Vučić kritikovao trenera Crvene zvezde u košarci.

Kao margarin, u sve se mesa.

pro_v_1009702.jpg

Pa sad..
354 miliona dinara
Zvezda i Partizan dobili od države po 177 miliona! Čelnici Košarkaškog saveza Srbije uplatili su Crvenoj zvezdi i Partizanu ukupno 354 miliona dinara, koliko je Vlada Srbije prebacila na račun KSS!

Direktno
Zvezda i Partizan dobili od države po 177 miliona!
https://www.bing.com/ck/a?!&&p=b8db...ViYWNpbGElMjBuYSUyMHJhJUM0JThEdW4lMjBLU1MlMjE
A koliko su dobili od vladavuine žutih? :mrgreen:

Frik i njegova hunta su bukvalno nam syebali Kosarkasku Reprezentaciju na proslom Prvenstvu...samo da narod ne bi slaveci pobedu pregazio Cacilend...

I sad se on javlja...

Prica o odbrani frik koji je PREDAO KOSOVO !!! :rtfm:

Hej...

Prica o odbrani frik koji nije znao da odbrani NIS 2-3 nedelje...posto je sada Amerika ukinula sankcije Rusima...:dash:

Znaci...
Niti zna da taktizira...tj taktiku...
Niti zna strategiju...
U odbrani je RUPA...do Prizrena...
U napadu je jedino znao da zvucnim topom puca obicnom narodu u ledja 15. Marta 2025.

...

Aco trica! U svoje vrijeme bio je veći talenat za košarku od Divca, Kukoča, Paspalja... Njemu Željko Obradović danas nije ni do koljena što se tiče trenerskog posla.

Pogledajte prilog 1871252

1773418035320.png

G. Vučić je standardne trenerske studije dopunio subspecijalizacijom iz oblasti odbrane pa mu to svakako daje za pravo da komentariše taj segment zvezdine igre. Kao što na priloženoj gornjoj fotografiji možemo videti, on je gradivio savladao više nego dobro i uspeo da izblokira, da ne kažemo, udari bananu, značajno nižeg igrača. Južno voće mali, a?
To je učio na primeru nekadašnjeg pobednika u zakucavanjima, Spad Veb-a visokog 170cm koji je ladno zalepio igrača od 2 metra.... ček, ček, ček, to ispada da je on trebao da opandrči nekog od 230cm.... pa sad, šta da se radi kad nije imao takvog pri ruci, tj. pod rukom.
Majstor Spud Webb

@Jugoslav Čvarak jel ti koristis margarin?

Ja u poslednje vreme samo maslinovo ulje...

...
:mrgreen:

Koristim domaće maslinovo, suncokretovo, svinjsku mast i ghee.
Inače maslac uvijek pročistim da ne brinem o roku trajanja, ali ovaj put sam otišao dalje i napravio ghee.
Margarin realno ne koristim, ne pečem nikakve kolače.

Nego, cvrcnuo mi prije neki dan automat za kruh, pa sam danas ručno zamesio lebac:

markup-1000022515.jpg

Back