Vučić nam natovario Nemce za vrat da rudare litijum e moji Srbi trpite ga još

Autorska
Doće on nama glave pošto sami nismo znali i umeli da ga na vreme skinemo sa grbače Srbije i Srpskog roda.
Sada ima da vas muze kao krave muzare jer Srbi stvarno pojma nemaju kolika je ova psihopata napadna i rešena da nas porobi i uništi sa podlim Nemcima.
Možda i treba da ga uklonimo ali uz pomoć glasačkih listića kako je i on došao na vlast.Uzalud peniš neško.Neće se povodom pitanja ko će biti vlast prolivati srpska krv.Sve i da je tačno da je u dilu sa Nemcima.

Možda i treba da ga uklonimo ali uz pomoć glasačkih listića kako je i on došao na vlast.Uzalud peniš neško.Neće se povodom pitanja ko će biti vlast prolivati srpska krv.Sve i da je tačno da je u dilu sa Nemcima.
Može tako, ali ako vrati izborne uslove koji su bili kad je on došao na vlast.

To je genijalno, praktično ukineš izbore, pa onda kažeš "dođi na vlast pomoću izbora".

Svaki predsednik koji ima toliko putera na glavi može biti lako sklonjen. Svi oni korupcionaški predmeti negde stoje po fiokama i mogu da se aktiviraju očas posla. Tako da nam je predsednik veoma ucenjen čovek i mora da igra kako mu se kaže. A to znači da prave srpske interese nema ko da zastupa, drugim rečima, nahebali smo. Će se potrujemo samo tako ;)

Autorska
Doće on nama glave pošto sami nismo znali i umeli da ga na vreme skinemo sa grbače Srbije i Srpskog roda.
Sada ima da vas muze kao krave muzare jer Srbi stvarno pojma nemaju kolika je ova psihopata napadna i rešena da nas porobi i uništi sa podlim Nemcima.
Srbija ima trenutno najbolje odnose sa Nemačkom još od vlade Dragiše Cvetkovića :mrgreen:

I Sasi su ja mislim germansko pleme...Oni su dosli na ove prostore u srednjem veku, valjda bezali od Huna pa iz Rumunije dosli ovde...Oni su bili najpoznatiji rudari i naucili nas rudarenju i novim tehnologijama za to vreme....Tako se ovde i razvilo rudarstvo...
Je, kopali rovove da vade gvožđe. Ovi današnji Nemci bi da rudare litijum a proces rudarenja litiujma je katastrofalan po životnu sredinu, baš zato još uvek ne kopaju n isvoj litijum, iako im toliko treba...

Autorska
Opet taj vucic...

Pa nece se kopati ne brini

Je, kopali rovove da vade gvožđe. Ovi današnji Nemci bi da rudare litijum a proces rudarenja litiujma je katastrofalan po životnu sredinu, baš zato još uvek ne kopaju n isvoj litijum, iako im toliko treba...
Zasto bi se litijum kopao u Svakcarskoj, Nemackoj, Holandiji itd.? Pa oni su sam centar evropskog kapitala, oni su na tom nivou da proizvode visoke tehnologije i to im nije palo sa neba, njihovi univerziteti stari su hiljadama godina.... Oni ce na kraju napraviti gotov proizvod od te sirovine...Da je stvar obrnuta mi bi otvorili rudnik u Nemackoj, a ne oni kod nas....

452041668_1207853316895837_8056095843508793486_n.jpg
452123453_501584145611884_2753222247213343411_n.jpg
63524-rud.jpg
IMG_1805-e1625697300987.jpg
fjh.jpg
121862856_protestloznica_novembar_2021_vz_002.jpgFPxu-J2WQAMah3s.jpg1b1deeec-8ad3-4269-a4fb-bb7bebd9765d_w1080_r0_s.jpg

Poslednja izmena:
Autorska
Strpi se do 2027-me
Strpljen spašen
I Slobu smo smakli pa nek bude kako bude

Back