Vučić nosi jaknu Lora Piana od 400.000 din a narodu savetuje da jede jeftinu salamu

nesko101

Elita
Poruka
21.011
Autorska
Tako je to kada nema u čoveka istine i stida ni kada je očigledno da vara svoj narod i to kao predsednik Srbije.
To je ono što se vidi a šta sve ima to će tek narod saznati kada bude van vlasti ali će zasigurno za to vreme stradati suverenitet i teritorijalna celovitost Srbije.

Autorska
Tako je to kada nema u čoveka istine i stida ni kada je očigledno da vara svoj narod i to kao predsednik Srbije.
To je ono što se vidi a šta sve ima to će tek narod saznati kada bude van vlasti ali će zasigurno za to vreme stradati suverenitet i teritorijalna celovitost Srbije.
Nije kupljeno od ukradenog novca, poslala mu Vulinova tetka iz Kanade. :)

Od Nemanjića pa na vamo su svi vladari odudarali od "prostog" naroda.
Jedino su se malo trudili da se baš ne vidi toliko za vreme Tita.
Nije problem da milioner/ milijarder koji udju u politiku ovakvu garderobu nose, ali kod nas takvih još nije bilo, a da su na celnim pozicijama.

Mada Tadic jeste bio neka lajt verzija Vucica, on ako se i nakrao to je mizerija.

Autorska
jaaao kako lazete :hahaha1:

Nije kupljeno od ukradenog novca, poslala mu Vulinova tetka iz Kanade. :)
Ne vole on iz Kanade samo iz Italiju,uz to strogo firmirano i oriđinale kao ova šulja od tisuću evrića...

Hp-ktkp-TURBXy8y-OTU4Nz-Y2ZWFh-Ym-E4NDcx-Ym-E3MWMw-ODg1ZWZm-Y2Fh-NC5qc-Ge-Rkw-XNBLDNA4Q.jpg

Autorska

U jakni od 6000€ ...

I imali neki fizijatar da mu popravi hodanje...posto sad vec simptomaticno uvek hoda kao ukenjan...? :eek:

...

@Grom_sa_neba! , evo ti pa gledaj.

To je kao kada za nekoga misliš da na ruci nosi Rolex, a zapravo nosi Brolex.
Tako da to nije Loro Piana, već Loro Pijana jaketa.
I nemoj mi sad molim te s nekim doskočicama o vinskim štandovima i pijanstvu.

😡

To da Pijanac nosi jaknu Pijana...nije mi iznenadjenje...
To da nosi kradenu fejk robu od šanera takodje...

Ali ovde ne nosi tu vec bas ovu od 6000€ :rtfm:

Jos ce sad garant reci da mu kupio Patrijarh za rodjendan...:zzzz:

...

To da Pijanac nosi jaknu Pijana...nije mi iznenadjenje...
To da nosi kradenu fejk robu od šanera takodje...

Ali ovde ne nosi tu vec bas ovu od 6000€ :rtfm:

Jos ce sad garant reci da mu kupio Patrijarh za rodjendan...:zzzz:

...
😡

Pppffftttt... sad si ti izvještačio jaknu pa znaš da je piana a ne pijana verzija.

Ali sve i da je piana, a ne pijana verzija, pa valjda čovjek koji prkosi snježnoj mećavi ima pravo adekvatno se zaštititi od hladnoće.

spasilac_Vucic.jpg

Taj je smrti gledao u oči toliko puta koliko ti i ja zajedno nećemo za pet života.

😡

Pppffftttt... sad si ti izvještačio jaknu pa znaš da je piana a ne pijana verzija.

Ali sve i da je piana, a ne pijana verzija, pa valjda čovjek koji prkosi snježnoj mećavi ima pravo adekvatno se zaštititi od hladnoće.

spasilac_Vucic.jpg

Taj je smrti gledao u oči toliko puta koliko ti i ja zajedno nećemo za pet života.

Kud ga mecava jos tad ne zatrpa...
Spasilo bi nam deceniju zivota...

...

😡

spasilac_Vucic.jpg

Tek ce gledati...

Okrecu mu Svi ledja

Autorska
Jer ti misliš da ON nije uštedeo od 2012-te?
Nisu svi ko ti
Gde je tebi jakna?
Otišla u kladžu priznaj

Back