Vučić "lično ću podneti krivične prijave protiv svih koji su podrivali projekat Generalštab" (Ovaj sve luđi tema za smeh) i ANKETU

Vučić kaže da će podneti krivične prijave protiv svih koji su podrivali projekat Generalštab

• Ovaj sve luđi nije sposoban za funkciju komisijski mu zabraniti rad , situacija je ozbiljna

glasova: 10 76,9%
  • Vučić neće preći cenzus na izborima, ali do tada ga sprečiti da pravi štetu je prioritet svih

glasova: 0 0,0%
  • Studenti i Zborovi građana mu zabranili kopanje litijuma i da preda Generalštab, Vučić je gotov

glasova: 3 23,1%

• Ukupno glasova
    13

Miloš38

Domaćin
Poruka
4.330
Vučić najavio da će podneti krivične prijave protiv svih koji su podrivali projekat Generalštab, posle objave Trampove administracije da odustaje od Generalštaba jer se narod Srbije buni i jer je podignuta optužnica protiv ministra zbog toga
n1info.rs/vesti/vucic-generalstab-krivicne-prijave-kusner-povlacenje

Dajte vaše mišljenje o ovome u komentarima i u ANKETI

1000005501.jpg 360_F_57155761_uEunt3QCUylefnCr8fj1UqcpxciK1hol.jpg 559953546_24656546594029174_2032997036993086368_n.jpg

"Ja sam izabran od strane građana Republike Srbije, dobio sam 2.260.000 glasova u prvom krugu, što je gotovo neverovatan rezultat i nikada se više neće ponoviti u Srbiji, bar ne u narednih 30, 40 ili 50 godina."

Zašto nije specificirao radi li se o živim ili mrtvim glasačima?
U žive sigurno spadaju svi pripadnici romske manjine u Srbiji.

Vučić najavio da će podneti krivične prijave protiv svih koji su podrivali projekat Generalštab, posle objave Trampove administracije da odustaje od Generalštaba jer se narod Srbije buni i jer je podignuta optužnica protiv ministra zbog toga

Pogledajte prilog 1833343 Pogledajte prilog 1833344 Pogledajte prilog 1833345
a izvini za sta ce tacno da ih tuzi? Da li ce izmisliti nov zakon "kadija ti suditi kadija ti tuziti" i sebe nazvati vrhovni kadija?

on ce tuziti ljude parama od vlade i onda ce izgubiti narodne pare ako uopste dodjemo do sudjenja a necemo jer nema osnove.

"Ja sam izabran od strane građana Republike Srbije, dobio sam 2.260.000 glasova u prvom krugu, što je gotovo neverovatan rezultat i nikada se više neće ponoviti u Srbiji, bar ne u narednih 30, 40 ili 50 godina."

Zašto nije specificirao radi li se o živim ili mrtvim glasačima?
U žive sigurno spadaju svi pripadnici romske manjine u Srbiji.
Sve je zivo protiv nas glasalo, ali smo opet pobedili
-A. Vucic

И треба да поднесе тужбе, нек ради нешто корисно.

Препуштање бивше зграде Ђенералштаба нама да се ту развија бизнис је био залог будућих спесијалних односа Србије и УСА.

Predsednik opet najavljuje: Zamoliću ljude da se pomere iz šatorskog naselja, ne znam da li će me poslušati​

Zašto bi uklanjao tu buduću kulturnu znamenitost Beogradjana?
Treba da im organizuje proslavu katoličko/protestantske Nove godine.

Pogledajte prilog 1833343 Pogledajte prilog 1833344 Pogledajte prilog 1833345

Samo me zanima kako misli da smesti na desetine hiljada građana Srbije u zatvore.

Back