Vučić: Moji nisu bili niti četnici niti partizani!

1729705318562.jpeg

ШОКАНТНА ДОКУМЕНТА! Вучићеви преци ратовали против Србије, Јово Вучић из Бугојна погинуо за Аустроугаре 1916! (фото)

Подсећамо да је Вучић више пута напоменуо да води порекло од породице Вучић из Бугојна.

samo vi spavajte braco i sestre, ovaj cak i ne krije da nam je neprijatelj! ma nek' vas satre, ja sam ionako amerikanac, ko vas sljivi kada vas je korumpirao, za sendvic i 2 jaja ga glasate, umesto da se cela opozicija udrzi samo njega da skloni

ШОКАНТНА ДОКУМЕНТА! Вучићеви преци ратовали против Србије, Јово Вучић из Бугојна погинуо за Аустроугаре 1916! (фото)

Подсећамо да је Вучић више пута напоменуо да води порекло од породице Вучић из Бугојна.

samo vi spavajte braco i sestre, ovaj cak i ne krije da nam je neprijatelj! ma nek' vas satre, ja sam ionako amerikanac, ko vas sljivi kada vas je korumpirao, za sendvic i 2 jaja ga glasate, umesto da se cela opozicija udrzi samo njega da skloni
Значи, ипак није Фахријев син? :per: :mrgreen:

Значи, ипак није Фахријев син? :per: :mrgreen:
pa cekaj, sta ti mislis, da laze za bugojno da ga ne bi zezali za musliua?
kako bas bugojno potrefi??
mozda mu nije rodjeni deda, ali ipak krv nije voda, familija? dok vas uvede u eu, pardon nafo, priznace za ove vragove iz bugojna da su njegovi, nece se stideti, pohvalice se svabama

pa cekaj, sta ti mislis, da laze za bugojno da ga ne bi zezali za musliua?
kako bas bugojno potrefi??
mozda mu nije rodjeni deda, ali ipak krv nije voda, familija? dok vas uvede u eu, pardon nafo, priznace za ove vragove iz bugojna da su njegovi, nece se stideti, pohvalice se svabama
Ништа ја не кажем, само ме интересује како вам успева да га повежете и са Фахријем и са Бугојном? :think::D

Ништа ја не кажем, само ме интересује како вам успева да га повежете и са Фахријем и са Бугојном? :think::D
covece, moga dede brat mi je isto deda i isto se preziva kao ja, kako si ti nedokazan, nije mu rodjeni, ali je ista krv od jednog pradede svi vode poreklo

aha, dok sam ukapirao,....
onda mu je polubrat od tog dede direktna linija sa ovima, sta ja znam? vidis i da ne lice, bata je vrazji VUCIC, a aljek je MUSLIU, eto tako bar ja shvatam

Poslednja izmena:

U kraju iz kojega Vučić dvije godine su četnici bili na platnom spisku NDH i u pravim izjednačeni s ostalim endehaškim vojncima.

U dopisu Glavnoga stana Poglavnika civilnim, redarstvenim i vojnim tijelima NDH od 24. srpnja 1942. navedeno je kako je sporazum o suradnji postignut sa srednjobosanskim četnicima podijeljenima na ozrensku, trebavsku i zeničku skupinu, te s krajiškim četnicima podijeljenim na manjačku, mrkonjićgradsku skupinu i skupinu Obilić. BiH, ATKT, RPiNOBSB Z, 71-5064: Dopis Glavnog stana Poglavnika od 24. 7. 1942 https://dr.nsk.hr/islandora/object/hrstud%3A1802/datastream/PDF/view

Sasvim su izvjesne šanse da su Vučićevi rođaci bili sastavni dio tzv. legalnih četnika.

Back