Вучић најавио скуп у Београду 28. марта

...

Autorski osvrt na Predsednikovo obracanje na Informeru...

Vučić kaže da će 28. Marta da oslobađa Srbiju bajo moj... valjda od sebe samog ili kakovec...:eek: :think:

A onda u istoj recenici opet kaze da se ipak nada da nece oslobađati..., valjda bolje da ostane okupirana šta li već...

Ko ce ga znati kad nikad ne znas da li je obracanje iz Laze ili sa Informera...što mu dodje isto...

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9610837/obracanje-vucica-11-3
"28. marta ćemo ili da dođemo da oslobađamo Srbiju, a nadam se da nećemo, nego da ćemo da izađemo sa programom pokreta za narod i državu, da pokažemo naše ideje, a to nisu zborovi i plenumi, naša ideja je da Srbija nastavlja da se razvija ubrzano, da radimo i učimo, a ne da zgubidnimo. Biće najveći skup u Srbiji ikada, ako me do tada ne ubiju, a i tada bi bio najveći".

A moguce i da za taj datum, za 28. Mart, a ne za 15. dovlaci onolike traktore...🚜🚜🚜

Da bi mu Marjan Risticevic u Zadruga Pink rijalitiju glumio prorezimsku seljacku bunu

Stranka Marijana Rističevića kolektivno pristupa Pokretu za narod i državu​

https://informer.rs/politika/vesti/997923/risticevic-stranka-pokret-za-narod

Rebrendiranje Marjana SNSeljaka... :klap::klap:

Screenshot-20250312-022459-Chrome.jpg

To sad verovatno Ljuban dovozi traktore...🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜

A posto je zavrsio Operaciju Indeks, gde je neke huligane, narko dilere i animir dame prekvalifikovao u studente...
Ljuban edukator i prosvetitelj 👍

P.S.
Molim upravu foruma da napravi Ljuban emotikon

...

Sto bi rekao Kristijan - "Normalan bio nije..."

...
+
Kada jednog dana za 20-30 godina budemo deci i unucima smisljali odgovore na pitanje:

- Deca/unuci: "Kako vam se moglo desiti da takav lik bude Predsednik 20 godina?"

-
Mi: "Ne znam dete...idi pitaj baku..."

-
Deca/unuci: "Ali covek lud bio...a 20 godina vladao...kako je to moguce?"

-
Mi: "Pa...Srbija...zemlja nade u to zlatno doba...svi imali jednake šanse...pa i ludaci..."

-
Deca/unuci: "Deko i ti nisi bas citav...jesi popio lek za pritisak?"

...

Možda će biti protesta ispred RTS-a, o tome organizatori odlučuju, ali niko ne mora da brine, neće biti talačke krize, niti svega drugog“, rekao je Vučić za televiziju Pink.

Kazao je da će to biti mali skup od pet ili šest hiljada ljudi, ali da mu je važno da promovišu ideju pokreta.

„To će biti 11. do 13. aprila i biće bogat program. Govoriće mnogi pametni ljudi i pozvaćemo ljude da kažu gde i kako vide Srbiju u budućnosti. Neće biti poziva da nekoga jurimo, nigde niko da pliva, nigde nikoga da maltretiramo, tučemo i udaramo. Ne nosimo kamenice, nećemo da nosimo ni jaja“, naveo je on.

Nestalo para za buseve.

KRAJ

Back