Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.026
ВУЧИЋ КОД "КОБРИ": Морате да будете спремни! (ВИДЕО)
http://www.pravda.rs/2018/11/10/vucic-kod-kobri-morate-da-budete-spremni-video/
U reketu 3 sekunde...
Al niko nije svirao...
...
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Председник Србије Александар Вучић захвалио се припадницима специјалних јединица "Кобре" Војске Србије на свему што свакодневно раде.
Морам рећи да је ТВ-пренос војне прославе 100 година - ЗАИСТА ФЕНОМЕНАЛАН............
Вулин опет заборавио наочаре...
Vučić je rekao da očekuje u narednoj godini od Rusije nova oklopna vozila, modernija, i još 30 tenkova, a od Kine prve bespilotne letelice vredne oko 30 miliona evra.
"Vojnicima moramo da rešimo pitanje više pari čizama i unifirme, ne dva ili tri para čizama, već više pari i uniformi,
merdza 190D
Морам рећи да је ТВ-пренос војне прославе 100 година - ЗАИСТА ФЕНОМЕНАЛАН............
merdza 190D
Zaista sam se pitao da li ce neko pomenuti ovde uopste to ,hvala ti sto si napisao nesto o tome iako je tema koja je postavljena imala cini mi se za cilj da omalazava nasu vojsku,svim ostalim dusebriznicima I strucnjacima batalite nas.bilo je ok I bice cini mi se jos kvalitetnije.pozdravМорам рећи да је ТВ-пренос војне прославе 100 година - ЗАИСТА ФЕНОМЕНАЛАН............
imam ja takav samo metalik sivi i malo je dotrajao.
Nadam se da si procitao pre nego sto si postavio ja sam eto procitao sta je cia n1 napisala I ne vidim da su pisali o nekim vezbama vec o tome da je neki amer pricao blabla truc o razvitku "gospodarstva"i suzbijanju korupcije I dosao da se "divi" americkim helihopterima na proputovanju kroz croaciju...dalje prozivke ne zasluzuju ozbiljne komentare osim sto cu dodati da konacno obnavljamo tehniku I ljudstvoPozeri....da vis ti krvati kako rade, da se useres....http://hr.n1info.com/a345638/Vijesti/Americki-veleposlanik-za-N1-komentirao-midterm-izbore.html
Nase otpadno staro zeljezo, mogu cigici voziti na otpad....ovi krvati ce biti 5 x jaci od nas....jer ih Tramp daruje za DZ ili u 1/5 prave cjene....diskontiraju ih za KONACNI OBRACUN.
Морамо поново да уведемо обавезну војну обуку, да подигнемо борбену готовост
Морамо поново да уведемо обавезну војну обуку, да подигнемо борбену готовост
Uh, još kad bi neku raketlu raspalili u Jadran kao Kim Džong a Tramp preko tvitera da zapreti. Druga priča bi bila.
ne mozemo jer se SRJ raspala I NEMAMO IZLAZ NA MORE
Служио сам у артиљерији.
Тада су неки официри ентузијасти уводили рачунаре и рачунарске прорачуне у артиљеријска гађања.
Данас могу само да замислим потенцијал примене технике у артиљерији, дронова који снимају терен шаљући и своје кооординате уз снимке и вероватно аутоматско одређивање координата положаја непријатеља, аутоматизован систем усмеравања ватре, интрегрисани систем за одређивање метеоролошких услова и претварање истих у бројне податке итд.
Сигуран сам да су Руси користили баш такве напредне технологије у артиљерији када су Укрима брисали читаве бригаде из бројног стања.
Ми авијацију и ПВО системе морамо да купујемо, то је високо софистицирана технологија, али артиљерија је краљица копнене битке, треба нам много више од пуке војне обуке, увођења војног рока где ће младићи да блеје и прецртавају дане у календару, та времена су прошла.
Али како би неко ко није ни служио војску јер је имао велику диоптрију могао да зна било шта о таквим стварима?
Ma nema veze, Kim Džong je slao preko Japana, tako možemo mi preko Crne Gore. Zapalimo tviter odmah, usijaće se. Taman da Tramp sazna ko je Vučić, drukčije do kraja mandata neće znati gde smo ni ko nam je predsednik.
Ја сам био метеоролог у ракетној бригади, пустао сам балоне са сондама и слао податке рачуначима