Quantcast

Вучић на Бадњи дан у Црној Гори

iig

Poznat
Poruka
9.873
Ако Срби из Црне Горе приме Вучића на Бадњи дан, то ће бити тренутак њихове коначне пропасти.

Мило и Вучић су у дилу. Бадњи дан је дан Д за Србе у Црној Гори.
...na badnji dan srbi i crnogorci primaju vučića kao zalog bratske ljubavi iskovane u borbi protiv zajedničkog neprijatelja...turaka,ustaša i milogoraca...
 

комшија

Legenda
Poruka
67.021
https://www.cdm.me/politika/kabinet-dukanovica-nemamo-najavu-vuciceve-posjete-pa-ni-komentar/

Kabinet Đukanovića: Nemamo najavu Vučićeve posjete, pa ni komentar

1577988017200.png


02.01.2020, 18:17

Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru, saopštili su danas iz kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.


<<<Potvrđeno: Vučić na sjeveru Crne Gore za Badnji dan<<<

“Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru. Prema tome, za sada nemamo ni komentar”, navode u predsjednikovom kabinetu.

Ranije danas srpski mediji su objavili da će Vučić uz blagoslov patrijarha Irineja provesti Badnji dan sa Srbima pravoslavnim vjernicima na sjeveru Crne Gore.


Za sada nije poznato u koji crnogorski grad će doći Vučić, a Novosti, navode da se za sada razmatraju tri tačke njegove posjete, ali se vjerovatno do samog odlaska u Crnu Goru neće znati koji će grad obići predsjednik Srbije.

Jer, je kako pišu srpski mediji, riječ o delikatnom političkom potezu koji sa sobom nosi i bezbjednosne rizike.

<<<Crnogorski pokret: Cilj dolaska Vučića je dodatno zaoštravanje situacije u Crnoj Gori<<<

Iz Crnogorskog pokreta su ocijenili da najavljeni dolazak predsjednika Srbije na Badnji dan u Crnu Goru, ima za cilj da se dodatno zaoštri situacija u Crnoj Gori, da se ponovi scenario od 16. oktobra 2016.godine, te izazove haos u Crnoj Gori i ugrozi državni poredak.
 

комшија

Legenda
Poruka
67.021
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...olazi-u-cg-spasava-mila-i-zrtvuje-amfilohija/

По Бебином сценарију, Вучић долази у ЦГ, спасава Мила и жртвује Амфилохија

1577988188200.png

“Jавља ми се” да ће у том, завршном чину црногорске драме, у улози спасиоца-мироносца, са маслиновом граном и на белом коњу у Подгорицу ујахати Александар Вучић, који ће благим али чудотворним погледом испод обрва учинити да се неки парафи у спорном Закону преко ноћи сами избришу, а неки други опет допишу. Мило би у тој Бебиној бајци требао да засија новим сјајем разумнога државника, те успут искористи прилику да реши неке унутарстраначке проблеме који га море. А жртва би, по том сценарију, могао бити онај трећи, архинепријатељ оба суверена и њиховог заједничког злог врача – Амфилохије.

Антоније Ковачевић 02.01.2020.

Данашње наградно питање за милион долара које, наравно, никада нећете добити, гласи…


“Која особа као заједнички именитељ, а неки би рекли и лоша карма, повезује Мила Ђукановића, Чеду Јовановића, Ненада Чанка, Латинку Перовић, Николу Самарџића и бар још десетак имена са фамозног списка “интелектуалаца” који су јуче, чврсто кано клисурине, стали у фронт одбране хајлендерске марлборо републике “између планина и мора, где горски ветар пева песму“…а која више од свега мрзи митрополита монтенегринског Амфилохија, јербо му се замерио једне прилике, једним говором, над једним одром, у коме се наша загонетна персона препознала?”


Алал вам штрудла, погодили сте! У питању је особа чији умилни надимак је у корелацији са количином фекалија које неконтролисано може да избаци у јединици времена, али је зато обрнуто пропорционалан непатвореном злу које изазове сваки артикал који у форми тзв. кризног политичког маркетинга репродукује у последњих двадесет пет година, штитећи своје клијенте и налагодавце. А они га, заузуврат, плаћају сувим златом, свесни да у том кругу пакла не постоји гори, тј. бољи, баш ко да им га је лично Луцифер послао у помоћ. Беба, дакле.


Након оног одурног скандала у коме је, пре кусур година, штитећи политички химен Мила Ђукановића од једне жене, опозиоционарку Вању Ћаловић дискриминисао потурањем лажног анима порнића, Беба се, свестан да ће својом зализаном, али свеједно непоправљиво накарадном појавом, угрозити свој бизнис, повукао из јавности. Уследило је то након гостовања у Утиску недеље, у коме је пред камерама признао злодело. Утисак недеље је, гле чуда, после те недеље нестао са ТВ екрана.


У поменутој емисији, надобудан какав јесте, излануо се да ради за напредњачку камарилу, па су ови брже боље, већ сутрадан, морали званично да демантују информацију. Али остала је прича да неформално саветује Вучића о евроинтеграцијама и, пази сад – екологији. За ово друго могу и да поверујем. Под условом да постоји грана екологије која се бави производњом отпада, који онда ове друге гране екологије санирају…


Беба је, како год, наставио да, из другог плана, искежених зуба и сакривен иза каце са помијама, контаминирајуће делује на све што иоле уздрма кавезе постмодернистичких пашалука Србије, те Црне Горе и Брда.


За потребе Вучићевог обрачуна са опозицијом основао је балканску шатро-истраживачку мрежу Антидот, скупио пар беспризорних ликова, међу којима се истицао извесни Иштван, уступио им своју богату, у Спектри годинама прикупљану пацовску архиву, из које су ови онда бесомучно копали неподопштине за потребе режимских медија, Пинкова, Информера и иних.


