Vučić: Nemačka će biti jedina zemlja koju će Srbija direktno snabdevati litijumom

Ja mislim da ti mislis da si svestan...
Ja mislim da vecina ljudi u Srbiji misli da su pametna..
Ja mislim da je vecina ispod proseka..
A dobra trecina je bas ono glupa..., zabrinjavajuce.
E sad, ja se ne bih uopste mesao kad su ljudi glupi za svoj racun...ja sam imao skolske drugare glupi za svoj racun, izdvoje se, a kad im odgovara ili im treba pomoc , prikljuce se...ne vidim nista lose u tome..

Ali imamo razne zutokljunce i razne Vucice, vucicevice, Malije , i ostalu ergelu...
Ja sam u skoli imao momke koji su fajteri u glupi , ali oni se ne prave pametni...
A ovo , to ti je ubiboze, kao curkice medju zenama, opasne, zajedljive, ujedaju a glupe ko cosak, da im nije polnog organa, za plakati sto dise vazduh...ovako produzice agoniju drustva jos jednu generaciju..

E sad da vidimo kako bi cela prica bila bez tvojih zelja, i zaebavanja kako bi perica po svom liku pravio Svet...jer to ne ide...

Praksa je pokazala da oni koji misle da su ostali oko njih glupi zapravo beskorisni.

Prosto je neverovatno da takva "pamet" ne može da obuzda najobičnije glupandere?

Hoćeš primer kako samo 1 pametan čovek može pola sveta da promeni?
Ali taj čovek je stvarno pametan, nije došao na forum da kaže da on misli da je pametan a da su ostali eto glupi.

A to što propaganda Agengture sa stalnim aferama i dramoproserima ne prolazi samo dokazuje da smo i dalje pametan narod :D

Kosovo - centar droge i žena za EU, čeka se samo prijem radi olakšica

1735328701364.png

Praksa je pokazala da oni koji misle da su ostali oko njih glupi zapravo beskorisni.

Prosto je neverovatno da takva "pamet" ne može da obuzda najobičnije glupandere?

Hoćeš primer kako samo 1 pametan čovek može pola sveta da promeni?
Ali taj čovek je stvarno pametan, nije došao na forum da kaže da on misli da je pametan a da su ostali eto glupi.

A to što propaganda Agengture sa stalnim aferama i dramoproserima ne prolazi samo dokazuje da smo i dalje pametan narod :D
Moze, svaki inteligentan covek moze da vlada nad glupima...ali to ne zeli ...
Zasto ne zeli , jere onda daje svoj mir da bi se preganjao sa budalama...
Bukvalno da ti prevedem, glupi uvlace sve oko sebe u sablon ako mozes napravi neku pakost drugome da bi iskoristio zamku i preuzeo bolju poziciju u drustvenoj igri..

Tada sve postaje ta drustvena igra u kojoj je sve to samo uzivanje za ambicioznog i glupog i pakosnog i besnog, a totalan promasaj vremena i stvaranje mrznje i zavisti i podlosti kod onih koji nisu za takav zivot..

Ti to ne shvatas, sto mi i ostalima kazuje da si na talasnoj duzini ovih prvih, znaci da si teska copina..i kao i sve copine, odvaljotine, vidis samo blisko okruzenje oko sebe i pokusavas da sve druge pritisnes da cine ono sto je tebi smisleno..

Ako takvu igru uvedes, onda ce inteligentan sasvim sigurno podjarmiti sve glupe...
Nije imao izbora..

Nisam siguran da zelis inteligentne bosove, inteligentne vodje favela...jer bi onda vrlo brzo zacutao i zivot bi ti bio u nemilosti onih koji su iznad tebe....
Tebi se to sada cini da nije nesto lose ni mnogo , ali kad si u poziciji da ti zivot ne vredi nista, vec ga zivis iz ciste slucajnosti miloscu onog ko ima dozvolu da ubija, onda ti se ne bi svidela takva liturgija..

Moze, svaki inteligentan covek moze da vlada nad glupima...ali to ne zeli ...
Zasto ne zeli , jere onda daje svoj mir da bi se preganjao sa budalama...
Bukvalno da ti prevedem, glupi uvlace sve oko sebe u sablon ako mozes napravi neku pakost drugome da bi iskoristio zamku i preuzeo bolju poziciju u drustvenoj igri..

