Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 75.860
Ja mislim da ti mislis da si svestan...
Ja mislim da vecina ljudi u Srbiji misli da su pametna..
Ja mislim da je vecina ispod proseka..
A dobra trecina je bas ono glupa..., zabrinjavajuce.
E sad, ja se ne bih uopste mesao kad su ljudi glupi za svoj racun...ja sam imao skolske drugare glupi za svoj racun, izdvoje se, a kad im odgovara ili im treba pomoc , prikljuce se...ne vidim nista lose u tome..
Ali imamo razne zutokljunce i razne Vucice, vucicevice, Malije , i ostalu ergelu...
Ja sam u skoli imao momke koji su fajteri u glupi , ali oni se ne prave pametni...
A ovo , to ti je ubiboze, kao curkice medju zenama, opasne, zajedljive, ujedaju a glupe ko cosak, da im nije polnog organa, za plakati sto dise vazduh...ovako produzice agoniju drustva jos jednu generaciju..
E sad da vidimo kako bi cela prica bila bez tvojih zelja, i zaebavanja kako bi perica po svom liku pravio Svet...jer to ne ide...
Praksa je pokazala da oni koji misle da su ostali oko njih glupi zapravo beskorisni.
Prosto je neverovatno da takva "pamet" ne može da obuzda najobičnije glupandere?
Hoćeš primer kako samo 1 pametan čovek može pola sveta da promeni?
Ali taj čovek je stvarno pametan, nije došao na forum da kaže da on misli da je pametan a da su ostali eto glupi.
A to što propaganda Agengture sa stalnim aferama i dramoproserima ne prolazi samo dokazuje da smo i dalje pametan narod