Vučić o izboru izvestioca EP za Srbiju: Nije problem u Hrvatu, već u njegovim stavovima

Знају, све.

неко друка русима из ВОА шта одавде иде за Украјину.

Знају Руси да је Вучић џукац
Mogu da zamislim snove drugova iz vladajuće garniture ,sve neke metalne šipke ,neki mali sobičci,neka straza ispred vrata ...svako bi se nasmrkavao da je na njihovom mestu,nije to lako

Pa odlikovali su i Mesića ,što ne bi Vulina.Znaci priznajes da ima problema u ljubavi sa Vulinom
efa0bc2b7a18ef729500.jpeg

Ako i on ne legne na rudu kao i prethodnici. Jel ima on neki biznis u Hrvatskoj :lol: ?

A jbg ne mogu stalno Mađari i Slovaci :mrgreen:

Iskreno, zanimljiv izbor s obzirom na njegov istorijat sa ovim režimom. Kaja nešto poručuje izgleda ;)
Spčremite se na česta obraćanja...tj na još češća.
Kaja Kalas nam nešto poručuje? Jel si stvarno toliko zabrazdio?

Ово Вучић да је сам бирао, не би могло боље.

Сад ем следећих неколико година има материјала за медијско дркенисање, да се свађа са неким преко Информера, ем у Србији има увек аргумент типа "Ето, ЕУ нас неће, поставили Пиција..."... :lol:

Ко је рођен сретан, тај ни у клозету није гладан...

Сад ем следећих неколико година има материјала за медијско дркенисање, да се свађа са неким преко Информера, ем у Србији има увек аргумент типа "Ето, ЕУ нас неће, поставили Пиција..."... :lol:
A EU potrčala da te primi. Samo što nije.

Ako i on ne legne na rudu kao i prethodnici. Jel ima on neki biznis u Hrvatskoj :lol: ?

A jbg ne mogu stalno Mađari i Slovaci :mrgreen:

Iskreno, zanimljiv izbor s obzirom na njegov istorijat sa ovim režimom. Kaja nešto poručuje izgleda ;)
Spčremite se na česta obraćanja...tj na još češća.
Upravo to, tek ce sad da kokodace i patetise o pRiTiScImA na svim lelevizijama.

Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, ne "kokodače" i ne "patetiše".
Uzurpator, despot i tiranin, cipuljicki firer Skender F. Musliu ce tek da peva visoko ''C'' i da skrguce zubima uz plac.

Sad će moći razmjenjivati mišljenja na ravnopravnoj bazi.

Pogledajte prilog 1631012

Thompson je stvarno bio vidovit "stići će vas naša ruka.....?
🤣 🤣 🤣

A pazi Picule što se upicanio s puškom, kao neki paun.

Isti Zdravkec:

6d5d2434be45e71fa9e6.jpeg

Mislim da sam za Picija čak i ja terminator, a služio sam civilno.

:rotf:

Back