Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АВ се грчевито бори да за себе узме министарство унутрашњих послова да би стопирао одређене истраге везано за тешки и организовани криминал који га финансира и од којег је узео лову унапред за такве услуге. Нема разлога због чега би *******и "бонвиван" одбио министарство за евроинтеграције где може да спава до подне, да путује по свету, да се части по најскупљим хотелима у светском метрополама и Србија да то све плаћа, а да није разлог који сам навео.
Komšija, nešto ti "tanka" analiza i argumentacija, a!!!!АВ се грчевито бори да за себе узме министарство унутрашњих послова да би стопирао одређене истраге везано за тешки и организовани криминал који га финансира и од којег је узео лову унапред за такве услуге. Нема разлога због чега би *******и "бонвиван" одбио министарство за евроинтеграције где може да спава до подне, да путује по свету, да се части по најскупљим хотелима у светском метрополама и Србија да то све плаћа, а да није разлог који сам навео.
Gluplji komentar odavno nisam procit'o.![]()
Sad je veci kriminal izvrsen u finansiranju SNS kampanje, nego u 4g pljackanja drzave od bivse vlasti.
Vucic je predlozio fer i konkretno resenje, a to je da ista stranka ne moze da ima MUP i BIA, a bilo ko da dobije jedno ili drugo, zamenik mora biti iz druge koalicione stranke da nadgleda da li se sve radi u skladu sa pravilima.
Nikad mi nece biti jasno zasto covek mora biti stranacki papak, umesto da razmislja realno i logicno svojom glavom.![]()
dokle ce ovo pijacno-vasersko trgovanje vise da traje..??
oce li vise politikanti pokazati trunku odgovornosti prema drzavi..??
Narode Srpski, ajmo sada svi u jedan GLAS, u DVERIMA SRPSKIM to je naš spas.!![]()
Narode Srpski, ajmo sada svi u jedan GLAS, u DVERIMA SRPSKIM to je naš spas.!![]()
drzava u totalnom haosu...preti i susa..na pomolu vanredne mere...privreda i ekonomija u kolapsu...a politicke jajare trguju mandatima do besvesti...a kunu se u demokratiju,odgovornost i dobrobit gradjana...ebem ti proklete licemere i neodgovoran narod koji vec jednom ne pomete g*** sa politicke scene srbije...
a secam se divnoga leta 1993-rts objavljuje svaki dan kako ide žetva,pa prolaze kamioni na kojima su bili zalepili na šoferkama žetva 1993..e,to su bila vremena
![]()
JA sam zadovoljan sa svojim glasom datim DSS ... niti je moj glas preleteo DSu kao glasovi stranaka koje nisu presle cenzus , niti sam drhtao hoce li DSS napraviti koaliciju sa zutima .... dakle , potpuni relax ......
JA sam zadovoljan sa svojim glasom datim DSS ... niti je preleteo DSu kao glasovi stranaka koje nisu presle cenzus , niti sam drhtao hoce li DSS napraviti koaliciju sa zutima .... potpuni relax ....![]()
dokle ce ovo pijacno-vasersko trgovanje vise da traje..??
oce li vise politikanti pokazati trunku odgovornosti prema drzavi..??
JA sam zadovoljan sa svojim glasom datim DSS ... niti je moj glas preleteo DSu kao glasovi stranaka koje nisu presle cenzus , niti sam drhtao hoce li DSS napraviti koaliciju sa zutima .... dakle , potpuni relax ......
Gluplji komentar odavno nisam procit'o.![]()
Sad je veci kriminal izvrsen u finansiranju SNS kampanje, nego u 4g pljackanja drzave od bivse vlasti.
Vucic je predlozio fer i konkretno resenje, a to je da ista stranka ne moze da ima MUP i BIA, a bilo ko da dobije jedno ili drugo, zamenik mora biti iz druge koalicione stranke da nadgleda da li se sve radi u skladu sa pravilima.
Nikad mi nece biti jasno zasto covek mora biti stranacki papak, umesto da razmislja realno i logicno svojom glavom.![]()
Ovi su poceli pre vremena da se glodju..
Mali Dačić je upao u klasičnu "trojku"
Nikolić: - Ma može bre ivice šta god hoćeš
Vučić: - Ne može ništa mali, debeli
Nikolić je navukao Dačića da se prihvati vlade SNS-SPS - medjutim problem je što Nikolić ne može da obeća - ništa - jer više NIJE NI ČLAN SNS a kamo predsednik. Dakle dao je Dačiću BESPLATNO OBEĆANJE.
Vučića sa druge strane - APSOLUTNO NE OBAVEZUJU NIKOLIĆEVA OBEĆANJA - jer Nikolić nije ni član SNS
Naravno, Nikolić i Vučić us ovo unapred dogovorili da izjebu malog debelog.