ЦрниГавран
Primećen član
- Poruka
- 908
Будала. Зато Срби једу паризер, јаја и паштету, продају буљу за 2000 динара и сендвич...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Будала. Зато Срби једу паризер, јаја и паштету, продају буљу за 2000 динара и сендвич...
Као да је прднуо. Користи никакве, он и даље изводи шта му се налаже да ради, а овамо игра циркузанта. Будала...Вучић напао запад у Уједињеним нацијама и оптужио га за политику двоструких стандарда, поквареност и лицемерје у вези Косова*
Председник Србије Александар Вучић осудио је на Генералној скупштини УН западне нације због очигледних двоструких стандарда, осудивши њихово лицемерје у подршци Украјини и подривање суверенитета Србије.
Он је оштро критиковао њихову улогу у наоружавању илегалних Косовских безбедносних снага, оптужујући их да намерно подстичу тензије и крче пут сукобу на Балкану.
https://www.rts.rs/lat/vesti/politika/5539420/generalna-skupstina-un-aleksandar-vucic.html
Како коментаришете овај Вучићев говор?
Ауторска тема
Poslednja budala za koju znamo eno upravlja ukrajinom i dronovima i pokusava da osvoji Rusiju...Као да је прднуо. Користи никакве, он и даље изводи шта му се налаже да ради, а овамо игра циркузанта. Будала...
То није истина.Narod nije sklonio DOS. narod je prevaren
Najlepsi Boris Tadic je prekrstio DOS novim imenom SNS, i svi su se iz DOS uclanili u SNS
samo oni koji nisu krali, nisu mogli da predju
i Ceda Jovanovic, al on je narkomancina gora od Vulina
jedino sto je Vulin daleko smesniji kad se uradi, ima bas full epizode
Са обзиром колико смо ми Срби глупи и луди, ништа није неочекивано...Poslednja budala za koju znamo eno upravlja ukrajinom i dronovima i pokusava da osvoji Rusiju...
Velika sansa da ce i ova budala da krene na Rusiju...
Весић, Гојковић, Шапић, Гашић, Динкић...То није истина.
E ranije kad kazemo da smo glupi to je bilo zbog razocaranja usled neke greske ili previda....ali sada, to nije izreceno zbog toga, nego stvarno ljudi ne mogu da vide dalje od dupeta....Са обзиром колико смо ми Срби глупи и луди, ништа није неочекивано...
u vreme dosmanlija jeo sam obicno po cetr-pet jaja ko hemendeks, sad ovi tvoji preporucuju samo dva i nes malo parizera.У време ДОС диктатуре доживела је понор!
Онда их је Народ склонио и од доласка СНС и Предсеника Вучића на власт, почиње национални опоравак! И он још траје, још није рашчишћена сва штета коју су нам досманисти нанели.
То је рађено системски. Нема једна институција да ради свој посао, стандард никакав, образовање никакво. На ТВ испирање мозга, и кад се дода то да су људи сведени на ово што видимо, најгоре излази из људи. Друго, они који су могли су отишли ван земље, и то су обично били најшколованији и најбољи, са изузецима, али генерално када ти остане шта остане, није ни чудо да је муљ велики.E ranije kad kazemo da smo glupi to je bilo zbog razocaranja usled neke greske ili previda....ali sada, to nije izreceno zbog toga, nego stvarno ljudi ne mogu da vide dalje od dupeta....
Meni radnice u marketu kazu da se shokiraju kakav je prosek ljudi danas.....koliko ne mogu da ukapiraju.....i da im se nekad cini kao da imaju doktorat...
Ја мислим да је он трол, и лепо му то иде. Ботови воле јаја и кобасице, следеће ће да буду виршле, да употпуне пакет.u vreme dosmanlija jeo sam obicno jeo cetr-pet jaja ko hemendeks, sad ovi tvoji preporucuju samo dva i malo parizera.
ako umes da sabiras i oduzimas sve je jasno. dva jaja manje i mesto barene sunke izmet od parizera.
