Вучић: Неко мора кривично-правно да одговара за ширење лажи о звучним топовима

Ништа баш ме занима кад се ово заврши коју ћеш причу да причаш као и сви ви. Нећете бити у опозицији јер никад нисте ни били у опозицији.
@Casual Observer и још вас неколико толико се веселим том тенутку и због вас који сте се тако понашали.

A dama se pravi francuska sobarica pa bi da se zaboravi šta je politika u koju je glavačke uronila. Nek ostavi finoću za uveče u grad.
Прво ни Вућић не вређа студенте и децу ова клинка може ћерка да ти буде.
Завршили смо комуникацију!

Brankica im baš kvari prosek, ima i završenu srednju.
9E9A6379-8819-4F92-8014-289E107A27B9.webp

Ништа баш ме занима кад се ово заврши коју ћеш причу да причаш као и сви ви. Нећете бити у опозицији јер никад нисте ни били у опозицији.
@Casual Observer и још вас неколико толико се веселим том тенутку и због вас који сте се тако понашали.
Nastavi.

Немам шта све сам рекао кад дође тренутак чучеш све не брини.
Овај пост звања детета француском собарицом због транспарента ћу пријавити.
На жалост толико си ниско пао да нема СНС не би ни пистојао као човек.

Ne bih bas pravio paralelu - ne tvrdim da NLO-i ne postoji. Postoji mogucnost da je veci deo efekta ovog topa podzvucni tj deo opsega zvuka koji ljudi ne cuju, a time ni telefoni ne snimaju, a da je zvuk koji se cuje propratni - ovo spekulisem, vezano za cujni deo zvuka. A mozda se koristi samo taj zvucni deo, mada mi je malo cudno da samo taj deo zvuka napravi ovakav efekat. JA pre sumnjam da je tu bio i podzvucni deo koji izaziva rezonancu unutrasnjih organa sa tim zvukom i to izaziva tu muku a i uticaj na trece uho odnosno centar za ravnotezu, a zvucni deo je mozda da napravi dodatno paniku (taj efekat aviona koji pikira).
Koja ekipa ŠEŠELJ,MARIĆ,ĆACI
Svi ozbiljni, tu naravno zainteresovani kao što su N1 i Nova S ne spadaju tvrde da nije bilo korišćenja nikakvih zvučnih niti Vortex topova. Narativ koji se po potrebi menja je uverljiv samo onima koji već žele da veruju u to.

Амбасадор Џонатан Мур: На протесту у Београду није било употребе звучног топа​

Глобални дистрибутер звучних топова потврдио да у Београду нису примењени ни топ ни „вортекс”​

2B16C4B5-1FA2-4484-B0B0-248CB0A6A304.jpeg

Немам шта све сам рекао кад дође тренутак чучеш све не брини.
Овај пост звања детета француском собарицом због транспарента ћу пријавити.
На жалост толико си ниско пао да нема СНС не би ни пистојао као човек.
Dete od 25-30 godina koje usput učestvuje u ogoljenoj borbi za vlast, šta li će se još ovde čuti? Ponoševe zvučne artiljerije prosto nije bilo, nema na snimcima baš ničeg tome sličnog, proveri šta o tome kažu distributeri i proizvođači opreme.

6F6F1DCF-BAC7-469E-94D8-FD59D1924170.jpeg

Амбасадор Џонатан Мур: На протесту у Београду није било употребе звучног топа​

Глобални дистрибутер звучних топова потврдио да у Београду нису примењени ни топ ни „вортекс”​

ispiranje paMETI

e jos jedna stvar i odo na kunt... zivimo ybg u zanimljivim vremenima nije nam dosadno kao svajcarcima u kantonu nekom levom :lol:

ono sto je zanimljivo, kada god se desi neko sranje vlasti u raznim tiranijama ili autokratskim ili jakim drzavama gde je centralna vlast kano klisurina, barem kod nas u poslednjih 30 godina, u roku od 24-48h se desi neki uzasni zlocin, neka tragedija, mas ubistva, nesrece sa mnogo zrtvi, koje smetnu glavnu vest a to je katastrofalan kiks vlasti. recept je od amerikanaca kao i svuda gde su jaki rezimi i gde je krimogena vlast toga ima kolko ocete. vratite film godinama i decenijama unazad, imate net, skolovani ste pa skrolujte sta se desavalo dan dva posle najgorih blamova milosevica, zutih.... i naravno ovih.

samo razmisljam kako se to poklopi, 'bem ti u dlaku. :think:

Dete od 25-30 godina koje usput učestvuje u ogoljenoj borbi za vlast, šta li će se još ovde čuti? Ponoševe zvučne artiljerije prosto nije bilo, nema na snimcima baš ničeg tome sličnog, proveri šta o tome kažu distributeri i proizvođači opreme.

