Vučić kod Marića...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.625
...

Evo jedna fina autorska tema gde cemo pratiti ceste Vučićeve seanse kod Marića :klap:

Večeras je to bilo povodom Novog Sada...ali kao pravi verbalni play mejkeri brzo se to dotaklo i Americkih izbora, i Alije Balijagica i nekog narko bosa iz Novog Sada...cak se doslo i do Dinkica kojeg je Vucic optuzio da je kriv za tajnost ugovora sa Kinezima, ali i da je to dobro...uostalom Dinkic je sad savetnik za pranje para s Arapima....

Maric je trkeljao kao po obicaju...i bio u fazonu - "A jbg...desavaju se tragedije, evo vidi gde se sve u svetu desavaju...."

Vucic je pohvalio Vesica kao nevidjenog pametnog strucnjaka...
Pohvalio je i Trumpa i Kamalu i Putina i Si Dzi Pinga...
Sa svima smo dobri i svi vole Predsednika i svi s njim pricaju 3,5,8 sati i privode ga po raznim sobama...

Uglavnom...ovde cemo pratiti sva Predsednikova gostovanja u kafani "Kod Marića" :klap:

...

Poslednja izmena:
Тужилац, судија, порота, судски вештак грађевинске струке.
За све га родила земља чипуљићка

@Emihs , ево институције раде свој посао
1730759457135.png

Potpuno je nebitno koliko ce glasova dobiti autokrata u autokratiji.

Oni i dalje koriste iste fore o izborima, kao da je Srbija Amerike, Nemacka, Svajcarska ili Engleska.

Nije, Srbija je autokratija.

Potpuno je nebitno koliko ce glasova dobiti autokrata, kada cela banda i Sluzba radi u korist autokratije.

Dajte godinu dana pristupa bandi i Sluzbi celoj opoziciji, bukvalno svakom dokumentu i kancelariji Sluzbe, mafije i policije; i onda mozemo da pricamo o slobodnim izborima.

Znaci da se znaju tacne cifre koliko reketa, koliko para od crne trgovine, koga sve reketirate, koliko, za sta, sa sve spiskovima i tacnim detaljima, pa onda mogu izbori.

Nema 'To je Drzavna tajna'.

Kakva bre drzavna tajna u autokratiji.

Bando.

Pogledajte prilog 1637130
Ovo je ok. Da bude sudija u Višem sudu u N. Sadu pa nek' donese presudu. Posle toga neka pređe u Apelacioni i neka potvrdi svoju prvostepenu presudu...

I selektor reprezentacije! Prije Stojkovića je objavio spisak. Postoji li tako nešto na svijetu svemogući Bože. Pa onaj debeli manijak iz Sj.Koreje mi se čini kao normalan čovjek naspram Vučića.

I onda će biti: eto, narod me hoće, jel hoćete da dam ostavku i ostavim narod na cedilu, jel to hoćete?

Meni je fascinantnije kako je namazano uključio i treći svetski rat u priču. To treba da ima značenje, vi mi ovde svi kukate za 14 mrtvih ljudi a mi smo na pragu trećeg svetskog rata. Kreneš da slušaš sa besom a završiš sa strahom. Jezivo dobra manipulacija.

Meni je fascinantnije kako je namazano uključio i treći svetski rat u priču. To treba da ima značenje, vi mi ovde svi kukate za 14 mrtvih ljudi a mi smo na pragu trećeg svetskog rata. Kreneš da slušaš sa besom a završiš sa strahom. Jezivo dobra manipulacija.
Da, posebno za maloumno tvrdo jezgro njegovog glasačkog tela. "Vi'š moj ti, ima se zarati, pala nastrešnica, nije to ništa kako će bude".

Има право да се информише као предсједник али ово нема никакве везе са поступком које ће тужилаштво покренутуи све је извјесније.
Може его манијак да дроби шта хоће али овдје ће бити више одоговорних на крају и он то и да хоће не може спречити јер нико није луд да сада потпише нешто против струке у вјештачењу срушене надстрешнице.

Mr.Know it all i stručnjak za preskakanje preko plota zakona moraće ovog puta da rokne glavurdom o znak Stop svakom preskakanju procedure, gde je Referendum top urnebesa, i da prođe kroz lavirint postupka kao Jozef K. u Procesu... i daboga se izgubio tamo. ;) :cool:

Oni i dalje koriste iste fore o izborima, kao da je Srbija Amerike, Nemacka, Svajcarska ili Engleska.

Potpuno je nebitno koliko ce glasova dobiti autokrata, kada cela banda i Sluzba radi u korist autokratije.

Dajte godinu dana pristupa bandi i Sluzbi celoj opoziciji, bukvalno svakom dokumentu i kancelariji Sluzbe, mafije i policije; i onda mozemo da pricamo o slobodnim izborima.
ЕУ се не слаже са тобом. Напротив, њени представници хвале демократију у Србији.

А и амерички амбасадор мисли тотално другачије од тебе.

Изгледа да ви антивучићевци немате подршку ни Истока, ни Запада, ни ЕУ а ни БРИКС-а.

Каква поразна чињеница за @Dе Sisti ја.. :mrgreen:

ovde svako vršlja kako hoće ..tako da i amerikanci i ostali ostvaruju svoje interese..iznose pare i dobijaju unosne poslove..vučić je od srbije napravio banana državu u evropi...ne može se i biti na evropskom putu i biti za briks i biti za komunistički sistem u kini i za putina...to je smešno šta vučić radi..to je priča za malu decu

...

Evo jedna fina autorska tema gde cemo pratiti ceste Vučićeve seanse kod Marića :klap:

Večeras je to bilo povodom Novog Sada...ali kao pravi verbalni play mejkeri brzo se to dotaklo i Americkih izbora, i Alije Balijagica i nekog narko bosa iz Novog Sada...cak se doslo i do Dinkica kojeg je Vucic optuzio da je kriv za tajnost ugovora sa Kinezima, ali i da je to dobro...uostalom Dinkic je sad savetnik za pranje para s Arapima....

Maric je trkeljao kao po obicaju...i bio u fazonu - "A jbg...desavaju se tragedije, evo vidi gde se sve u svetu desavaju...."

Vucic je pohvalio Vesica kao nevidjenog pametnog strucnjaka...
Pohvalio je i Trumpa i Kamalu i Putina i Si Dzi Pinga...
Sa svima smo dobri i svi vole Predsednika i svi s njim pricaju 3,5,8 sati i privode ga po raznim sobama...

Uglavnom...ovde cemo pratiti sva Predsednikova gostovanja u kafani "Kod Marića" :klap:

...

Је л’ Марић спремио неко послужење..

Back