Vučic namenski targetira mlade ljude iz Hrvatske

Najbolja vlast ikada, jeste da imaju žutaće u svojim redovima ali opet najbolja po svim kriterijumima

Profesorima je plata nikad bolja pa kad je prime tri meseca im se ne radi te šalju decu iz škole na raskrsnicu.
Ali koliko vas boli prosveta, prosto mi dođe da zaključim da ponavljači imaju šansu da budu dipl mr dr pa se plaše da će neko da provali da od Čkole imaju samo veliki odmor :mrgreen:

Ali koliko vas boli prosveta, prosto mi dođe da zaključim da ponavljači imaju šansu da budu dipl mr dr pa se plaše da će neko da provali da od Čkole imaju samo veliki odmor :mrgreen:
Vi prosvetari bi trebali iz zahvalnosti da stavite Vučićevu sliku iznad table gde je stajala Titova.
Ranije ste u profesorskim kolonijama živeli ko zadnji... :mrgreen:

Da li je moguće da Srbija korača koracima Ugande pre 50g pod Idi Aminon?

Zašto se konstantno mrznja produbljuje i kome je to u interesu?
Vučić je ušao u spiralu zla iz koje ne može da izađe. Jednostavno nastaviće tako, i biti jako kreativan u proizvodnj zla. Od toga je živeo, tako živi. Mali maroder.
Ali vraća se sve. Nije još ni otišao sa vlasti a već proživljava agoniju u strahu od sve izvesnijeg odlaska. Ovo su teški dani za njega. On već gori i pre nego što je stigao Tamo, gde neminovno ide.

Poslednja izmena:

A ljudi samo nosili tetki lek.
B9664FF9-004B-4543-8E49-3A334972B202.jpeg

72ADEEA2-3971-4BE2-9A34-48DB01A9344F.jpeg

A114106F-9BF8-4404-A5DE-156E120068D2.jpeg

:rtfm:
56F75EE8-F53D-4128-B6C0-4DC684052A23.jpeg

Да ли се ти људи из Хрватске, који су дошли овде у Београд, баве антидржавним делатностима или не то зна служба.
Председник каже да се баве, ок онда ако има доказе нека служба хапси шта чека.
Може и да их само протера из земље и достави доказе чиме су се бавили овде и зашто су протерани.
Онда то звучи да прича и лапрда у празно и наноси нам штету јер испадамо будале и свако нормалан може да закључи да:
1. Служба нема никакве доказе јер се ти људи не баве тиме за шта их оптужују,
2. Служба нема никакве доказе јер је неспособна да их прикупи и да су неки клинци способнији од њих,
3. Служба има доказе али држава са председником на челу не сме (или можда неће) да предузме ништа поводом тога,
4. Служба има доказе али је можда циљ власти да не предузима ништа.

Свако нормалан запитао би се шта је од овога тачно.

Да ли се ти људи из Хрватске, који су дошли овде у Београд, баве антидржавним делатностима или не то зна служба.
Председник каже да се баве, ок онда ако има доказе нека служба хапси шта чека.
Може и да их само протера из земље и достави доказе чиме су се бавили овде и зашто су протерани.
Онда то звучи да прича и лапрда у празно и наноси нам штету јер испадамо будале и свако нормалан може да закључи да:
1. Служба нема никакве доказе јер се ти људи не баве тиме за шта их оптужују,
2. Служба нема никакве доказе јер је неспособна да их прикупи и да су неки клинци способнији од њих,
3. Служба има доказе али држава са председником на челу не сме (или можда неће) да предузме ништа поводом тога,
4. Служба има доказе али је можда циљ власти да не предузима ништа.

Свако нормалан запитао би се шта је од овога тачно.
Ti mladi ljudi dolaze stalno, bukvalno dolaze turistički i to je to.

Živimo balkanskog špijuna, zašto Vucic ne prica o pretenziji Madjara za Vojvodinom, nego targetira mlade ljude koji više nikad neće doći u Srb.

Vi prosvetari bi trebali iz zahvalnosti da stavite Vučićevu sliku iznad table gde je stajala Titova.
Ranije ste u profesorskim kolonijama živeli ko zadnji... :mrgreen:
Kada to? Ne postoji period u skorašnjoj istoriji da smo bili manje poštovani a i manje plaćeni. Što se tiče poštovanja ne mislim ni na kakvo iznuđeno poštovanje već na uništeno poštovanje medijskom hajkom koju je dozvolila vlada tj naložila da se krene sa takvim izveštavanjem o prosveti. Ministre koje su postavljali takođe ukazuju na neozbiljnost države prema prosveti. I da, te kolonije, bar nas tamo nisu prebijali :mrgreen:

Pa nešto jesi svršio, al bolje zvuči završio si ga :p
Koristim starinski izraz onako polezno kako dolikuje staarim Beogradjanima 🎩🌂
Ja se recimo naježim kad mi neko kaže: "ajd odradiću ti to" :roll:
Nemoj da ODRADIŠ bolje bude kad URADIŠ:D
Jer sinonim za odraditi je otaljati a za uraditi - svršiti :p

mislim valjda bar ti znaš ko je bio jedna od 4 trojke iz srpskog na nivou škole u klasi Lude Ljubinke? :lol:

Back