Vučić: Nestrpljiv sam, stižu 2 kineska IT giganta

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.072

Moskva -- Predsednik Aleksandar Vučić kaže da mu je ambasador Kine Li Mančang saopštio da stižu dve velike kineske kompanije iz sektora inovativnih tehnologija u Srbiju.

"Sa velikim nestrpljenjem očekujem susret sa predstavnicima kineske države ne bih li mogao ozbiljnije i detaljnije da vas upoznam", preneo je Vučić novinarima u Moskvi.

Srećan je, kaže, zbog te vesti jer je siguran da je to tačno, zato što je Kina ozbiljna država.

Kod njih, istakao je, nema ni lažnih vesti ni bilo kakvih igara, te da se ispostavilo kao tačno i kada su mu najavili dolazak kompanije "Šangdong Linglong" u Zrenjanin.

Raduje se, ističe i to ne zato što bi zlonamerno mogao da konstatuje da su neki koji su mu se smejali i zbog papaka, svinjskih glava i letećih automobila, opet ispali smešni, po ko zna koji put, već zato što takva vest znači direktnu korist za građane i budućnost zemlje.

"To je divna vest. Čim se vratim u Beograd, videćemo da napravimo prve sastanke. Dug je put od sastanaka do konačne realizacije, ali kada napravite prve korake, nema sumnje da ćemo stvari dovesti do kraja", rekao je predsednik Srbije.

https://www.b92.net/biz/vesti/it-biz.php?yyyy=2018&mm=10&dd=01&nav_id=1450335

Svaka cast. Zivecemo u nebeskom raju!

Moskva -- Predsednik Aleksandar Vučić kaže da mu je ambasador Kine Li Mančang saopštio da stižu dve velike kineske kompanije iz sektora inovativnih tehnologija u Srbiju.

"Sa velikim nestrpljenjem očekujem susret sa predstavnicima kineske države ne bih li mogao ozbiljnije i detaljnije da vas upoznam", preneo je Vučić novinarima u Moskvi.

Srećan je, kaže, zbog te vesti jer je siguran da je to tačno, zato što je Kina ozbiljna država.

Kod njih, istakao je, nema ni lažnih vesti ni bilo kakvih igara, te da se ispostavilo kao tačno i kada su mu najavili dolazak kompanije "Šangdong Linglong" u Zrenjanin.

Raduje se, ističe i to ne zato što bi zlonamerno mogao da konstatuje da su neki koji su mu se smejali i zbog papaka, svinjskih glava i letećih automobila, opet ispali smešni, po ko zna koji put, već zato što takva vest znači direktnu korist za građane i budućnost zemlje.

"To je divna vest. Čim se vratim u Beograd, videćemo da napravimo prve sastanke. Dug je put od sastanaka do konačne realizacije, ali kada napravite prve korake, nema sumnje da ćemo stvari dovesti do kraja", rekao je predsednik Srbije.

https://www.b92.net/biz/vesti/it-biz.php?yyyy=2018&mm=10&dd=01&nav_id=1450335

Svaka cast. Zivecemo u nebeskom raju!

Zivomirka!

Pa Vozd je tvoj!

Zuti!

Tesko nisam u vladajucoj stranci a i reket bi bio jako velik. Ne znam da li bi se to isplatilo na kraju.

Ma sa Vucicem na celu partije i naroda i sa ovakvim trendovima privrednog rasta isplatice se i sa reketom i sa lopticom i jos cemo da sponzorisemo fuZbalere, pardon balerine, da se svrckaju po terenu, a mi da vozimo BMW (kola) i Harley-Davidsone. Po zelji mozes i Merdzu, ja preferiram BMW.

A onda ce i ribe da nas salecu, pa cemo da povecavamo natalitet Srbije punom parom. Sto kaze _nobody_ bilo bi lepo da mene preskocis sa tom rabotom.

Eno ima neki postar u USA ima 1300+ dece, provereno.

Један од главних бојних поља Кине, Русије и Запада јесте радни народ Србије.

Ко ће успети да преузме те брилијантне, вредне, образоване, продуктивне, младе, ентузијастичне а опет јефтине раднике? Води се беспоштедна борба, а фирма за фирмом срља на српско тржиште.

Како предвиђа статистички завод Србије, незапосленост ће у народном периоду достићи -3% (-17% за млађе од двадесет и пет година).

Један од главних бојних поља Кине, Русије и Запада јесте радни народ Србије.

Ко ће успети да преузме те брилијантне, вредне, образоване, продуктивне, младе, ентузијастичне а опет јефтине раднике? Води се беспоштедна борба, а фирма за фирмом срља на српско тржиште.

Како предвиђа статистички завод Србије, незапосленост ће у народном периоду достићи -3% (-17% за млађе од двадесет и пет година).

Nije radnik bitan koliko lokacija.
Roboti će da rade i do sad bi već izbacili ljudske šljakere, al imaju nezgodnu osobinu da ne troše platu na džidžabidže, ne uzimaju kredite ni dozvoljeni minus i ne plaćaju PDV.

Neka mi neko objasni, kako je vest da u Srbiju stize IT gigant ili neka kompanija losa vest. Od kada smo to postali gadljivi na neke investicije pa se sada sprdamo. U ovim duhovitim dosetkama nisam mogao da provalim sta je toliko smesno. Sta, ne treba nam IT gigant, ili mozda sto su Kinezi, pa smo sada gadljivi na njihove pare, ili nesto trece.

Neka mi neko objasni, kako je vest da u Srbiju stize IT gigant ili neka kompanija losa vest. Od kada smo to postali gadljivi na neke investicije pa se sada sprdamo. U ovim duhovitim dosetkama nisam mogao da provalim sta je toliko smesno. Sta, ne treba nam IT gigant, ili mozda sto su Kinezi, pa smo sada gadljivi na njihove pare, ili nesto trece.
Nema tu ničeg lošeg što neko hoće da uloži.

Loše je samo što u Srbiju ne sme da uloži niko ko ne raspolaže nuklearnom silom, inače bi srpska diaspora odavno počela preduzetničke poduhvate i iskoristila jeftinu radnu snagu u sred evropskog tržišta

Другари, нисам ја крив зато што Србија коју сте направили више није интересантна ни Србима.

Без бриге, ево сад ће да стигну гиганти. Кажу, морају. Јер српски радник плаћа ПДВ.

Srbima je jedino i interesantna.
Vi ostali biste samo da je rasparčavate.

Niko vama nije branio da otvarate preduzeća al ste čekali limun, a došao Li Mun dok ste se vi femkali i uslovljavali investicije priznavanjem avnojštine

Back