Vučić: Mene ne mogu da pobede kao u Crnoj Gori, mojim protivnicima je mozak pomračen

Straks, nisi do kraja citirao tj naveo šta je rekao.. a to je ono najbitnije:
To kada vam mozak pomrači, ne alkohol, droga ili ne znam šta, već nešto mnogo teže od svega toga, a to je patološka mržnja

Nije vama problem AV nego njegovi glasači i šta je sve uradjeno i radi se pod njegovom "diktaturom".. ;)
Bitna su djela, učinak a ne prazne fraze.. kao kad bi nekom šampionu našli 1000 mana u njegovom izgledu, ponašanju.. a to što je osvojio prvo mjesto je po vama nebitno. ;)
gde je AV odsluzio vojni rok...klasa i broj V~P...ima li negde taj podatak, za tog sampiona

20230401-193517.jpg

Pisao sam da je stanovao u nasoj zgradi kao dete,zgrada je blizu zemunskog parka. Tamo se nalazi hala Pinki ,gimnazuija i osnovna skola tada se zvala Goce Delcev. Tu se nalazi i otvoreni kosarkaski teren na koji su dolazili on i njegov brat, E sad kakav je Zemun uvek bio , dodje do koskanja i obicno neko biva oteran sa terena. To se desilo i malom Vucicu. Mnogo godina kasnije on postaje direktor istog tog Pinkija, Tada je je kao cuvar obezbedjenja radio jedan nas drugar koji je igrom slucaja oterao malog Vucica sa terena u dobi od 7~8 godina. Tek novi direktor prvo sto je rekao svom pomocniku ,ovaj ne moze da tu vise radi. Zamislite zlopamtila setio se dogadjaja od pre 25 godina i izbacio coveka na ulicu .

gde je AV odsluzio vojni rok...klasa i broj V~P...ima li negde taj podatak, za tog sampiona
Одслужио војни рок јесте, али у касарни за привилеговану децу партије Славише Вајнер Чича.
Ту је изгубио оралну невиност.

Преко милион лица је у тој пирамиди власти

Није ту опозиција ништа више од пајаца .. Као и гомила 'хумориста'.. 'критичара'

Да не спомњемо да 'сељаци' трљају руке у овој криз. Сва храна је поскупела 5 пута

а флагрантно лажу да су на нули ....

Адвокати таксисти фриленсери

Велики је то број 'задовољених'.

Онај остатак буквално нема никаву моћ---

Овде рецимо да део аватара изгалса избацивање неких усташа .. да ли би 'власт' послушала

Е тако вам је и Вучић

Сви сте ви Вучић у свом малом терену и либовас цеув

Немаш ти појма да је село скоро празно, куће урушене, а крава и свиња нема...

Ниси ти био на селу 10 год. па опаљујеш напамет.

освести се, Кванташ је празан !!!!!!

Pisao sam da je stanovao u nasoj zgradi kao dete,zgrada je blizu zemunskog parka. Tamo se nalazi hala Pinki ,gimnazuija i osnovna skola tada se zvala Goce Delcev. Tu se nalazi i otvoreni kosarkaski teren na koji su dolazili on i njegov brat, E sad kakav je Zemun uvek bio , dodje do koskanja i obicno neko biva oteran sa terena. To se desilo i malom Vucicu. Mnogo godina kasnije on postaje direktor istog tog Pinkija, Tada je je kao cuvar obezbedjenja radio jedan nas drugar koji je igrom slucaja oterao malog Vucica sa terena u dobi od 7~8 godina. Tek novi direktor prvo sto je rekao svom pomocniku ,ovaj ne moze da tu vise radi. Zamislite zlopamtila setio se dogadjaja od pre 25 godina i izbacio coveka na ulicu .

Бедник ... :fdlan:

Александар Вучић: Мене не могу да победе као што су Ђукановића победили у Црној Гори, мојим политичким противницима је помрачен мозак патолошком мржњом. -------- Ова изјава говори да је он у паничном страху. Нико га ништа није питао да прича о овоме. Пријатељ му оде...

Александар Вучић: Мене не могу да победе као што су Ђукановића победили у Црној Гори, мојим политичким противницима је помрачен мозак патолошком мржњом. -------- Ова изјава говори да је он у паничном страху. Нико га ништа није питао да прича о овоме. Пријатељ му оде...

Људи моји, неће тај ићи доле лагано као Мило... биће ту великих проблема

Људи моји, неће тај ићи доле лагано као Мило... биће ту великих проблема
Taj da sedi i druzi se prijateljima ,nema sanse. On je zavisnik od medija. Mislim da uveliko razmislja cime bi da se bavi,znate da je upisao kao satro za kosarkaskog trenera. Svakako cemo ga gledati u kojoj ulozi videcemo. S obzirom da je namestio drugarima ili je i sam vlasnik par televizija mozda se i tim bude bavio . Tanjug ,KCN ,TelekomTV Ali ima i problem KOME OSTAVITI VLAST ,kakvu opoziciju da napravi da ga ne diraju .Jer je logicno da ce smetati i svom nasledniku u stranci kao jaka stranacka licnost. Jedino brat ili neko iz porodice ga ne bi prodao.

Straks, nisi do kraja citirao tj naveo šta je rekao.. a to je ono najbitnije:
To kada vam mozak pomrači, ne alkohol, droga ili ne znam šta, već nešto mnogo teže od svega toga, a to je patološka mržnja

Nije vama problem AV nego njegovi glasači i šta je sve uradjeno i radi se pod njegovom "diktaturom".. ;)
Bitna su djela, učinak a ne prazne fraze.. kao kad bi nekom šampionu našli 1000 mana u njegovom izgledu, ponašanju.. a to što je osvojio prvo mjesto je po vama nebitno. ;)
Isto je govorio i mislio Milo. I bi što bi. Vučićeva sreća je što mu je opozicija katastrofalna.

Aleksandar Vucic je drzavnik kakvog nismo imali poslednjih 80 godina, ako i tada... on je izuzetno postovan i uvazavan od svih drzavnika sveta. Neki ga mogu voleti, neki ne ali niko mu ne moze oduzeti sposobnost i snagu kojom Srbiju vodi putem napredka. Vucic je od jedne male nemocne i siromasne zemlje stvorio drzavu u usponu, ekonomski razijenu u kojoj se gradi i radi punom parom. To i jeste rezultat poslednjih izbora jer gradjani su se ujedinili i dali podrsku Vucicu za drugi mandat jer ne zele nazad samo napred.
:per:

Back