Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.154
baš ste sebični ko da vas isti čača klepaoLepo ti kažem od smrsdikala svi žuti su odavno sa njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš ste sebični ko da vas isti čača klepaoLepo ti kažem od smrsdikala svi žuti su odavno sa njima.
"28. marta ćemo ili da dođemo da oslobađamo Srbiju, a nadam se da nećemo, nego da ćemo da izađemo sa programom pokreta za narod i državu, da pokažemo naše ideje, a to nisu zborovi i plenumi, naša ideja je da Srbija nastavlja da se razvija ubrzano, da radimo i učimo, a ne da zgubidnimo. Biće najveći skup u Srbiji ikada, ako me do tada ne ubiju, a i tada bi bio najveći".
ne mere, nemacete aeroplane za bekstvo, djura ce vas blokiratiMoze li link ka originalnom izvoru sa Beta sajta a ne sa Srbin.info?....
+Sto bi rekao Kristijan - "Normalan bio nije..."
...
Mi studenti menjamo sistem, a on moze do 2027. da ostane, da dodeljuje odlikovanja, prima akreditive i potpisuje zakone koje donese Narodna skupstina.pa ti reče da će 15+og biti gotov poso?
sad pomeraš...
vidim ja da ćete ga oborite kad mu istekne mandat...
...
Evo kaze da ce 28.03. biti citiram "NAJVECI SKUP U ISTORIJI SRBIJE, VEĆI OD GAZIMESTANA"
On je pukao S-K-R-O-Z...![]()
![]()
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9609734/predsednik-vucic-u-dnevniku-2-na-rts-u
...
U bre to mora da ga kosta grdne pare....
Ludost ne miruje...
Вучић најавио скуп у Београду 28. марта
https://srbin.info/politika/vucic-najavio-skup-u-beogradu-28-marta/
...
Neće njega, nego nas.U bre to mora da ga kosta grdne pare.
![]()
@Gruban e, zovu te ovdeKako je bilo dobro na nAjVeĆeM sKuPu u iStOrIjI sRpIjE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEElpdije egde si pomozi Elpidijeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti si imao elpidija za avatara, daj nam isprorokuj, kako ce da prodje caci miting, jel ce da bude sarovicevih intervjua bar da se razveselimo?Kakva su to prozivanja ? Upristojite se !