Vučić ne daje Dačiću da policiju!

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
548125_315904191837554_399949640_n.jpg

АВ се грчевито бори да за себе узме министарство унутрашњих послова да би стопирао одређене истраге везано за тешки и организовани криминал који га финансира и од којег је узео лову унапред за такве услуге. Нема разлога због чега би *******и "бонвиван" одбио министарство за евроинтеграције где може да спава до подне, да путује по свету, да се части по најскупљим хотелима у светском метрополама и Србија да то све плаћа, а да није разлог који сам навео.

АВ се грчевито бори да за себе узме министарство унутрашњих послова да би стопирао одређене истраге везано за тешки и организовани криминал који га финансира и од којег је узео лову унапред за такве услуге. Нема разлога због чега би *******и "бонвиван" одбио министарство за евроинтеграције где може да спава до подне, да путује по свету, да се части по најскупљим хотелима у светском метрополама и Србија да то све плаћа, а да није разлог који сам навео.

Gluplji komentar odavno nisam procit'o. :roll:
Sad je veci kriminal izvrsen u finansiranju SNS kampanje, nego u 4g pljackanja drzave od bivse vlasti.

Vucic je predlozio fer i konkretno resenje, a to je da ista stranka ne moze da ima MUP i BIA, a bilo ko da dobije jedno ili drugo, zamenik mora biti iz druge koalicione stranke da nadgleda da li se sve radi u skladu sa pravilima.

Nikad mi nece biti jasno zasto covek mora biti stranacki papak, umesto da razmislja realno i logicno svojom glavom. :think:

Komšija, nešto ti "tanka" analiza i argumentacija, a!!!!

Sad je veci kriminal izvrsen u finansiranju SNS kampanje, nego u 4g pljackanja drzave od bivse vlasti.

Vucic je predlozio fer i konkretno resenje, a to je da ista stranka ne moze da ima MUP i BIA, a bilo ko da dobije jedno ili drugo, zamenik mora biti iz druge koalicione stranke da nadgleda da li se sve radi u skladu sa pravilima.

Nikad mi nece biti jasno zasto covek mora biti stranacki papak, umesto da razmislja realno i logicno svojom glavom. :think:

зато што је предуслов да човек постане страначки папак тај да је и без тога ништа друго него обичан папак....а ово време медија и електронске комуникације омогућило баш таквима да се чују њихове будалаштине и да њима без икакве одговорности могу да трују кога хоће...ето новог радног места за такве-спинер....комшија је вероватно Нојкић....

drzava u totalnom haosu...preti i susa..na pomolu vanredne mere...privreda i ekonomija u kolapsu...a politicke jajare trguju mandatima do besvesti...a kunu se u demokratiju,odgovornost i dobrobit gradjana...ebem ti proklete licemere i neodgovoran narod koji vec jednom ne pomete g*** sa politicke scene srbije...

drzava u totalnom haosu...preti i susa..na pomolu vanredne mere...privreda i ekonomija u kolapsu...a politicke jajare trguju mandatima do besvesti...a kunu se u demokratiju,odgovornost i dobrobit gradjana...ebem ti proklete licemere i neodgovoran narod koji vec jednom ne pomete g*** sa politicke scene srbije...

a secam se divnoga leta 1993-rts objavljuje svaki dan kako ide žetva,pa prolaze kamioni na kojima su bili zalepili na šoferkama žetva 1993..e,to su bila vremena

:mrgreen:

JA sam zadovoljan sa svojim glasom datim DSS ... niti je preleteo DSu kao glasovi stranaka koje nisu presle cenzus , niti sam drhtao hoce li DSS napraviti koaliciju sa zutima .... potpuni relax .... :D

Isto i sa DVERIMA, to sto su obecali narodu toga se i pridrzavaju, nudili su jim koalicije u raznim gradovima, ali su rekli NE hvala, NECEMO u koalicije sa režimskim strankama. To fali politickoj sceni, morala, poštenja, i doslednosti u svojim obecanjima. Malo je takvih., Moral i poštenje izumiru, kao sto su nekad izumrli dinusaurusi. ..

SNS mora da insistira na policiji i pravdi . Dacicu se ne moze verovati ,on kao ministar policije je usao u NS u vladu sa ljudima koji su kupovali masovno glasove, izmislili manjinske stranke ,vrsili teske zloupotrebe u izborima .Ukoliko je Dacicu prihvatljivo da jedna fantomska Romska stranka koja je kupila 12 000 glasova dobije SPENS kao nagradu u NS a citava zemlja se smeje tom slucaju onda je jasno kako ce se on boriti protiv kriminala .

JA sam zadovoljan sa svojim glasom datim DSS ... niti je moj glas preleteo DSu kao glasovi stranaka koje nisu presle cenzus , niti sam drhtao hoce li DSS napraviti koaliciju sa zutima .... dakle , potpuni relax .... :D ..

Da, oni su rekli da ce da budu opozicija. Sad to govore, dakle, dao si glas ljudima koji su unapred znali da ne zele vlast? Sta ce im onda glasovi?
Da budu poslanici i komotno sede u klupama bez ikakvih obaveza prema narodu i drzavi, ili recimo tebi- kao svom glsacu?

To je u redu, ali cemu?

Moze im se desiti (kao SRS-u) da sledeci put narodu dosadi da glasa za one od kojih nista ne moze ocekivati, ili ovi koji su glasali za Dveri. Nemaju obaveza niti odgovornosti, super komocija?

Ja nemam odgovornosti, glasala sam po svojoj zelji, nadam se da ce uspeti (Nikolic jeste) da oforme vlast i pomognu narodu, ako ne, onda ce SPS ponovo sa DS.

P.S. Tebi je ipak lako da kritkikujes sve i svakoga, kad "ne moras da drhtis", ali mozes da kritikujes i ocekujes do mile volje:)

Nije to lose po tebe, ali, ima nesto prece od svakog pojedinca, mada se ni ja ne sekiram mnogo. Sto je bilo do mene uradila sam, ostalo nije na meni, savest mi je mirna.

Ovi su poceli pre vremena da se glodju..

Mali Dačić je upao u klasičnu "trojku" :D
Nikolić: - Ma može bre ivice šta god hoćeš
Vučić: - Ne može ništa mali, debeli

Nikolić je navukao Dačića da se prihvati vlade SNS-SPS - medjutim problem je što Nikolić ne može da obeća - ništa - jer više NIJE NI ČLAN SNS a kamo predsednik. Dakle dao je Dačiću BESPLATNO OBEĆANJE.
Vučića sa druge strane - APSOLUTNO NE OBAVEZUJU NIKOLIĆEVA OBEĆANJA - jer Nikolić nije ni član SNS :D

Naravno, Nikolić i Vučić us ovo unapred dogovorili da izjebu malog debelog.

Mali Dačić je upao u klasičnu "trojku" :D
Nikolić: - Ma može bre ivice šta god hoćeš
Vučić: - Ne može ništa mali, debeli

Nikolić je navukao Dačića da se prihvati vlade SNS-SPS - medjutim problem je što Nikolić ne može da obeća - ništa - jer više NIJE NI ČLAN SNS a kamo predsednik. Dakle dao je Dačiću BESPLATNO OBEĆANJE.
Vučića sa druge strane - APSOLUTNO NE OBAVEZUJU NIKOLIĆEVA OBEĆANJA - jer Nikolić nije ni član SNS :D

Naravno, Nikolić i Vučić us ovo unapred dogovorili da izjebu malog debelog.

hahahaha

Back