Vučić najoštrije osudio napad na albanske mladiće u Novom Sadu

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Zahvaljujem se javno, jednom forumasu za link....

https://www.kurir.rs/vesti/politika...o-divljaci-trazim-od-mup-da-pronadje-napadace

AV konstantno, permanentno, kontinuirano, sadisticki sladostrasno, gotovo ritualno optuzuje Srbe za sva zla i nedela na kugli zemaljskoj.

Zadnja epizoda je tuca decja, u NS gde je pala sorka i gde se digla dreka i halabuka. Za Olivera Ivanovica MUK, TISINA, kao da je terorista.

Novi Sad ionako sve više liči na Medeljin iz njegovog zlatnog doba...

Doslo sa sviju strana, ono "mala bara, mnogo (umisljenih) krokodila".

- - - - - - - - - -

Pojesce ga neki pipet, uskoro, mnogo je zao....vidimo lepe komentare...https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=08&nav_category=11&nav_id=1453426

Vučić: Tužan sam – idem u Kazahstan, a posetio bih Albance
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je žao što neće moći da obiđe u novosadskoj bolnici dva mladića albanske nacionalnosti koji su pretučeni.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam sta se desilo.Mozda nisu trebali da diraju tu decu iako su albanci,mozda su goranci,oni vise vole Srbe nego siptare,a mozda su i rodjeni tu u Vojvodini.Ali zasto mora onaj ker od svega toga da skuplja neke poene
.Ova deca su huligani sto su napali tu dvojicu,a njegov brat,kriminalac,kada ga je tukla zandarmerija,da je mogao on bi sve zandarme osudio na smrt.Dzukela izdajnicka.Izdao je pre svega Srbe na Kosovu i Metohiji,pa posle i Srbe sirom sveta.Sta god da kaze na javnim medijima znajte da LAZE.Djubre od osobe.U stvari ne zanam ni da li je osoba,a ne mogu da ga uporedim ni sa jednom zivotinjom,jer bi time uvredio celu prirodu,a ne samo zivotinje.

:think:
Šaćiri.jpg

Aca Vucici:
On je istakao da Srbija želi da bude zemlja koja privlači najviše ljudi iz svih zemalja sveta.

Daj nam naseli sto vise ovih Sirijaca, Afrikanaca, Iracana, Roma iz Rumunije... Sve te zamlate... Kao da nam nasih nije dosta!

"Zamlate svih zemalja sveta, ujedinite se sa Srbima u zemlji Srbiji!", da li nam to porucuje dragi nam Vozd?! ! :per:

_nobody_

.
Svedočenje jednog od albanskih mladića baca novo svetlo na incident u Novom Sadu

Dvadesetogodišnji G. B, koji je s drugom C. M. (19) pretučen u Novom Sadu u noći između subote i nedelje, rekao je da misli da su napadnuti nasumično, jer su se samo našli na ulici pred grupom huligana koja je već učestvovala u tuči na tom mestu.

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Huligani su svuda problem i te kretene zakonom treba ukinuti.

U redu je to sto pricas da nije jedne jebene cinjenice...

siptari ni malo ne haju za njihovim huliganima i banditima koji non stop rade jos mnogo gore stvari srbima dole...

dakle idi ti njima prdi o zakonima, pa kad te oni uvaze i mi cemo a do tad ne drobi i ne prodavaj nam jebeni humanizam jer smo mi srbi predugo bili pravedni idioti...

Нови Сад је пун националиста навијача.

nije tacno, vec ima grupica bandita dilera droge oformljena u extremnoj grupi navijaca vojvodine...

gola govn.a i olos poslednja... nista posebno... a sve je to oformljeno oko tjakuna u ns, prethodno oko buturovica...

jaki su mi to nacionalisti...

previse lupas gluposti...

Back