Vučić nezadovoljan zbog neplasmana na EP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.704
OGLASIO SE I VUČIĆ: Evo tko mu se našao na udaru!
14:19 13.11.2020 - Matija Majdak

Srbija ni nakon 20 godina neće vidjeti Europsko prvenstvo!
Zaustavili su ih na posljednjoj stepenici Škoti boljim izvođenjem penala 5:4 (1:1).

Dan nakon novog velikog neuspjeha Orlova oglasio se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Vidite da ne možemo biti ni među 24 zemlje u šutiranju lopte nogomet. Svatko od nas zna bolje, pa bismo izveli i bolji sastav i bolje igrače”, započeo je Vučić pa dodao:
“Gledao sam utakmicu, žao mi je, ali tu imam neke druge vijesti koje će biti dobre za neke ljude. Nama je posao da dugoročno promijenimo te stvari.”

“Prije šest godina imali smo blatnjave terene, sada imamo travu, moramo izgraditi stadione, dovesti publiku na stadione, izgraditi drugačiju i ozbiljniju organizaciju, morat ćemo popraviti struku, puno toga moramo napraviti, ali uložit ćemo prije svega u insfrastrukturu, koja je od presudnog značaja za budućnost.”

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back