Вучић масно слагао: Нисам потписао Бриселски споразум – ФОТО доказује супротно!

Tako sam i mislio da nemas nikakav kredibilitet da raspravljas ko jeste a ko nije kriv tj.veleizdajnik.
Nisam ja političar da bih imao kredibilitet.O čemu ti pričaš?!SVE što te zanima danas možeš da pronađeš na internetu,tako sam ja pronašao činjenicu da NIJE potpisao ništa ali da Kosovo JESTE okupirana teritorija od NATO.Meni je doduše čudno da ti,koji imaš pristup internetu,to "ne znaš" ali Bože moj...

Нема то везе.

Легитимно је заступати смртну казну за вишеструку велеиздају... :kafa:
Ako pogledamo sve aktivnosti koje vlada republike Srbije preduzima u vezi Kosova,ja mislim da o izdaji nema ni govora,naravno,ne treba izostaviti činjenicu da je nato tamo od 1999.godine.Tako da je to okupirano.

Rektor Đokić se danas prvi put zvanično sastaje sa Martom Kos i visokim zvaničnicima Evropske Unije u Briselu zbog sve veće krize u Srbiji. Takođe se očekuje da EU danas zamrzne 1.5 milijardi evra sredstava namenjenih za Srbiju.

Kakav dan... Iznerviraće nam se predsednik...🙃

Rektor Đokić se danas prvi put zvanično sastaje sa Martom Kos i visokim zvaničnicima Evropske Unije u Briselu zbog sve veće krize u Srbiji. Takođe se očekuje da EU danas zamrzne 1.5 milijardi evra sredstava namenjenih za Srbiju.

Kakav dan... Iznerviraće nam se predsednik...🙃
Jel se ti to raduješ?

Albanci ni u snu nisu mogli da će u Srbiji biti vlast koja će za Albance na Kosovu napraviti više nego Tirana. Ljubi tatko sinčića. Krv nije voda.

FB_IMG_1776705234481.jpg

Nema potrebe da idem, danas sve možemo pronaći na internetu.
KiM je okupirana teritorija od strane NATO pakta.Od 1999.godine.
A ko je zvanično u Srbiji na vlasti legitimnoj proglasio okupaciju Kosova i Metohije?
NIKO.
A šta to govori osim veleizdaja Srbije.

A ko je zvanično u Srbiji na vlasti legitimnoj proglasio okupaciju Kosova i Metohije?
NIKO.
A šta to govori osim veleizdaja Srbije.
To je već druga priča, jer nas taj isti zapad koji drži deo Srbije pod okupacijom uslovljava na mnogobrojne načine,pa bi to bio pucanj u nogu.A samo prisustvo NATO snaga na terenu ti govori da je to okupacija.

To je već druga priča, jer nas taj isti zapad koji drži deo Srbije pod okupacijom uslovljava na mnogobrojne načine,pa bi to bio pucanj u nogu.A samo prisustvo NATO snaga na terenu ti govori da je to okupacija.
To što ti pričaš je čin kukavičluka i prećutne veleizdaje Srpskog roda gde svesno žrtvujete Srbe na KiM da bi vi takvi vladali Srbijom.

manipuliši ti negde drugo ovde možeš samo da se sam pokopaš.
Nema manipulacije, NATO došao 1999.godine i neće da ode.A rezolucija 1244 kaže da ste deo Srbije.Tebi nisu mrski NATO okupatori,a držiš meni predavanje o Srbiji i Vučiću.

Sustina nije na cemu neko padne, vec je sustina da je pao.
Al Kapone je pao zbog gluposti.

Ali je pao a to je najbitnije.

Posle se crta prica sta je sve radio, snimaju filmovi, pisu knjige. O radikalima u srpskoj politici su uvek bile kratke i smehotresne price koliki su bili idioti i kako su uvek nagrabuslili zbog svoje osione bahatosti.

Istoriju u sake.

Сваки пораз је славио као победу.
Кад је био раширен ко курвица у белој кући, када није знао шта потписује.

Све што је урадио је катастрофа за Србију.

Шта је урадио за КиМ, осим издаје?

Сваки пораз је славио као победу.
Кад је био раширен ко курвица у белој кући, када није знао шта потписује.

Све што је урадио је катастрофа за Србију.

Шта је урадио за КиМ, осим издаје?
Nije ga priznao kao državu.

Ja bih pre rekao da je to odlično sakrio za likove kao što si ti.
U tom slučaju ispada da je namagarčio Rusiju i Kinu,i sve ostale države koje nisu priznale error državu,jer se oni bore za Kosovo u sastavu države Srbije.A ti ovde tvrdiš suprotno.

Back