Колико је далеко спреман да оде у лажима говори чињеница да је, мртав-ладан демантовао да стоји иза напредњачке изложбе „Нецензурисане лажи“, иако је перформанс идентичног концепта претходно уприличио у Црној Гори, где је, јелте, требало доказати/фингирати медијску кампању против Ђукановића.


Делима присутан ко лебдећа смрт из Поових романа, ту и тамо се појави и ликом, као ономад на промоцији Весићеве књиге у друштву Вучићеве бивше жене, док баца фризби у канцеларији Жељка Митровића, или на предавању Николе Самарџића, још једног од потписника фамозне петиције због које ово и пишем.


Па, кад је већ поменусмо, да се вратимо на њу, тему…


Случајни пролазник би, за почетак, требао да зна да је Беба, по сведочењу Јовице Станишића врбовани шпијун МИ6, човек који је, за потребе свог бизниса, поново ујединио крњу Југославију, од Хоргоша до Улциња. Дакле, неформални Коштуничин наследник, истина са мало другачијом, компромитујућом визијом федерације. Час у Београду, гадећи Србима Црногорце, па онда мало у Подгорици, где горштаке и приморце, као мастер минд Милових медија, трује и хушка на северну браћу.


Ових дана његова је рола достигла свој крешендо, као оперативца извођача само наизглед сумануте идеје Мила Ђукановића да донесе Закон којим ће поништити Његоша и све оно што је у Црној Гори вредело од памтивека. А Мило није глуп, зна да га ова игра може коштати много, јер за разлику од политичких Црногораца, међу којима доминира, на верском плану Амфилохије и СПЦ још увек имају неопозиви ауторитет. Даљим заоштравањем конфликта по религијској линији Ђукановић се излаже веееликом ризику да изгуби политичку подршку, гласове које је све теже прикупљати по старом, Машановом рецепту, од врата до врата. Зато и верујем да нећемо још дуго гледати овај циркус, те да је велико финале представе пред нама. А да је петиција шлагворт за гранде катарзу…


Ајде да упростимо ствар. Беба ради и за Вучића и за Мила. Дупљак, али само наизглед, јер су ова двојица заправо један створ са две главе, зваћемо га Миловук. Зашто онда тај и такав Беба, у тамо некој петицији, за покушај државног удара у Црној Гори оптужује “једно око у глави” његовог Франкештајна, МилоВука…? Поготово јер је и голим оком видљиво да се Вучић прилично незаинтересовано и у политичком смислу помирљиво односи према “црногорској кризи”, а да његови Кербери у скупштини скачу на провокацију Бошка Обрадовића баш као да је овај у парламент донео доказ да је Вучић генетски Албанац, а не тамо неки картон-памфлет против Мила.


Зашто?


Једини логичан одговор гласи – зато што петиција, као што рекосмо, није последњи чин.


А нешто ми говори, “јавља ми се” да ће у том, завршном чину црногорске драме, у улози спасиоца-мироносца, са маслиновом граном и на белом коњу у Подгорицу ујахати Александар Вучић, који ће благим али чудотворним погледом испод обрва учинити да се неки парафи у спорном Закону преко ноћи сами избришу, а неки други опет допишу. Мило би у тој Бебиној бајци требао да засија новим сјајем разумнога државника, те успут искористи прилику да реши неке унутарстраначке проблеме који га море. А жртва би, по том сценарију, могао бити онај трећи, архинепријатељ оба суверена и њиховог заједничког злог врача – Амфилохије.


Лидер Двери, поменути Бошко Обрадовић, пре три је године јавно поставио посланичко питање да ли су Вучић и Мило “заједнички уплатили” пет милиона долара на рачун једне банке у Бечу. Бебин рачун. Одговора није било…


На крају, то остаје једна од две непознате у овом модерном десетерцу: Колико ће милиона овога пута добити Беба са заједничког рачуна Миловука… Друга непозната је већ много компликованија и неизвеснија, а даје одговор на питање: Којом ће примором, триковима и црном магијом Синод и патријарх, четврти међу србогорским јахачима апокалипсе, склонити Амфилохија са трона Светог Петра Цетињског?


Живи били, па видели.


И на крају, једно запажање, сасвим лично… Дан када Владимир Беба Поповић више не буде имао посла на овим просторима, када више не требадне никоме, биће сунчан дан. Потписујем.
 

anajade

Poznat
Poruka
7.459
Do juce je Vucic tvrdio da nece da se mesa u unutrasnje stvari Crne Gore, a sada ne samo da ce da se mesa, nego ce i licno da ode tamo.. Nista njemu ne smeta sto sam sebi skace u usta.. To je opet neka prljavstina Bebe Popovica, da uguse proteste gradjana..

Sve skupa jasno je da je po sredi dogovor izmedju Djukanovica i Vucica, po Bebinom scenariju..
pa ne ide na proteste nego da se isprovede..da se nakrka prasetine napije i tako te stvari..jel to zabranjeno
 

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
36.902
Srbi u CG treba da ga docekaju kako dolikuje doceku predsednika Srbije.
Ne treba prejudicirati sta ce on reci ili uraditi.
Iako smatram sve politicare sljamom i lopovima, a ujedno se zalazem za povratak kralja i uvodjenje parlamentarne monarhije za Savez Srpskih Drzava (SRB, CG, RS), moram reci da niko nije bio gori od zutih bandita koji danas glume jedinu opoziciju.
Ta grupa degenerika je ostala nema na odvajanje KiM i CG dok su unistavali srpsku privredu i vojsku, prema tome danas nemaju pravo na rec.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.