- Poruka
- 45.830
Čovek ima dijagnozu. I to je to. Ludilo ne regresira, obično napreduje.
Sa tim saznanjem Srećna nova 2025-ta
Sa tim saznanjem Srećna nova 2025-ta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovek ima dijagnozu. I to je to. Ludilo ne regresira, obično napreduje.
Sa tim saznanjem Srećna nova 2025-ta![]()
Ne obavlja se.Aca klaster B
Zašto je uopšte dozvoljeno da takvi budu predsednici mesne zajednice, npr.
Zar se ne obavlja nekakav pregled
Ali voli ga narod...sta to govori o narodu?
Gledaj na forumu , to je mali uzorak, ali toga imas u realu u mnogo vecem broju , a slazem se da kad neko povuce, svi ce onda da budu za to , to jeste odlika srba, da obozavaju pobednike, tako da cim ostavi utisak da je luzer, gotov je...nisam gledao TV ali ako je ostavio utisak da je luzer, gotov je...
Nikolica prikolica se sklonio kad mu ponudio dil mita i korupcije do kraja zivota a da grobar ostane cistih , ne blatnjavih ruku ...i ebiga, san svakog grobara je da ne oseti blato i da sljoka rakiju...Lebteje*o, i dalje pokušavam da shvatim kako je ovaj kolekcionar F dijagnoza stigao do funkcije predsednika jedne države
On je trebao biti zatvoren u instituciji još u mladosti.
sad nema nazad, idemo samo napred, do kraja eksperimenta - samo nastaviti sa drmanjem kaveza av-u, mi ga opserviramoČovek ima dijagnozu. I to je to. Ludilo ne regresira, obično napreduje.
Nije to tacno, nasedas na propagandu.Gledaj na forumu , to je mali uzorak, ali toga imas u realu u mnogo vecem broju , a slazem se da kad neko povuce, svi ce onda da budu za to , to jeste odlika srba, da obozavaju pobednike, tako da cim ostavi utisak da je luzer, gotov je...nisam gledao TV ali ako je ostavio utisak da je luzer, gotov je...
ne za mesec, dva, ali za godinu ce da bude res pecenGledaj na forumu , to je mali uzorak, ali toga imas u realu u mnogo vecem broju , a slazem se da kad neko povuce, svi ce onda da budu za to , to jeste odlika srba, da obozavaju pobednike, tako da cim ostavi utisak da je luzer, gotov je...nisam gledao TV ali ako je ostavio utisak da je luzer, gotov je...
sta nije tacno, mislis malo je stojkov menidjira? bice gotov, polakoNije to tacno, nasedas na propagandu.
Oznacio sam sta nije tacno, ne citas lepo.ne za mesec, dva, ali za godinu ce da bude res pecen
sta nije tacno, mislis malo je stojkov menidjira? bice gotov, polako
ovo je po meni najbolji deo protesta. niko ga nista nije pitao.НИСИ НАДЛЕЖАН
Pogledajte prilog 1665195
kako ne, mislis da nema mnogo ovakvih kao stojkov? i 1 je mnogo, ako mene pitasOznacio sam sta nije tacno, ne citas lepo.
Nema, to su botovi.kako ne, mislis da nema mnogo ovakvih kao stojkov?
Vise, 25%....a 25% je uplaseno od svega......a ko zna za koga oni glasaju , a nebitno je i za koga glasaju , kad se sve nastima...Nemojte siriti propagandu da on ima neku podrsku kad je nema, njegova realna podrska je oko 10% ukupnog broja glasaca...vladaju velikom manjinom uz pomoc zapadnih mentora a ni ovi Rusi nisu nista bolji, barem njihova vlast.
Ni blizu 40%. Kao sto rece Darkmoon, on ima maksimalno 10-15% realne podrske, tj. podrsku onih koji glasaju iz ubedjenja za njega. To i jeste najveci apsurd ove njegove vladavine.Vise, 25%....a 25% je uplaseno od svega......a ko zna za koga oni glasaju , a nebitno je i za koga glasaju , kad se sve nastima...
Nego gledamo ovako po psihologiji pristupa, jer ne krshe Srbiju tih 40% sto glasa za Vucica
Glasaju zbog interesa pretezno.Ni blizu 40%. Kao sto rece Darkmoon, on ima maksimalno 10-15% realne podrske, tj. podrsku onih koji glasaju iz ubedjenja za njega. To i jeste najveci apsurd ove njegove vladavine.