cornflakes
Poznat
- Poruka
- 7.760
.Na šta da ti odgovorim?
Ti znaš kako sepišu saopštenja?
Ја не знам ни да снесем јаје, али знам шта је мућак...
Прочитај, постављено је једноставно питање.
.
.Na šta da ti odgovorim?
Ti znaš kako sepišu saopštenja?
Ja ne pamtim, ali koji je tvoj interes da ideš do propagiranja propasti?Pa ti si mene ovde vec jednom optuzila da sam BND - kadar...![]()
Pa šta te briga i da jeste , da li ti odgovaraš za to?.
Ја не знам ни да снесем јаје, али знам шта је мућак...
Прочитај, постављено је једноставно питање.
.
Ja sve pamtim, ko' Shiptar.Ja ne pamtim, ali koji je tvoj interes da ideš do propagiranja propasti?
DJUBRE.INFO NAJPOGANIJI PORTAL U SRBIJI. Da li su jednu istinu napisali ikada, ostace enigma. Samo lazi.Вучић лажирао и транскрипт разговора с Лавровим, прећутао Резолуцију 1244!
Александар Вучић је данас имао телефонски разговор са Сергејом Лавровим, а саопштење које је његова канцеларија издала о овом догађају, не одговара чињеничном стању.
![]()
Због тога је, мимо уобичајеног правила, канцеларија Сергеја Лаврова морала да изда саопштење са транскриптом, које се разликује од онога што је Вучић објавио. Конкретно, прећутао је инсистирање Русије да је једино могуће решење за Косово и Метохију Резолуција 1244 УН.
Саопштење канцеларије Сергеја Лаврова:
„Данас, 6. септембра одржан је телефонски разговор између Министра спољних послова С.В: Лаврова са Председником Републике Србије А. Вучићем.
Са обе стране је изражена усмереност ка свестраном развоју односа стратешког партнерства и политичког дијалога у складу са договорима председника двеју држава.
А. Вучић је информисао о резултатима састанка у Вашингтону и предстојећим разговорима у Бриселу.
У контексту провере да ли се и даље поклапамо у погледима о проблему Косова, истакнута је неизмењена позиција Русије у корист дуготрајног и чврстог регулисања на основу резолуције СБ УН 1244″, стоји у саопштењу канцеларије Сергеја Лаврова.
Ово ново скандалозно дипломатско понашање Александра Вучића, прокоментарисао је и др проф Дејан Мировић.
– Након оваквих разговора увек једна страна изда саопштење. Најчешће виши по рангу у разговору. Логично, зашто би обе стране писале исту изјаву. Током разговора се договори садржај. Ово је доказ да наша страна или није испоштовала договор или Руси сматрају да није рекла суштину садржаја разговора. Зато су га кориговали истоветним саопштењем које се разликује у последњој реченици – 1244!
Такође, има још једна разлика. У Вучићевом саопштењу се помиње посета Путина Србији. У руском саопшењу тога нема – објаснио је Мировић.
https://srbin.info/politika/vucic-l...azgovora-s-lavrovim-precutao-rezoluciju-1244/
Ja sam posle ovoga ubeđen da Vučić neće stati i nastaviće da završi želje SAD protiv Srbije.
Ubeđen sam i da SAD ima u ruke Vučića jer ne sme ni da pisne pred predsednikom čija je zemlja bez posledica ubijala Srpske civile i decu u državi Srbiji bez ikakvog prava i opravdanja.
To smo vec ovde apsolvirali i dosli do zakljucka da ti i tebi slicni botovi ovde sirite lazi i vase glupacke partijske uredke.DJUBRE.INFO NAJPOGANIJI PORTAL U SRBIJI. Da li su jednu istinu napisali ikada, ostace enigma. Samo lazi.
.Pa šta te briga i da jeste , da li ti odgovaraš za to?
To je tvoj posao?
AJDE VUČIĆEVCI PRESTANITE VI DA LAŽETE PA KOLIKO VAS IMA BRE?DJUBRE.INFO NAJPOGANIJI PORTAL U SRBIJI. Da li su jednu istinu napisali ikada, ostace enigma. Samo lazi.
.DJUBRE.INFO NAJPOGANIJI PORTAL U SRBIJI. Da li su jednu istinu napisali ikada, ostace enigma. Samo lazi.
Ja ne pamtim, ali koji je tvoj interes da ideš do propagiranja propasti?
Gledam na tw , lik stranac napiše da nije bilo ok ponašeanje Trampa i eto nekog sa srpskim imenom da objasni kakav je Vučić
Pa gmazu šta tog lika briga što ti ne voliš Vučića
Odakle ta patološka potreba da se Srbija valja u blatu i kada ne treba ?
Zato što ste više prekurčili.
А каква је ту твоја одговорност и да ли има икакве везе са твојим послом???
.
Ona je na ovom forumu N1 žensko govedo.Otkud potreba da braniš nekoga ko konstantno bruka i Srbiju i sebe?
Hulja dominira... kuda dalje?Овај ванбрачни син Фахријуа Муслијуа се за време своје 8годишње Владавине
задужио ДУПЛО више него цела демонократзска Номенклатура од 2000те.
Сад и ове велиздаје...
Има да га нема![]()
Natasha je pametna zena, i dobra riba. Malo rIspekta ne bi bilo na odmet.Ona je na ovom forumu N1 žensko govedo.
Pa kandiduj se ti pa ne brukajOtkud potreba da braniš nekoga ko konstantno bruka i Srbiju i sebe?
Šta su nama Izraelci obećali povodom otvaranja ambasade?Šta mislite smije li Vučić da izigra Izrael oko ambasade,a da Kosovari otvore ambasadu u Izraelu samo ? Bi l' se naljutila Amerika i Izrael ? Ako smjestimo ambasadu u Jerusalim eto novih priznanja Kosova od islamskog svijeta. Nisu muslimani ko hrišćani da satire jedni druge uvijek će stati za svoje kakvi su takvi su.
.Zato što ste više prekurčili
Dosasni ste ... zli starci
Морамо се пробудимо...Hulja dominira... kuda dalje?
Pa da sve se svode na neka tri slova neke kao stranke.
Можеш мислити колико сте тек ви, новопечени ЛДП-овци прекурчили свима, да вас чак и једна Русија крајње недипломатски покушава да доведе у ред.
Па не може се са свима разговарати са "тишина тамо..."
Дефинитивно нисте нормални.
.
Lavrov objavljuje transkript razgovora da se obrani od njegovih laži.Pa kandiduj se ti pa ne brukaj
Bruka je i onaj koji se potrudi da pljuje svoju državu pred strancima više od takvog Vučića
Kada shvatite da naše predsednike i mi dovodimo u takve položaje onda češ možda manje da zamučuješ vodu, ako imaš odgovornosti
Kod nas svako zna da laprda ..
Jos ce to srpski poreski obaveznici sve morati da plate.Šta su nama Izraelci obećali povodom otvaranja ambasade?
Šupalj nos do očiju, meni se čini
Znači ipak govedo.Natasha je pametna zena, i dobra riba. Malo rIspekta ne bi bilo na odmet.
Ume nekad ovako da bude na tri coska.
Ti brineš brigu za Lavrova i Vučića , šta su oni razgovarali?Lavrov objavljuje transkript razgovora da se obrani od njegovih laži.
Ko bruka Srbiju?
Ja ili onaj koji je postao sprdnja i zapadnog i istočnog sveta.
Tip je postao globalni mim.
A laže više od Stanije.