијом (а коју ја из милоште зовем опорба) је што сте острашћени фанатици који своје неистомишљенике, оне који не сматрају да су Вучић и СНС некакво ,,архетипско зло", и слично, вређате и етикетирате на најгори могући начин, глукозе неке моралне величине, док неистомишљенике називате моралним гњидама, људима без части, образа, итд

Зато никада та опција и неће победити у Србији, заувек ћете бити искомплексирани лузери које Народ неће.
И стално ће вам неко други бити крив- дал ,,зли Босанци", дал ,,сендвичари", итд, итд.

Лузерска политика. Досадна.

Кад си ти постао аутошивиниста и другосрбијснац, нисам приметио??

Видим, и Војводу Мишића си скинуо. Е капетане, превеслали су значи и тебе.
nemoj da me nayivas tim glupostima i tim nazivima koje koristi zuta banda da vredja srspki narod, te krezubijanci te ovi te oni!

sto se tice zivojina misica, pa skinuli su mi ga. pravilnik o avatarima govori da niej doyvoljeno stavljati vojnike ili oficire bey obzira na kojoj strani bili pobednickoj ili sta ti vec... idi procitaj pravilnik foruma o avatarima...

i nemoj da brkas babe i zabe!

mene nikad nemoj stavljati u kos sa pajticima novakovicima tadicima sutanovcima djilasovcima!

Твој проблем, проблем твојих истомишљеника и уопште те булументе која се назива опозицијом (а коју ја из милоште зовем опорба) је што сте острашћени фанатици који своје неистомишљенике, оне који не сматрају да су Вучић и СНС некакво ,,архетипско зло", и слично, вређате и етикетирате на најгори могући начин, глукозе неке моралне величине, док неистомишљенике називате моралним гњидама, људима без части, образа, итд

Зато никада та опција и неће победити у Србији, заувек ћете бити искомплексирани лузери које Народ неће.
И стално ће вам неко други бити крив- дал ,,зли Босанци", дал ,,сендвичари", итд, итд.

Лузерска политика. Досадна.
Evo, sad sam te potresao, i jako mi je žao zbog toga...:cool: Da, politika..."politika idealnog sveta, gde miriše cveće i raste drveće".
Upravo se o tome i radi, o zaštiti TOG blaga, samo treba izvući glavu iz goozice i jednom u životu osmotriti realno stvari. I to, paradoksalno, nije nikakva ta "real"politika, već baš ona kakva treba da bude.;) I jako mi je žao što si se u životu navukao trauma od zloslutne opozicije što ti o glavi radi, do te mere da nisi svestan koliko si postao deo državne pantljičare i njenih sumanutih kaskada sa svojim narodom, gebelsovskih trikova koji su tebi zanimljivi kao da ih Mandrak izvodi, a ne onaj ko ti doslovno radi o glavi... :roll:Napunio si se njegovih fazona, trikova i govana i ovde ih otvoreno prosipaš kao seoski đilkoš, valjda u hipnozi da je TO ono što je suština današnjeg "pozadinskog" komoditeta i viđe vraga, uživanja u šipražju.:p E, pa malo si se za*ebo, i ti i tvoj Hudini... ;):cool: jer vidiš, genije, nisi samo ti, dušice draga, potresen u svome komoditetu, ne znam samo čime zasluženim... :cool:Potresena je ogromna većina svih slojeva ovog naroda i to sa dobrim razlogom! :evil: Dara je prevršila meru, car je go, pomiri se sa time. Ako ti je jedan slepac draži od sopstvenog naroda, mogu i da zamislim razlog zbog kojeg ste zaista potrešeni... vi, komoditetna "manjina". :cool: Stoga, umešto što prebijaš vinjake u lokalnim kafančugama sa klapom jednakih zgubidana ko i ti, raspakuj lepo mozak što si ga spakovao u fioku davnih dana i promotri situaciju koja se zbiva oko tebe još jednom malo bolje...malo...promućurnije...sa realnijim pretpostavkama budućih zbivanja i šta se zapravo kuva u kuhinji tvog "velikog šefa". Pa kad otvoriš oči, javi se ovamo opet sa ocvalim parolama iz dinastije Mao Ce Tung, da vidimo dal si se stvarno potresao ili nastavljaš da zagađuješ i troluješ i dalje... svojim šoranjem uz vetar, da nije tužno bilo bi hahaha.

I dodajmo samo:

Član 74 Ustava:
"Svako ima pravo na zdravu životnu sredinu i na blagovremeno i potpuno obaveštavanje o njenom stanju. Svako, a posebno Republika Srbija i autonomna pokrajina, odgovoran je za zaštitu životne sredine. Svako je dužan da čuva i poboljšava životnu sredinu."

