Vučić: Moja politika u vezi sa Kosovom doživela poraz

Vucic:
Da li ćemo imati novu šansu, plašim se da ne, ali borićemo se još snažnije i jače za narod na Kosovu i Metohiji, rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS.

Pusku u ruke, u te velike, jake, saketine... Ti i tvoj punoletni sin, i majstor Licna Karta Andrej! Pridruzi si Keramicara, Dajcica i Vulina defetistu, i vec vas devetina. Jos ceo taj vas UO SNSa, i juris, Kosovo mora pasti...

Mada, sve je to vesta priprema za odstupanje. Nagumala se bratva para, pa sad bezi od odgovornosti sto pre. Vruc/usijani krompir drugima u ruke, a vi, bratva, povlacenje u Beograd na Vodi, u svoje apartmane, u svoje hotele i kockarnice da uzivate plodove svoje pljacke! :eek:

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova politika o Kosovu i Metohiji, "da Srbija sačuva dosta, doživela poraz, jer Srbi više vole da kukaju, da plaču nad nečim što je ostalo daleko, nego da imaju nešto u svojim rukama"

https://www.danas.rs/politika/vucic-moja-politika-u-vezi-sa-kosovom-dozivela-poraz/

Da li ja dobro razumem da je njegova politika neuspela zbog Srba?

Tj. Srbi su krivi, nemojte Albance?

P. S. I neko me pita zašto sam pozdravio Savez za Srbiju šakom i kapom. :hahaha:

Ovo oko njegove (šiptarske) politike i navodnog poraza je samo poziv njegovim simpatizerima da se mobilišu i ne dozvole da sile mraka i bezumlja pokušaju da sačuvaju Kosmet kao deo Srbije...

Tačno.Ovo je samo finta za naivni narod,ne verujem mu ni kad kaže da je aleksandar a ne kad priznaje poraze..Neće odustati od ubijanja Srbije ili će ga ubiti njegovi sponzori.

Ма, пусти Косово- то ионако није наше...:lol:
...ако потпишемо, то јест...:rotf:

Ma pusti te Tucovićeve leve nebuloze.

To su samo titovci po drezdensko avnojevskom udruženom zločinačkom poduhvatu mogli da potpišu da Mitrovica bude u SAP Kosovo, a Baranja da ide iz SAP Vjvodine.

Aleksandar Vučić:
Mi ćemo čuvati mir na Kosovu i Metohiji, a nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom u Bosni i Hercegovini, rekao je Vučić i najavio da se Srbija neće me šati u odluke srpskog naroda na izborima u BIH, ali da će posle izneti „frapantne podatke o mešanju ambasadora pojedinih zapadnih zemalja“

Ja navikao da Vučić sad više laže čim zine, al' 'ajde da pokažemo dobru volju i strpimo se da vidimo te frapantne podatke. :)

Tačno.Ovo je samo finta za naivni narod,ne verujem mu ni kad kaže da je aleksandar a ne kad priznaje poraze..Neće odustati od ubijanja Srbije ili će ga ubiti njegovi sponzori.

Baš to, nema izbora. Nalazi se između dve vatre, ali kad smo već pomenuli izbore, dok ih je imao, sam je tako izabrao i srpski narod uopšte ne treba da brine šta će se desiti sa njim...

Krivi Srbe što njegov plan neće da prihvate Britanija, Francuska, Nemačka a ni SAD koje se uopšte nisu vodile time šta Srbi misle.

Nešto sad baš razmišljam. Pa ovaj stalno ponavlja; Srbi neradnici, Srbi ne valjaju, Srbi mnogo kukaju, zbog Srba ništa ne valjda, oni koji se ne slažu sa njim su idioti...

...

..bojim se da zaista ne razum kako ovaj narod glasa za njega. Koliko god da je opozicija loša; izlaznost nije mala. Više od 50% je. I dva miliona građana glasa za njega.

:dontunderstand:

Nešto sad baš razmišljam. Pa ovaj stalno ponavlja; Srbi neradnici, Srbi ne valjaju, Srbi mnogo kukaju, zbog Srba ništa ne valjda, oni koji se ne slažu sa njim su idioti...

...

..bojim se da zaista ne razum kako ovaj narod glasa za njega. Koliko god da je opozicija loša; izlaznost nije mala. Više od 50% je. I dva miliona građana glasa za njega.

:)

Da je Tadić na vreme provalio da ne treba da se izvinjava Hrvatima već samo pljuje Srbe..

:)

A "da je baba deda ..." ?

...

Ti stariji ljudi glasaju za njega jer su pošteni i u ono njihovo vreme kad neko da reč,ili kaže nešto,to je to..Nezamislivo im je da neko može ovako da ih laže,jbga naivni su..U kombinaciji sa medijskom blokadom i ostalim to daje rezultate za fahrijevog malog.

...

To ti je kao drolja koja voli da je ponižavaju. Ni ja to ne mogu da razumem jer nisam sposoban da se tako ponašam, ali u mnogim slučajevima vidim da takvo ponašanje savršeno funkcioniše. A u slučaju Vučića funkcioniše jer su njegovi simpatizeri upravo onakvi kakvim on opisuje sve Srbe, a oni Srbi koji se u tome prepoznaju imaju kompleks niže vrednosti i visok prag tolerancije na svakakva ponižavanja...

Back