Vučić o Ćacilendu: Nadam se da će do kraja godine šatori biti uklonjeni, daću sve od sebe da utičem

zekovicc.1991

Primećen član
Poruka
650
https://n1info.rs/vesti/vucic-cacilend-satori-nova-godina/

cacilend
N1 Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će do kraja godine šatori ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda biti uklonjeni.

Oglas

Nakon posete fabrike u Nišu, Vučić je novinarima rekao da će "dati sve od sebe" da utiče na ljude koji tamo borave da se sklone.

Vučić je to rekao komentarišući optužbe da zbog šatorskog naselja, takozvanog Ćacilenda, ove godine neće biti proslave Nove godine u Beogradu i da će to uticati na smanjenje broja turista koji posećuju Srbiju.

"Molio sam prošle Nove godine da ne uništavaju proslavu, a u Beogradu su uništili doček. Hteli su da se tuku sa onima koji su bili na koncertu na Trgu Republike. A smeta im jedno mesto u Pionirskom parku, gde niko nikada nije ni predvideo nijedan koncert. Ja se nadam da će ispred Skupštine u međuvremenu da se šatori sklone", rekao je on.

Naša spoljna politika na četiri stolice je doživela kolaps. Vučić sada više nema kome da se okrene. Mi smo oslonjeni kao ekonomija na EU i, hteo - ne hteo, on mora da se okrene ka EU. A poruka od maja meseca, otkako je Marta Kos došla na mesto komesarke za proširenje, jeste da se traže suštinske reforme", navela je ona.

Vučić je, smatra, pokušao da u Briselu koristi svoje manipulacije, ali "poruke su jasne - ne želimo formalno štirkliranje, gledaće se šta je ispunjeno".
To, dodaje, ne znači da Vučić pada sa vlasti.
"On ima poluge moći kod sebe i neće ih lako pustiti, ali mi moramo da se borimo i da vršimo pritisak sa svih strana", navela je ona.
Upitan kako razume poruku Fon der Lajen i Košte da "ostaju posvećeni tome da demokratsku Srbiju vide u Evropskoj uniji" i da "možete računati na našu podršku", Kozma odgovara da je njome poslata podrška građanima Srbije u borbi za slobodu, odgovornost, pravdu i demokratiju.

Misija EP u Srbiji​

"U trenutku dok se Fon der Lajen sastaje sa Vučićem, istog dana Evropski parlament objavljuje da će ovde doći misija koja treba da utvrdi sve činjenice o represiji u Srbiji. To je bila poruka i Evropskog parlamenta predsednici Evropske komisije da se ne može dezavuisati ono što je rečeno u rezoluciji EP", podsetio je on.
Jakovljevićeva kaže da će misija EP biti ovde od 24. do 26. januara, da tek treba da se napravi raspored i odredi ko će biti u toj misiji.

"Kada smo bili u Strazburu, bilo je dogovora da se oni vide sa što širim frontom pobunjenih građana i svih onih koji žele da Srbija bude punopravna članica EU", dodala je.

Ugled policije nikad nije bio srozan kao danas.
Policija je izgubila svako poštovanje od strane građana (koji pripadaju grupi nelojalista).
Neke vredne ljude u policiji koje poznajem je sigurno sramota kakvo im je stanje u službi, ali sami su bili svedoci razaranja policijske službe i pretvaranja iste u aparat sile u službi kriminalaca. Možda grubo zvuči, ali je u praksi tako. Šefovi krimi i narko grupa su danas vlasnici firmi koje dobijaju vredne tendere i ispumpavaju javni novac, a šefovi policije su im najbolji drugari.
Od normalnog građanina, samo prezir mogu da očekuju. Fuj!

https://n1info.rs/vesti/vucic-cacilend-satori-nova-godina/

cacilend
N1 Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će do kraja godine šatori ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda biti uklonjeni.

Oglas

Nakon posete fabrike u Nišu, Vučić je novinarima rekao da će "dati sve od sebe" da utiče na ljude koji tamo borave da se sklone.

Vučić je to rekao komentarišući optužbe da zbog šatorskog naselja, takozvanog Ćacilenda, ove godine neće biti proslave Nove godine u Beogradu i da će to uticati na smanjenje broja turista koji posećuju Srbiju.

"Molio sam prošle Nove godine da ne uništavaju proslavu, a u Beogradu su uništili doček. Hteli su da se tuku sa onima koji su bili na koncertu na Trgu Republike. A smeta im jedno mesto u Pionirskom parku, gde niko nikada nije ni predvideo nijedan koncert. Ja se nadam da će ispred Skupštine u međuvremenu da se šatori sklone", rekao je on.

Posetio Brisel rekli mu tamo:

"OK, smorio si s Ćacilendom i Boga i narod...pa cak i nas sataniste iz Brisela...Ajde sad skloni to..."

(To su mi javili @Jugoslav Čvarak i Margetić :tajna: )

...

Back