Vučić kaže da se ne plaši "nekog novog Apisa" i da studenti neće da razgovaraju s njim "jer nemaju argumente"

Ali voli ga narod...sta to govori o narodu?

Ne voli ga narod. Voli ga jako mali deo naroda. Veci deo je ili ucenjen ili mu daje glas iz nekog sitnog interesa.

Da ga narod voli, ne bi morao da organizuje autobuse i da ucenjuje zaposlene u javnim preduzecima da mu dodju na miting, vec bi ljudi svojevoljno i u sopstvenoj organizaciji dosli.
I kada ih uceni i potplati, ne moze 20K da skupi.

Sinoc i prosle nedelje, studenti nisu nikoga ni platili ni ucenili, pa okupili 100.000 ljudi.

Dakle ipak narod vise voli ideje za koje se omladina zalaže nego umobolnog Vucica.

Gledaj na forumu , to je mali uzorak, ali toga imas u realu u mnogo vecem broju , a slazem se da kad neko povuce, svi ce onda da budu za to , to jeste odlika srba, da obozavaju pobednike, tako da cim ostavi utisak da je luzer, gotov je...nisam gledao TV ali ako je ostavio utisak da je luzer, gotov je...

z:lol:

Lebteje*o, i dalje pokušavam da shvatim kako je ovaj kolekcionar F dijagnoza stigao do funkcije predsednika jedne države :eek:
On je trebao biti zatvoren u instituciji još u mladosti.
Nikolica prikolica se sklonio kad mu ponudio dil mita i korupcije do kraja zivota a da grobar ostane cistih , ne blatnjavih ruku ...i ebiga, san svakog grobara je da ne oseti blato i da sljoka rakiju...
A san svakog navijaca je da bude Vucic...pa i Vucica...

Gledaj na forumu , to je mali uzorak, ali toga imas u realu u mnogo vecem broju , a slazem se da kad neko povuce, svi ce onda da budu za to , to jeste odlika srba, da obozavaju pobednike, tako da cim ostavi utisak da je luzer, gotov je...nisam gledao TV ali ako je ostavio utisak da je luzer, gotov je...
Nije to tacno, nasedas na propagandu.

ne za mesec, dva, ali za godinu ce da bude res pecen
Nije to tacno, nasedas na propagandu.
sta nije tacno, mislis malo je stojkov menidjira? bice gotov, polako

Ma gde nasedam, kad pola ljudi ti je za pobednike, to znate, znam i ja, znaci ideologija nikakjva, samo sliht....e oni su trenutno za Vucica, jer on im je sigurica, nije drasticno uradio nista iako im je spustio penzije, valjda on ja se ne secam ko je spustio penzije...

Nego ima i ovih radikialnih, sto su gori, koji primenjuju besmislenu logiku i tako ucutkaju svakog jer ovih 50% ima tako blentavu logiku ili je nema uopste pa se tu ne vredi raspravljati , jer ti radikalni izbace slogan, obicna boranija raja samo prihvati i refiluje ti i ti vidis da pricas sa zombijima i tu je kraj i tako je opstajalo svo ovo vreme..

Tako da tako ce i da prestane, kad ne bude ostavljao utisak da je mocan da mu se lagodno uvuci u pedu , tada ce poceti da svi budu kao posteni ponovo , a ne umobolno zombi udareni floskulama...

Nemojte siriti propagandu da on ima neku podrsku kad je nema, njegova realna podrska je oko 10% ukupnog broja glasaca...vladaju velikom manjinom uz pomoc zapadnih mentora a ni ovi Rusi nisu nista bolji, barem njihova vlast.
Vise, 25%....a 25% je uplaseno od svega......a ko zna za koga oni glasaju , a nebitno je i za koga glasaju , kad se sve nastima...
Nego gledamo ovako po psihologiji pristupa, jer ne krshe Srbiju tih 40% sto glasa za Vucica, nego sto je posle svejedno otisao kod lekara, mehanicara, market, svuda ista atmosfera ajd okreni glavu pa da te prevarim....svuda ista...

I ako te bas zanima, nadjes neku sto radi u marketu pa nek ti prica kakve sve nebuloze srece u marketu....koliko je klijentela marketa debilna.... mnogo vise nego sto neko moze i da pomisli...
Sastav stanovnistva nam je za DNK emisiju , ko je gledao ....jos malo pa to je prosek...

Tako da ono par studenata sto govore, to su biseri izuzeci , pa i ja sam u kontaktu sa studentima i to onima koji znaju svoje znanje, i imaju visoke proseke, ali nebitno to nego sto ipak znaju neko svoje znanje...ali su van toga teski tutubani , znaci ne mozes da poverujes da je ista osoba....da toliko nema opstu kulturu i poznavanje drustva i drustvenih sistema..i sociologije, a psihologija im je obicno problematicna ali to su licni problemi...to vec ne diram...

I ovo po forumu , mnogima treba 2h da sastave odgovor na neko tvoje pisanje.....

Vise, 25%....a 25% je uplaseno od svega......a ko zna za koga oni glasaju , a nebitno je i za koga glasaju , kad se sve nastima...
Nego gledamo ovako po psihologiji pristupa, jer ne krshe Srbiju tih 40% sto glasa za Vucica
Ni blizu 40%. Kao sto rece Darkmoon, on ima maksimalno 10-15% realne podrske, tj. podrsku onih koji glasaju iz ubedjenja za njega. To i jeste najveci apsurd ove njegove vladavine.

Ni blizu 40%. Kao sto rece Darkmoon, on ima maksimalno 10-15% realne podrske, tj. podrsku onih koji glasaju iz ubedjenja za njega. To i jeste najveci apsurd ove njegove vladavine.
Glasaju zbog interesa pretezno.
Oni nikakavu ideologiju nemaju samo interesnu zonu.
Nekad je i postojala neka ideologija ali se pokazalo laznom jer sve te stranke je vecinom kreirala udba, mislim na ove tzv "patriotske".
Racunam da je nakon svih ovih dogadjaja izgubio nekoliko procenata glasaca i zato sam rekao maksimum 10% tako da se uklapa.

Ali narod je sam stvorio trend, zar ne.
Ako neko nesto obecava pa ne ispuni , a ti i dalje glasas za njega i pristalica si , onda je prestao smisao da ista iznosis kao plan i program...i stvarno za ove poslednje izbore niko nije ni rec rekao o planovima, jer niko i nema planove samo da dodje na vlast pa da bude menadzer koji pored onog sto mu se kaze skida i kajmak sa strane..

Tako da su sada izbori samo pitanje menadzerisanja potkradanja i ostvarivanja ono malo zadataka, a tu znamo kakav je SNS , nepismen totalno , znaci ni ovo za zamenu prozora nisu sposobni da osmisle, nego je od 100 opstina ili koliko ih ima, jedva je manje od 10 opstina uspelo da sastavi svoje konkurse, gledao sam spisak, Crvenka cini mi se i zao mi je zaboravicu neku od tih malobrojnih opstina a zasluzuju orden sa zlatnim vencem ti sto su tamo bili toliko pismeni da naprave konkurs, ovo ostalo sve nepismeno , pazi koliko opstina ima a nepismeno...

U bg je zvezdara odradila na neki nevidljiv nacin, a posle je napravljen i konkurs, ali mozda se desavalo da bude i pre konkursa, poneko u komsiluku je odradio , e sad kazu da je bilo vise konkursa, jedan je opstina jedan republika...to stvarno ne znam..

Back