Tada sve postaje ta drustvena igra u kojoj je sve to samo uzivanje za ambicioznog i glupog i pakosnog i besnog, a totalan promasaj vremena i stvaranje mrznje i zavisti i podlosti kod onih koji nisu za takav zivot..

Ti to ne shvatas, sto mi i ostalima kazuje da si na talasnoj duzini ovih prvih, znaci da si teska copina..i kao i sve copine, odvaljotine, vidis samo blisko okruzenje oko sebe i pokusavas da sve druge pritisnes da cine ono sto je tebi smisleno..

Ako takvu igru uvedes, onda ce inteligentan sasvim sigurno podjarmiti sve glupe...
Nije imao izbora..

dal shvatam dal ne shvatam neću da ti kažem
niko nije rešio seljačko pravo pa ni Lenjin a sve im dao

nit me zanimaju glupi koji drugom sklanjaju merdevine na koje su se popeli nit me zanimaju pametni koji bi da ćoškare izigravajući francusku sobaricu

to što CIA neće da dreši kesu ovima koji se sami trte je zbog lošeg učinka u sprovodjenju propagande za imperijalističke interese
a za loš učinak nije Kriv Vučić nego taj tvoj šatro pametan a u stvari samo zainteresovan za brzu kešovinu pa da slika kolenicu sa kupusom na profil kako konačno jede ko čovek jer ga mrzi da radi a mnogo regularnih poslova mu i "ispod časti"

Nas Car i većinska Srbija imaju zajedničke snove i želje, a to su propast Evropu i USA… Medjutim, jedina razlika mediji njima je to je Car na mestu sa kog se vidi sta nam treba i sta moramo da radimo da bismo mogli da funkcioniramo… Narod često to ne vidi i ne razume pa ga osuđuje kao “izdajnika” i misli da su na suprotnim stranama…Inače su potpuno isti i on je pravi originalni predstavnik našeg naroda, on je onakav kakav je narod…A da je tako pokaže i budućnost u kojoj će, ako dodje i do otvorene konfrontacije sa zapadom, a mi upadnemo u ekonomsku krizu on imati najveću podršku naroda, onakvu kakvu nikada nije imao…

Samo vi prizivajte sve lukavije i prepredenije ponasanje, pa cete kukati kao matori kad vam dodje klinac od 22 i kaze deda daj ovamo pare sve sto si dobio za penziju, a od cega cu ja da zivim, boli me kita,, zivi od pesme...
Onda ti tvoja filozofija ne donosi neki zivot...a intezivno se trudis da prizoves takvo ponasanje nazivajuci ga prirodnim i dobrim , i da je to selekcija uspesnijih i pametnijih u prirodi...

Takvi ljudi su oni najgluplji po mom misljenju , jer se stavljaju u promotere i postavljace najagresivnijih pojedinaca, a ovamo ako proradi takav sistem, pocnu da skice ko mali prasici jer naravno da su potrosna roba...

Kosovo - centar droge i žena za EU, čeka se samo prijem radi olakšica

Vučić: Za manje od mesec dana srpski mercedes​

13. februar 2014.15:20

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se za manje od mesec dana na ulicama pojaviti prvo vozilo marke "mercedes", proizvedeno u Srbiji.

Srbija - Nova rudarska kolonija zapada …
И! Како би требали да разумемо ову твоју констатацију?
Од кад сте ви Шћифтаре, ваљда се овако правилно пише, колонија, између осталоих и рударска?
Није ли похвално за нас Србе да смо се борили до немогућности да не постанемо колонија?
Твоји су јуришали голим прсима на нашу омладину да ипак постанемо, заједно са свима у региону.
Одлично звучи кад овако нешто напише заговорник непостојања неоколонијализма западних сила.
Чија смо ми то онда рударска колонија? Јужноафричка?
Глупост је неуништива.

