Vučić najavljuje nova hapšenja?

Poslednja izmena:
Nije zatvor za političare,on je za narod,tj stoku...

Pa covek ako mazne jaje na pijaci od jednog seljaka ne moze sigurno da se ravna sa politicarem koji je maznuo lovu od celog naroda.

Ti svi politicari koji su kriminalci oterati na novi "goli otok", pa svakom dati 2000 kubika kamena da tuca i to gumenim cekicem pa kad svaki put kad udari u kamen da im se cekic odbije i zvekne ih u glavurdu.

Čast svakome-veresija nikome. Ili mani hapšenja, kada neko bude osuđen i ode na robiju to ću smatrati rezultatom.

И ово што си навео није довољно него када буде осуђен, оде на робију А СВЕ ПАРЕ И СВА ИМОВИНА КОЈУ ЈЕ ОПЉАЧКАО ОД НАРОДА - БУДЕ ВРАЋЕНА ДРЖАВИ СРБИЈИ....

Све су то што прича Вучић фолови КОЈИ ТРЕБА ДА АМОРТИЗУЈУ ВЕЛЕИЗДАЈУ - ништа друго... чак и ако неко буде и осуђен то ће бити смешно у односу на штету коју је причинио и у односу на то да НОВАЦ И НЕКРЕТНИНЕ СИГУРНО НЕЋЕ БИТИ ВРАЋЕНЕ.

Čekaj a šta je on sada? DIKTATOR. Teoretski kažem - A ko će njega da provjeri i jel se u njegovom slučaju pretpostavlja da je apsolutno čist i nedodirljiv, zar hapšenja i procesuiranja ne treba da rade sudovi i tužilaštva a ne predstavnici partija

Ovako sa strane mi ovo oko Vučića i Tome liči na onu priču o advokatu i pripravniku koji je slučaj riješio za 2 dana a majka ga godinama hranila od tog slučaja. Oni su zalutali u politiku, lome teška pitanja na brzinu, preko koljena, na štetu države i bez puno razmišljanja o dugoročnim posledicama

Poslednja izmena:
Pa problem Kolubare, krave muzare...Hoće i tu biti hapšenja sa kaznama dugih robija, da ne spominjem DS i DSS lopovske privatizacije....

Kolubara ima problem sa aktuelnom ministarkom koja nije znala da TENT radi na ugalj ....

- - - - - - - - - -

Što napisa neko na zelenjaku pre godinu dana......

Važi to i danas .... Na žalost :roll:

KREĆE ZABAVA TAMO GDE JE STAO :lol::lol::lol:

NARODU SRBIJE SVAKOG DANA SVE LOŠIJE I LOŠIJE
A ON SE PREGANJA SA LOPOVIMA, HAPSI I ŠTA - NIŠTA

SIGURNO IMA PRIORITETNIJIH POSLOVA ...OD TOGA :aha2:

IMA KO TO DA RADI

Da li i u ostalim zemljama evrope i sveta PREMIJERI GANJAJU LOPOVE ili to rade SPECIJALIZOVANE SLUŽBE SUDA I POLICIJE ?

JA misli da je OVO ŠTO RADI - BEŽANJE OD PRAVIH ODGOVORNOSTI I BRIGE ZA NAROD :aha2:

Poslednja izmena:
KREĆE ZABAVA TAMO GDE JE STAO :lol::lol::lol:

NARODU SRBIJE SVAKOG DANA SVE LOŠIJE I LOŠIJE
A ON SE PREGANJA SA LOPOVIMA, HAPSI I ŠTA - NIŠTA

SIGURNO IMA PRIORITETNIJIH POSLOVA ...OD TOGA :aha2:

IMA KO TO DA RADI

Da li i u ostalim zemljama evrope i sveta PREMIJERI GANJAJU LOPOVE ili to rade SPECIJALIZOVANE SLUŽBE SUDA I POLICIJE ?

JA misli da je OVO ŠTO RADI - BEŽANJE OD PRAVIH ODGOVORNOSTI I BRIGE ZA NAROD :aha2:

Za njega znam da ne misli nego ispunjava muzičke želje nalogodavaca koji su ih doveli na vlast...
EUropska unija je NALOŽILA da se "preispitaju" 27 "privatizacija"...
Vučko sprovodi naloge ...

I maše repićem pri tome ....

Back