Vučić: "Nisam lud, volim ptice!"

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
17.962
"Mi odemo da nahranimo ptice, ne oni. Recite mi kako mislite da ja reagujem? Ja sam čovek, volim ptice baš kao vi građani Srbije i nisam lud“.

Video sam ovu izjavu od sinoć, dele je svi po društvenim mrežama. Nije najveći problem to što predsednik jedne države daje ovakve zabrinjavajuće izjave nego je problem njegovo ponašanje, njegova mimika, njegov izgled dok ih daje. Jasno se vidi da je bolest baš uznapredovala. Verovatno da je smanjio sa alkoholom pošto je delovao trezan ali terapija definitivno ne deluje.

"Onda od vas naprave nečoveka. Pokušavaju da od mene naprave nečoveka, ili da me dehumanizaciju. Ne mogu da odgovorim na to „Vučić mrzi ptice“. Nemoguće je da odgovorite na to, ma koliko to glupo bilo. Nije njima cilj da kažu „u Srbiji se živi loše“, ali ako kažu „Vučić mrzi pse, mačke, ljude“, ali zašto? Kažu „Vučić nije zapalio sveće za stradale pod nadstrešnicom. Lagali su i oko Ribnikara. Oni kažu „ti nisi čovek! Vučić nije čovek, smenimo ga, otac mu nije otac, majka bila s Albancem“. Te gadosti su meni bile smešne.“.

nepovezano, konfuzno.. Ribnikar, ptice, sveće, nadstrešnjica, majka, otac Albanci.... kao da je u nekom transu..

Ja ne znam ko leči ovog čoveka ali def ne radi dobar posao.. Tihi brt je l možeš nekako preko centrale da preporučiš dr Branka Đorđevića iz Novog Sada?

maxresdefault.jpg

Poslednja izmena:
„Sve službe ovog sveta su sve upregle, sve agente u Srbiji i mnogo naivnog naroda je poverovalo da je izdaja, a bilo je reči o nečemu najviše što smo mogli da dobijemo“, rekao je Vučić o Vašingtonskom sporazumu između Beograda i Prištine.

Šta smo to tačno dobili? :)

Tihi brt pitaj u Centrali šta je Srbija dobila Vašingtonskim sporazumom pošto ja ne vidim ni jednu jbnu stvar da smo dobili a vidim da su Albanci dobili komplet nezavisno Kosovo sa sve Severom koji je pre Vučićevih sporazuma bilo koliko toliko pod našom kontrolom.

"Mi odemo da nahranimo ptice, ne oni. Recite mi kako mislite da ja reagujem? Ja sam čovek, volim ptice baš kao vi građani Srbije i nisam lud“.

Video sam ovu izjavu od sinoć, dele je svi po društvenim mrežama. Nije najveći problem to što predsednik jedne države daje ovakve zabrinjavajuće izjave nego je problem njegovo ponašanje, njegova mimika, njegov izgled dok ih daje. Jasno se vidi da je bolest baš uznapredovala. Verovatno da je smanjio sa alkoholom pošto je delovao trezan ali terapija definitivno ne deluje.

Vazda bio lud ka i njegovi glasaci

Vučić je rekao i da bi se „pre ubio nego ukrao jedan dinar ili glas“

Vucici ne kradu, njima ukradu licnu kartu pa otvore firme na njihovo ime pa onda te firme dobijaju poslove od zilion evra i uredno im uplacuju radni staz

Vucici ne kradu glasove, oni samo reorganizuju biracke spiskove

Vucici ne izdaju teritorije, oni samo usmeno dogovaraju takticko povlacenje svojih institucija sa tih teritorija i podmetnu druge da potpisu briselske i druge sporazume

2.jpg

Ja ne verujem sta gledam od ovog coveka vise

Back