Član 2 stav 1 tačka 8 Zakona o zaštiti potrošača:
"Osnovna prava potrošača su pravo na: (8 ) zdravu i održivu životnu sredinu - život i rad u sredini koja nije štetna za zdravlje i dobrobit sadašnje i budućih generacija, pravovremeno i potpuno informisanje o stanju životne sredine."
;) :cool:

Evo, sad sam te potresao, i jako mi je žao zbog toga...:cool: Da, politika..."politika idealnog sveta, gde miriše cveće i raste drveće".
Upravo se o tome i radi, o zaštiti TOG blaga, samo treba izvući glavu iz goozice i jednom u životu osmotriti realno stvari. I to, paradoksalno, nije nikakva ta "real"politika, već baš ona kakva treba da bude.;) I jako mi je žao što si se u životu navukao trauma od zloslutne opozicije što ti o glavi radi, do te mere da nisi svestan koliko si postao deo državne pantljičare i njenih sumanutih kaskada sa svojim narodom, gebelsovskih trikova koji su tebi zanimljivi kao da ih Mandrak izvodi, a ne onaj ko ti doslovno radi o glavi... :roll:Napunio si se njegovih fazona, trikova i govana i ovde ih otvoreno prosipaš kao seoski đilkoš, valjda u hipnozi da je TO ono što je suština današnjeg "pozadinskog" komoditeta i viđe vraga, uživanja u šipražju.:p E, pa malo si se za*ebo, i ti i tvoj Hudini... ;):cool: jer vidiš, genije, nisi samo ti, dušice draga, potresen u svome komoditetu, ne znam samo čime zasluženim... :cool:Potresena je ogromna većina svih slojeva ovog naroda i to sa dobrim razlogom! :evil: Dara je prevršila meru, car je go, pomiri se sa time. Ako ti je jedan slepac draži od sopstvenog naroda, mogu i da zamislim razlog zbog kojeg ste zaista potrešeni... vi, komoditetna "manjina". :cool: Stoga, umešto što prebijaš vinjake u lokalnim kafančugama sa klapom jednakih zgubidana ko i ti, raspakuj lepo mozak što si ga spakovao u fioku davnih dana i promotri situaciju koja se zbiva oko tebe još jednom malo bolje...malo...promućurnije...sa realnijim pretpostavkama budućih zbivanja i šta se zapravo kuva u kuhinji tvog "velikog šefa". Pa kad otvoriš oči, javi se ovamo opet sa ocvalim parolama iz dinastije Mao Ce Tung, da vidimo dal si se stvarno potresao ili nastavljaš da zagađuješ i troluješ i dalje... svojim šoranjem uz vetar, da nije tužno bilo bi hahaha.
Имаш веома ирационалне ставове...

А и избија велика политичка острашћеност из тебе, што никако није добро.

politika je kuravela...

politika je razlog protesta.

neki oce s tim do vlasti, kad ne mogu na izbori. pa zele izmuzu narod preko protesta

e, pa, žao mi je, druškane, to je prava, "real" politika...vanfoteljaška, van komoditeta na koji si navikao i koji ti je jedino bitan. ;):cool:

e, pa, žao mi je, druškane, to je prava, "real" politika...vanfoteljaška, van komoditeta na koji si navikao i koji ti je jedino bitan. ;):cool:
То је глупа о досадна, инфантилна прича, која никада неће проћи код народа. И никада људи са том причом неће узети власт.
Што је, искрено да ти кажем, веома добро. Само наставите тако. ;)

То је глупа о досадна, инфантилна прича, која никада неће проћи код народа. И никада људи са том причом неће узети власт.
Што је, искрено да ти кажем, веома добро. Само наставите тако. ;)
Red je da i ti jednom otvoriš oči. Buđenje je surovo, ali stvarno. ;)

Моје су очи отворене. Тотално реално сагледавам ситуацију. А свако острашћено сагледавање је ирационално о ограничено.
Imaš samo jednu grešku: tvoja navodna "neostrašćenost" se očitava kao "boliqurtzizam" za svako dobro ove zemlje. ;)

Imaš samo jednu grešku: tvoja navodna "neostrašćenost" se očitava kao "boliqurtzizam" za svako dobro ove zemlje. ;)
Само ти волиш ову земљу, сви ми који не мислимо као ти, као и већина Срба и Грађана ове земље (који на изборима гласају како гласају) ми ,,мрзимо" Србију, с ти и твоји истомишљеници, који су очигледна мањина у Србији, ви ,,волите" Србију.

Дај, мани ме мантри и демагогије .

Back