Pogledajte prilog 1700393
Аман знаш колико ме интересују стручњаци са крстарице који гледају с интернета да ли је нешто било или или није?

Де погледај молим ако ти није тешко колико је метака искористио Гаврило Принцип?

Мислим ако ми жена остане трудна прво ћу да питам тебе нећу уопште да је пустим код лекара него да пита тебе.

Pogledajte prilog 1700393

Čekaj malo, šta; ti i dalje tvrdiš da se bukvalno ništa nije dogodilo???

Pre početka diskusije možda bi smo mogli da proverimo da li se tvrdilo da ih nema, ili samo da nisu korišćeni? Vidi se ceo niz promena narativa, od zvučnog topa LRAD, preko znatno drugačije naprave Vortex gun, pa sad ovo.

Sve o cemu ti pricas je nebitno, ono sto je bitno da su sva ta oruzja NEZAKONITA. U prevodu NE SMEJU NI DA IH IMAJU.

To ti je kao da ja nekog upucam pistoljem i ubijem ga ili ranim, i onda se raspravljamo da li se pucanj cuo ili nije (a ako se nije cuo nije ga ni bilo - to je logika Zv@l@vog), i da li je pucano iz pistolja ili puske, i koji je tacno model oruzja - sto je sve potpuno nebitno naspram cinjenice da sam ja nekog povredio ili ubio. Model oruzja, broj ispaljenih hitaca i tip oruzja su tu tehnicki detalji, najbitnije je tu da sam ja nekog povredio ili ubio. I naravno da za to moram u zatvor.

A slicno je i sa pricom da policija ima nezakonito oruzje ali ga nije koristila - zamislite da ja kod kuce imam neku mini nuklernu bombu, ali je, eto, nisam koristio. Kako bih prosao kada bi se za to saznalo u javnosti?

E pa ovo vam je isto.

Podzvučni bi bio recimo avion koji leti sporije od zvuka, verovatno misliš na infrazvuk? Takvo oružje ne postoji, a efekte koje opisuješ može da izazove npr i buka većeg broja motocikala.
Infrazvucni zapravo i znaci podzvucni. Ja ne mogu tacno da kazem sta je korisceno, pricam ono o cemu znam ili sta ima logike. Znaci zvucno oruzje moze da bude infrazvucno, u nekom opsegu ili sa nekom frekvencijom koja iritira ili ima neki povredjujuci efekat, ili cak ultrazvucni ako ta ili te frekvencije izazivaju neke negativne efekte. To su tri efekta zvucnog oruzja - ispod cujnog, neki deo cujnog, i iznadzvucni.

Slicno postoji elektromagentno oruzje, koje takodje koristi odredjene frekvencije koje izazivaju negativan efekat na coveka. Konkretno to je infracrveno zracenje iliti toplota, i u odredjenom opsegu to je onaj efekat pecenja na kozi i moguce u ocima sto tera ljude da se sklanjaju sa pravca dejstva tog zracenja.

To su potpuno razliciti uredjaji, ali mogu da rade i zajedno - jedan uredjaj moze da ima oba efekta ako se ugrade obe tehnike u tu masinu - pricam teoretski. Onda bi efekat bio dvojni, i zvucni i elektromagnetni.

Posto su ljudi culi zvuk, pretpostavka je da je definitivno korisceno zvucno oruzje, a posto EM oruzje ne moze da se vidi ili cuje to moze da se nagadja na osnovu efekata dejstva.

Inace takvu oruzje postoji, i kao sto si sam rekao cak i buka avionskog motora ili velikog broja masina moze da utice na coveka - generalno buka moze da utice. Ali vrlo je moguce da postoji infrazvucno oruzje koje se ne cuje a izaziva efekte mucnine, mozda i straha, jer deluju na ljudske organe.

Back