Vučić kaže da su citiram "navijači pametniji od studenata"...kraj citata

Посла у Србији има толико,
да већ 100 хиљада странаца овде ради.

Стопа незапослености на историјском минимуму 8%.
Право реци, криво седи.
Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?

Да ли си провео макар пет минута у правом рату? Имам утисак да ти је искуство из филмова типа "Дванаест жигосаних" и сличних? Криминалци су криминалци и у миру и у рату, тако им је "писато". Не може свако да буде ратник, то је тачно, али ретко који криминалац је ратник, није му то собство. Ратник је Милунка Савић, генерал Лазаревић и његови синови, а не друштвени талог.

Цело твоје биће се бори против мангупарије ?
То је добро.

Али кад ти буде најтеже, потражи помоћ од "жестоких" ...

Цело твоје биће се бори против мангупарије ?
То је добро.

Али кад ти буде најтеже, потражи помоћ од "жестоких" ...
Да тражим помоћ од оних који су богорадили преда мном? Већином јајаре.

Koje poslove? Lekari, profesori, anesteziolozi, inžinjeri ?

Такве стручњаке су већ покупили јачи,
Грци, Талијани, Немци ...

Ми за сада користимо грађевинце, возаче, разносаче хране ...
Није лоше, други их одигли и ишколовали
ми добили готове раднике.

Ћути :tajna:

Такве стручњаке су већ покупили јачи,
Грци, Талијани, Немци ...

Ми за сада користимо грађевинце, возаче, разносаче хране ...
Није лоше, други их одигли и ишколовали
ми добили готове раднике.

Ћути :tajna:
Znači, postajemo zemlja proste radne snage a za obične operacije putovaćemo u Belgiju, recimo :mrgreen: nije problem što su drugi pokupili jače, već što je naša država oterala naše jake :(

ПреЦедник се сетио својих млађаних несташних дана.
"Несташних дана" за које су му потребна два сведока, као и "другови" из војске? Он је типична жртва вршњачког насиља и сада вади те комплексе.

Znači, postajemo zemlja proste radne snage a za obične operacije putovaćemo u Belgiju, recimo :mrgreen: nije problem što su drugi pokupili jače, već što je naša država oterala naše jake :(

Цео свет постаје ЈЕДНО,
мушкарци иду за послом,
жене и деца за мушкарцима.

Међународна подела рада је све видљивија.

Ено мој син оде да дочека Нову годину у Рим.
50 јура тамо вамо !
Па иди бре у пм ...

Свет је једно !

Ja bih stvarno voleo milion stanova za milion mladih u Srbiji...
Mislim mi sto nismo vise bas mladi , ko nas ebe, ima 5000 za beskucnike....ali to je nebitno , ne obracajmo paznju na to...ovo prvo je bitnije..
Hej milion stanova, pa to onih dobrih za bambusanje, od 48 kvadrata...sa omladinskom terasicom, koktel terasica, kao u grcica Milenka soliterima...
Doduse ne znam ko je uzeo te stanove posle gradnje, ja znam samo po projektima i da su izgradjeni , i video sam uzivo , a ne znam ko je vlasnik tih drustvenih stanova , tj ko se ovajdio..
Nisu ovi iz komore niti su ovi iz saveznog mupa oni su uzimali 4rosobne i 5sobne., tako da nisu oni , ovo su mali stancici omladinski...

За почетак, заборавили смо која смо група за искључење струје. ;)
1999 године, у току рата за Косово, док смо били по склоништима, Александар Ф Вучић је одликован овим орденом.
Србија се територијално смањивала, а Вучић ширио ;)
best-rental-apps-for-finding-your-next-apartment.jpg
I dok je nato avion bombardovao jednu zgradu RTS-a on je izvukao svoju majku na vreme a takodje i direktor RTS-a je cutao gde je stradalo 16 ljudi, jednog coveka nikad nisu pronasli jer mu je raketa sprzila telo potpuno.

Znači ti si student?:mrgreen:
Kad vas dovatimo ima da pevate RAD-ove pesme ispred RTS-a ili gde god pravite gužvu i kočite ostatak Beograda
Ne mogu ljudi normalno na posao i sa posla zbog šake žutih studenata...
Što ne kažu kolovodje da im obezbedjen posao odmah posle studija makar ih dovršili na mega-densu? A?

Back