Samo vi prizivajte sve lukavije i prepredenije ponasanje, pa cete kukati kao matori kad vam dodje klinac od 22 i kaze deda daj ovamo pare sve sto si dobio za penziju, a od cega cu ja da zivim, boli me kita,, zivi od pesme...
Onda ti tvoja filozofija ne donosi neki zivot...a intezivno se trudis da prizoves takvo ponasanje nazivajuci ga prirodnim i dobrim , i da je to selekcija uspesnijih i pametnijih u prirodi...

Takvi ljudi su oni najgluplji po mom misljenju , jer se stavljaju u promotere i postavljace najagresivnijih pojedinaca, a ovamo ako proradi takav sistem, pocnu da skice ko mali prasici jer naravno da su potrosna roba...
Zna se kako se vaspitavaju deca
Odeš na more prolaziš suncobrane u nadi da ćeš čuti maternji pa da ti bude lakše
Gledaš one koji nekako liče na naše
Prvi put se zezneš jer pričaju francuski. drugi put nemački a jedva da se čuju...
E AL ZATO KAD 500m DALJE ČUJEŠ "BAAABOOO BAAABOOO MAGARE AJMO SE SLIKAVAAAT BAAABOOO KROFANAAAA BAAABO PEEET PALAČINAAAKA" e onda konačno nadješ šta si hteo...

Dakle nije kriv "mali od 22" što otima dedi penziju a on mu pun griže savesti daje
"Mali od 22" po svetu putuju i gledaju kako se u kojoj državi živi
Kod nas se njihovi "mali od 22" čude kako kod nas "mali od 33" i dalje žive

Zna se kako se vaspitavaju deca
Odeš na more prolaziš suncobrane u nadi da ćeš čuti maternji pa da ti bude lakše
Gledaš one koji nekako liče na naše
Prvi put se zezneš jer pričaju francuski. drugi put nemački a jedva da se čuju...
E AL ZATO KAD 500m DALJE ČUJEŠ "BAAABOOO BAAABOOO MAGARE AJMO SE SLIKAVAAAT BAAABOOO KROFANAAAA BAAABO PEEET PALAČINAAAKA" e onda konačno nadješ šta si hteo...

Dakle nije kriv "mali od 22" što otima dedi penziju a on mu pun griže savesti daje
"Mali od 22" po svetu putuju i gledaju kako se u kojoj državi živi
Kod nas se njihovi "mali od 22" čude kako kod nas "mali od 33" i dalje žive
Vido bi te u naprdnoj americi, sa 7 godina bi valjao drogu i pucao sa bicikla :mrgreen:

A što se tiče opozicije i litijuma, ne razumem zašto se ne obrati nemačkim medijima i javnosti i skrene im pažnju da ovaj Nepomenik brutalno ide protiv volje naroda. Da je dobio izbore obećavajući da neće kopati.
Може бити да је узрок томе да ”опозиција” око копања литијума има исте планове као горенаведени :think:

И! Како би требали да разумемо ову твоју констатацију?
Од кад сте ви Шћифтаре, ваљда се овако правилно пише, колонија, између осталоих и рударска?
Није ли похвално за нас Србе да смо се борили до немогућности да не постанемо колонија?
Твоји су јуришали голим прсима на нашу омладину да ипак постанемо, заједно са свима у региону.
Одлично звучи кад овако нешто напише заговорник непостојања неоколонијализма западних сила.
Чија смо ми то онда рударска колонија? Јужноафричка?
Глупост је неуништива.
To nije moja konstatacija, vec prevod naslova.
Vucic je iskljucivo vas izbor ! Nisu vam ga namestili Nemci,Francuzi, Britanci, Amerikanci a ni Rusi …

Може бити да је узрок томе да ”опозиција” око копања литијума има исте планове као горенаведени :think:

Naravno da nema, jer nisu ucenjeni. Niko nije lud da truje svoje građane zbog neke smešne love. Vučić prosto mora, nema izbora, previše ima putera na glavi.

Naravno da nema, jer nisu ucenjeni. Niko nije lud da truje svoje građane zbog neke smešne love. Vučić prosto mora, nema izbora, previše ima putera na glavi.
Добро, шта је по теби онда узрок тог понашања ”опозиције” описаног у посту на који сам ја реплицирао?

Back