- Poruka
- 24.507
Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?Посла у Србији има толико,
да већ 100 хиљада странаца овде ради.
Стопа незапослености на историјском минимуму 8%.
Право реци, криво седи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?Посла у Србији има толико,
да већ 100 хиљада странаца овде ради.
Стопа незапослености на историјском минимуму 8%.
Право реци, криво седи.
Да ли си провео макар пет минута у правом рату? Имам утисак да ти је искуство из филмова типа "Дванаест жигосаних" и сличних? Криминалци су криминалци и у миру и у рату, тако им је "писато". Не може свако да буде ратник, то је тачно, али ретко који криминалац је ратник, није му то собство. Ратник је Милунка Савић, генерал Лазаревић и његови синови, а не друштвени талог.
Živiš za kreditni rejtingLepo odeš na ljubljeni Zapad pa da vidiš kako se lako kupuje stan.
ПреЦедник се сетио својих млађаних несташних дана.Stvorice se narodna izreka "Pametan kao navijač"
...
Znači ti si student?Navijaĉi:
Gde ste štreberi?
Samo uĉite a mi karamo ribe tri.puta više od vas.
Studenti:
3 X 0 = 0
![]()
Na sreću, imam dve kuće i sve to bez kredita. Niko mi ih nije poklonio, niti mi ''pozajmio'' novac. Ja na sreću, imam šta da ostavim potomstvu, umesto dugova za kredit.Onda štedi za stan ili čekaj da naslediš pretke. Niko nigde ništa ne poklanja.
Да тражим помоћ од оних који су богорадили преда мном? Већином јајаре.Цело твоје биће се бори против мангупарије ?
То је добро.
Али кад ти буде најтеже, потражи помоћ од "жестоких" ...
Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?
Програмери, преко Руса и то је то.Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?
Znači, postajemo zemlja proste radne snage a za obične operacije putovaćemo u Belgiju, recimoТакве стручњаке су већ покупили јачи,
Грци, Талијани, Немци ...
Ми за сада користимо грађевинце, возаче, разносаче хране ...
Није лоше, други их одигли и ишколовали
ми добили готове раднике.
Ћути![]()
Živa istina...Na sreću, imam dve kuće i sve to bez kredita. Niko mi ih nije poklonio, niti mi ''pozajmio'' novac. Ja na sreću, imam šta da ostavim potomstvu, umesto dugova za kredit.
"Несташних дана" за које су му потребна два сведока, као и "другови" из војске? Он је типична жртва вршњачког насиља и сада вади те комплексе.ПреЦедник се сетио својих млађаних несташних дана.
Znači, postajemo zemlja proste radne snage a za obične operacije putovaćemo u Belgiju, recimonije problem što su drugi pokupili jače, već što je naša država oterala naše jake
![]()
Idi do ekonomskog gde je blokada, pa pitaj šta misle. Ako kažu da je super ideja, e onda smo def pukli.Prva zgrada za studente gotova vec krajem februara, odmah posle raspodele, prilika za one ispod crte....
I dok je nato avion bombardovao jednu zgradu RTS-a on je izvukao svoju majku na vreme a takodje i direktor RTS-a je cutao gde je stradalo 16 ljudi, jednog coveka nikad nisu pronasli jer mu je raketa sprzila telo potpuno.За почетак, заборавили смо која смо група за искључење струје.
1999 године, у току рата за Косово, док смо били по склоништима, Александар Ф Вучић је одликован овим орденом.
Србија се територијално смањивала, а Вучић ширио
![]()
I dok je nato avion bombardovao jednu zgradu RTS-a on je izvukao svoju majku na vreme a takodje i direktor RTS-a je cutao gde je stradalo 16 ljudi, jednog coveka nikad nisu pronasli jer mu je raketa sprzila telo potpuno.
Kad vas dovatimo ima da pevate RAD-ove pesme ispred RTS-a ili gde god pravite gužvu i kočite ostatak BeogradaZnači ti si student?![]()