Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.906
...
Ludost ne miruje...
Вучић најавио скуп у Београду 28. марта
https://srbin.info/politika/vucic-najavio-skup-u-beogradu-28-marta/
...
Gde skup, u zatvorskom krugu, na redovnoj šetnji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Ludost ne miruje...
...
Samo trampa dolazi u obzir, tebi je frka. Npr. Velika Plana, Veliki Trnovac, Velika Reka itd.Prodajem stan u Beogradu nadomak centra za neki u Velikom Pitchkovcu što dalje od planete majmuna
...
Ludost ne miruje...
...
Kakva glupost. Pa kako su onda vec organizovana dva generalna strajka? Niko ih nije zabranio u ovoj "autokratiji i diktaturi", pa opet ni jedan strajk nije uspeo. Nego neces da napises istinu. Generalni strajk moze da uspe samo ako se odazove i ako ga podrzi ceo narod. A sa obzirom da opoziciju i studente podrzava jedva 200.000 od 6.7 miliona stanovnika Srbije, sigurno da strajk nece da uspe. Boli te istina da Vucica i dalje podrzava vecina naroda Srbije i da nece narod da se odazove pozivu na strajk, pa lupas gluposti o autokratiji i diktaturi.....Tesko je u autokratiji i diktaturi organizovati generalni strajk.
Zato i jesu autokratije i diktature.
Studente podrzava cela Srbija, i vecina gradjana ne podrzava autokratu Vucica.Kakva glupost. Pa kako su onda vec organizovana dva generalna strajka? Niko ih nije zabranio u ovoj "autokratiji i diktaturi", pa opet ni jedan strajk nije uspeo. Nego neces da napises istinu. Generalni strajk moze da uspe samo ako se odazove i ako ga podrzi ceo narod. A sa obzirom da opoziciju i studente podrzava jedva 200.000 od 6.7 miliona stanovnika Srbije, sigurno da strajk nece da uspe. Boli te istina da Vucica i dalje podrzava vecina naroda Srbije i da nece narod da se odazove pozivu na strajk, pa lupas gluposti o autokratiji i diktaturi.....
Taman na opelo da mu dođune znam samo kako će da mu dođu Bosanci 28 mog![]()
Nešto su vam ufitiljili mitinziBoli te istina da Vucica i dalje podrzava vecina naroda Srbije i da nece narod da se odazove pozivu na strajk, pa lupas gluposti o autokratiji i diktaturi.....
Da da a čim ste završili razgovor rezervisali žeton za busHaha ja se sad zezam sa jednim mojim rođacima iz Banjaluke, reko de ste bre vi meni, jel se vidimo 28., reko jel već spremate sendviče za 28-mi i šta su vam rekli gde vam staju autobusi, mislim naravno da oni ne idu po tim skupovima jer radi se o mlađim i obrazovanim ljudima i njima se cela ta priča gadi i ono sprdaju se sa time ali eto malo interni humor, mislim prilika je baš dobra. :d
Mlađi i obrazovani da ali im se zato matorci šutiraju u dupe za 3000 din, sendvič i ekskurziju u bgHaha ja se sad zezam sa jednim mojim rođacima iz Banjaluke, reko de ste bre vi meni, jel se vidimo 28., reko jel već spremate sendviče za 28-mi i šta su vam rekli gde vam staju autobusi, mislim naravno da oni ne idu po tim skupovima jer radi se o mlađim i obrazovanim ljudima i njima se cela ta priča gadi i ono sprdaju se sa time ali eto malo interni humor, mislim prilika je baš dobra. :d
garant se javiliDa da a čim ste završili razgovor rezervisali žeton za bus
dobro se pa ti nisi trtio za 100€ kad se deliloMlađi i obrazovani da ali im se zato matorci šutiraju u dupe za 3000 din, sendvič i ekskurziju u bg![]()
To ćemo da naplatimo od imovine šešelja, vučića i 70 kumova ništa se ti ne sekiraj.dobro se pa ti nisi trtio za 100€ kad se delilo
hipotetički u maglovito neobhašnjivim korelacijama novčanih transakcija vikaše neki: "to su moje pare"..
ne, tvoje su pare onih 1000€ od Dinkića, rekao da ti toliko pripada a posle rekao "lagao da bi ga glasali"
Sasvim OK
Pa ako nisu robijali žuti vlasnici ofšor "firmi" a pogotovo ne oni sa "agencijama za poslovnu pratnju" koje su nicale ko pečurke posle kiše neće ni ovi, a i olakšavajuća okolnost im je da nisu koristili "savetodavne usluge" tipa tri lista papira za milion neoporezivog...Gde skup, u zatvorskom krugu, na redovnoj šetnji?![]()
valjda od žutih treba da uzmemo?To ćemo da naplatimo od imovine šešelja, vučića i 70 kumova ništa se ti ne sekiraj.![]()
da dodješ 28.03. da izgleda na slici kako je sve popunjeno kad te slikajuStudente podrzava cela Srbija, i vecina gradjana ne podrzava autokratu Vucica.
Genaralni strajk u Srbiji je nemoguce organizovati jer je Srbija autokratija, i gradjani i radnici su zesce neslobodni u toj autokratiji.
Umesto toga ce autokrata Vucic na radni dan organizovati skup svih ucenjenih radnika po drzavnim i opstinskim upravama.
Dokaz da autokrata Vucic nema podrsku vecine naroda Srbije je sto on taj skup ne organizuje u subotu ili nedelju, jer tada niko nece da mu dodje. Nego na radni dan organizuje radnu ekskurziju za sve ucenjene radnike Srbije.
Lepo ti kažem od smrsdikala svi žuti su odavno sa njima.valjda od žutih treba da uzmemo?
od dedovine 2000-2012
pa ti reče da će 15+og biti gotov poso?Tog 28.marta, on je u Emiratima.
Trajno.