Ти ће сутра да гласају, а такви који су пунолетни сада гласају. Ја бих рекао да смо потонули горе него за време Турака, јер си тада имао сељака, а сада имаш сељачину.I meni je teza vizuelizacija, tj ranije sam radio racun i momenata i vizualizujem u glavi neki zupcasti inercijalni sistem , dobro 4, 5 stepeni slobode, nije nesto preterano slozeno, ali skoro sam radio dva dobro zaptivna sistema, i prvi solidno , dobro sam ga provalio iako je namerno zataskan, a drugi hocu da invertujem, ne odgovara mi raspodela mase i momenata i zapinje mi....trebalo mi tri puta da izguram proces do kraja...
Ali daleko da imam problema u logici i onome sto vidim kod ljudi...skoro sam bas cuo logicki komentar ljudi , vise njih , uzasnuo sam se koliko je od pocetnih 1 i 1 doslo do to je 14...
A danas sam licno gledao djaka 2 razreda osnovne kako sabira 11 i 9 i dobija rezultat 21, racuna na prste...nema ni trunke neke neugodnosti sto omasuje...
Doslo vreme da se laze maksimalno i taji....
Pocinjem da se brinem za ai....suvise gresaka nailazim u projektima koji su programiranje...
A imaju toliko QA reklo bi se nacice greskicu pa da je minimalna...
Они су се освестили и одрекли досманлијске идеологије.Весић, Гојковић, Шапић, Гашић, Динкић...
Елон је прсо одавно, он је изгубио неких 50 милијарди од када је купио Твитер, а има и више да изгуби, мада се тврди да ће он бити први Трилионер како кажу по мерикама.A da danas sam gledao vest da je ilon musk, resio da pravi kao Nikola korp kamione na hidrogenski pogon...a kome odgovara da laze pojma nemam...
Vidim akcije pale 5% od te firme nikola corp....
Treba provaliti sve te spinove...
И сад можеш да једеш шта хоћеш и колико хоћеш. Министар Момировић се брине да ти не добијеш холестерол и да не потрошиш све паре, али ти ради како хоћеш.u vreme dosmanlija jeo sam obicno po cetr-pet jaja ko hemendeks, sad ovi tvoji preporucuju samo dva i nes malo parizera.
Па зато краду и лажу као кад су били досманлије. Фасцинантно.Они су се освестили и одрекли досманлијске идеологије.
aj uci nas o hranljivosti pasteta i parizera i od cega i kakvog otpada se praveИ сад можеш да једеш шта хоћеш и колико хоћеш. Министар Момировић се брине да ти не добијеш холестерол и да не потрошиш све паре, али ти ради како хоћеш.
Znas ti da jaja ne dizu holesterol, tako kazu po novom,И сад можеш да једеш шта хоћеш и колико хоћеш. Министар Момировић се брине да ти не добијеш холестерол и да не потрошиш све паре, али ти ради како хоћеш.
Не,сад су поштени грађани.Па зато краду и лажу као кад су били досманлије. Фасцинантно.
Једном жути, увек жути, а СНС пун жутих.
Преждеравање није здраво, то је Министар Момировић хтео да поручи,али ви га нисте разумели.Znas ti da jaja ne dizu holesterol, tako kazu po novom,
Министар ти жели добро,а ти га пљујеш, незахвалниче!aj uci nas o hranljivosti pasteta i parizera i od cega i kakvog otpada se prave
a uci nas i kako ministar miomirovic trosi drzavne pare, to je zaista zanimljiva tema koju si nesvesno otvorio.
Sta mislis zasto toliko srba ide i kupuje samo po akcijama....i to na akciji gde je but svinjski 500 dinara, kupuju 200g mlevenog buta...Преждеравање није здраво, то је Министар Момировић хтео да поручи,али ви га нисте разумели.