Vučić ne samo što je nesposoban da zaštiti socijalno ugrožene na Kosovu već se ustremio na one Srbe koji su mu nelojalni

Autorska
Dok Kurti bije po Srpstvu i Srbiji na KiM uz blagoslov Aleksandra Vučića i njegovih potpisa u Briselu lično taj isti predsednik Srbije razdvaja neki kukolj u Srpstvu koga samo on i Dodik vide.
Kako bi ti Neško zaštitio Srbe na Kosovu od Kurtija i njegovog Gestapoa?

To tebi kao albancu tako izgleda i ja nemam problem sa tim, jedino me tvoje mišljenje apsolutno ne zanima. Moje pitanje je bilo upućeno forumašu Nesko.
Ne, svim Srbima na Severu je Sluzba-banda Milana Radoicica bila Gestapo.

Bravo Vucicu sto si poslao Gestapo da brani srpstvo!

Moje iskreno mišljenje je da tim jadnim ljudima dole nema života , ni sad ni nikad i da je jedino humano rešenje da im se naprave stanovi u centralnoj Srbiji.
Znam da iz političkih razloga to ne može da se desi ali sve ovo sad i ono što će tek doći od kurtijevog Gestapoa je jedno veliko beskonačno mrcvarenje.

Moje iskreno mišljenje je da tim jadnim ljudima dole nema života , ni sad ni nikad i da je jedino humano rešenje da im se naprave stanovi u centralnoj Srbiji.
Znam da iz političkih razloga to ne može da se desi ali sve ovo sad i ono što će tek doći od kurtijevog Gestapoa je jedno veliko beskonačno mrcvarenje.
nije tu samo kurtijev gestapo u pitanju

ceo briselski sporazum pod onim kako je postavljen i planiran 2010 je NACIONALNA IZDAJA
sa nasim zahtevima 2010te da se PITANJE KOSOVA PREBACI iz saveta bezbednosti UN u brisel, sa nasim zahtevima da se u okviru tog sporazuma u briselu izmeni rezolucija 12 44 jer ona u izvornom obliku direktno osporava identitet toboz ''nezavisnog kosova''...

dakle postavljen je a potom i potpisan na nacionalnoj izdaji .

oni koji su ga planirali sa eu i briselom 201te i oni koji su ga potpisali i nastavili su jedno te isto. isti sistem, isti cilj.

nemoj to da zaboravljas i preskaces.

oni koji su ga potpisali

nemoj to da zaboravljas i preskaces.
Pa i ti si preskocio i zaboravio da napises ko su "ONI" i ko je to potpisao i pomerio iz UN u EU 2010-te. Tadic i Jeremic su tada bili na vlasti, ali vi svi ovde to "zaboravljate", i krivite Vucica a niko ni ne spominje Tadica.
Takodje niko od vas ne pise sta bi Vucic trebao da uradi, sta je resenje po vama, niti pisete da li ste spremni na posledice. Jer EU lako moze da uvede sankcije Srbiji zbog Kosova. Jesi li spreman da zivis pod sankcijama zarad Kosova? Jesi li spreman da zrtvujes svoju egzistenciju i buducnost zbog Kosova?

Autorska
Dok Kurti bije po Srpstvu i Srbiji na KiM uz blagoslov Aleksandra Vučića i njegovih potpisa u Briselu lično taj isti predsednik Srbije razdvaja neki kukolj u Srpstvu koga samo on i Dodik vide.
Вучко им је све предао доле, и они раде заједно. Кад год Вучко хоће да скрене тему, на КиМ су дуге цеви, хапшења, упади у просторије српских општина (које не постоје).

Мада може и горе, Звицер се ућутао, можда је и он са студентима на протесту?

Autorska
Umjesto da zastiti Srbe na KiM ds siptarskog zuluma, kome je i sam kumovao potpisivanjem briselskih dogovora i realizacijom ohridskog i spreci iseljavanje, on izmislja neku ugrozenu Vojvodinu.
Nadalje, dodje nam Dodik na Sretenje i pljuje po nasim studentima i profesorima, a tamo u RS dozvoljava da mu sudi BiH bosnjacki sud, kojeg je priznao pojavljivajuci se an njemu.

Umjesto da zastiti Srbe na KiM ds siptarskog zuluma, kome je i sam kumovao potpisivanjem briselskih dogovora i realizacijom ohridskog i spreci iseljavanje, on izmislja neku ugrozenu Vojvodinu.
Nadalje, dodje nam Dodik na Sretenje i pljuje po nasim studentima i profesorima, a tamo u RS dozvoljava da mu sudi BiH bosnjacki sud, kojeg je priznao pojavljivajuci se an njemu.
Немој тако, локални а и преко Дрински душебеижници за Додика ће да се љуте. Он је Мица, ако њега ухапсе, ухапсили су све Србе, јер он је РС и РС је он. ;)

Autorska
1740151964487.jpeg

meni je Brankica lepša od Brnkića
kad bi malo smršo možda bi došao u obzir

Back