Vučić na obeležavanju dana MUP-a i policije: "Još jedan ili dva helikoptera"

acabg

Elita
Poruka
18.493
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.


"Devojke barabar sa momcima. Nije to pitanje ravnopravnosti, imaju mnogo više energije. Srećan rad vam želim svima", rekao je Vučić tokom razgovora sa pripadnicama i pripadnicima MUP.

On ističe da je važno da ljudi zavole uniformu, i da su mnogi zaboravili koliko je to značajno", bilo da je u pitanju policija, ili vojska.

"Još nam fale jedan ili dva helikoptera da imamo punu eskadrilu. Onda niko u Evropi neće imati takve helikopterske snage u policiji. Jel vam treba 'Puma' ", pitao je Vučić. Manifestacija je počela intonacijom državne himne, nakon čega su predsednik Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić primili raport.

U razgovoru sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije, Vučić je obavešten da će uskoro taj važan sektor dobiti 30 novih vozila.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=04&nav_category=11&nav_id=2345051
 
Policija je glavni oslonac njegove vlasti...Njima nema da fali, oni su zasticeni, plate su im veoma dobre, bice ih josnvise...On ih neguje i pazi, jer zna da se tako vlada...Oni ga vole, voli i on njih...Pored njega imaju ogromnu moc...
E sad, jednog dana u jednom boljem drustvu na to mesto docice prosvetni radnici...Oni ce imati dobre plate i biti zasticeni...Oni ce postati najbitniji deo drustva, a vlasti ce se smenjivati na slobodnim izborima...
 
Плаћао их је и Милошевић, па се ни један није дигао да га заштити. Када људи спомињу преторијанске гарде једноставно не познају историју. Највише императора страдало је баш од преторијанаца. Quis custodiet ipsos custodes?
 

Back
Top