Vučić kaže da se ne plaši "nekog novog Apisa" i da studenti neće da razgovaraju s njim "jer nemaju argumente"

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
30.294
1735673218805.png

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ne plaši protesta studenata i da ih poziva na razgovor, ali da oni neće da razgovaraju sa njim „jer nemaju argumente“, i poručio da se ne plaši „nekog novog Apisa“, jer bi, ako se to dogodi, bio u svim udžbenicima.

„Mogu da kažu ‘mrzimo te Vučiću’, a niko nije bio uspešniji u Srbiji. Mislite da se plašim bilo koga u svetu? Grdno grešite. Ne plašim se nikog od tih, ni onih penzionisanih generala u policiji koji su likvidirali (Dušana) Spasojevića i (Mileta) Lukovića, a danas se tajno sastaju sa (Draganom) Bjelogrlićem“ rekao je Vučić u gostovanju na televiziji Prva, prenosi Beta.

Srbiju neću nikada da prepustim bez borbe onima kojima ta reč i ta zemlja ne znači mnogo, poručio je on.

Govoreći o studentskim protestima, Vučić je naglasio da ima dobar deo njih koji su normalni, korektni i fini ljudi, ali da umesto njih odlučuju „krizni štabovi“.

Mislite da su krizni štabovi ti koji donose odluke. Pa da li vi mene zavitlavate, mislite da se plašim, zapitao je Vučić voditelja Dnevnika TV Prva, dodavši da se redakcija „uplašila“ zbog pritisaka sa strane, a „gazda sigurno nije“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ne plaši protesta studenata i da ih poziva na razgovor, ali da oni neće da razgovaraju sa njim „jer nemaju argumente“, i poručio da se ne plaši „nekog novog Apisa“, jer bi, ako se to dogodi, bio u svim udžbenicima.

„Mogu da kažu ‘mrzimo te Vučiću’, a niko nije bio uspešniji u Srbiji. Mislite da se plašim bilo koga u svetu? Grdno grešite. Ne plašim se nikog od tih, ni onih penzionisanih generala u policiji koji su likvidirali (Dušana) Spasojevića i (Mileta) Lukovića, a danas se tajno sastaju sa (Draganom) Bjelogrlićem“ rekao je Vučić u gostovanju na televiziji Prva, prenosi Beta.
Srbiju neću nikada da prepustim bez borbe onima kojima ta reč i ta zemlja ne znači mnogo, poručio je on.
Govoreći o studentskim protestima, Vučić je naglasio da ima dobar deo njih koji su normalni, korektni i fini ljudi, ali da umesto njih odlučuju „krizni štabovi“.

Mislite da su krizni štabovi ti koji donose odluke. Pa da li vi mene zavitlavate, mislite da se plašim, zapitao je Vučić voditelja Dnevnika TV Prva, dodavši da se redakcija „uplašila“ zbog pritisaka sa strane, a „gazda sigurno nije“.

On je ponovo pozvao studente na razgovor i odmah objasnio da „oni to neće, jer nemaju argumente“.
Što se pravite blesavim, što mene pravite blesavim, zapitao je Vučić, uz poruku da je „protiv Pariske komune i Robespjera, jer je to zločinačka pravda“, koju sadašnji učesnici protesta hoće da vrate.
Nećete, ja ću prvi tome da se suprostavim, poručio je Vučić, i dodao da će njegovi politički protivnici „proći kao i uvek“, biće poraženi, jer je „život posvetio srpskom narodu i građanima ove zemlje“.

Mogu da me ubiju, ali ostavku neću podneti. Ja se oslanjam samo na narod. Nemam na koga više da se oslonim. Ljudi u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) mi veruju sve manje, naveo je on, uz konstataciju da mu više veruju žene iz te partije.
Vučić je ocenio da je SNS najbolja stranka u Srbiji, „uz sav kukolj koji u njoj postoji“, i poručio da će uskoro da krene punom žestinom borba protiv korupcije, protiv ljudi koji su našli saveznika unutar vladajućih struktura, „a videće kako će to silno i žestoko da bude“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-apis-studenti/

Član 112

Predsednik Republike:

1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,

2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,

3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade,pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,

4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu saUstavom i zakonom,

5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije naosnovu predloga Vlade,

6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskihpredstavnika,

7. daje pomilovanja i odlikovanja,

8. vrši i druge poslove određene Ustavom.

Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskomi postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

Ако мисли да им буде то што они уствари очекују (мада несвесно) од њега,
а они очекују да им он буде идол,
мораће да се потруди
и да никада више не прави погрешне изјаве типа

"Видео сам 2 минута"
"Шта је то 2 тоне марихуане"
"Не дам Курту, не дам Мурту"
"Биће кажњен онај што је рушио у Херцеговачкој"
"Ви се шетате кроз мој БнВ"
"Ви чланови СНСа сте ништа без мене"

итд итд

Pogledajte prilog 1665165

On je ponovo pozvao studente na razgovor i odmah objasnio da „oni to neće, jer nemaju argumente“.
Što se pravite blesavim, što mene pravite blesavim, zapitao je Vučić, uz poruku da je „protiv Pariske komune i Robespjera, jer je to zločinačka pravda“, koju sadašnji učesnici protesta hoće da vrate.
Nećete, ja ću prvi tome da se suprostavim, poručio je Vučić, i dodao da će njegovi politički protivnici „proći kao i uvek“, biće poraženi, jer je „život posvetio srpskom narodu i građanima ove zemlje“.

Mogu da me ubiju, ali ostavku neću podneti. Ja se oslanjam samo na narod. Nemam na koga više da se oslonim. Ljudi u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) mi veruju sve manje, naveo je on, uz konstataciju da mu više veruju žene iz te partije.
Vučić je ocenio da je SNS najbolja stranka u Srbiji, „uz sav kukolj koji u njoj postoji“, i poručio da će uskoro da krene punom žestinom borba protiv korupcije, protiv ljudi koji su našli saveznika unutar vladajućih struktura, „a videće kako će to silno i žestoko da bude“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-apis-studenti/

Car je go...
Obucite ga...
U Carevo novo odelo....

ludacka-kosulja-3734-376x500-1.jpg

@Jugoslav Čvarak pomozi mu da se utegne...

...

Maznuo neko 13 mil na zgradi stanice u novom sadu, neko maznuo 38 mil na ciscenju bolnica u bg
Pa stvarno, kako da ga ne gledamo kao nekog ko ima argumente
hulja na celu mafijaske sekte koja samo pljacka narodnu kasu dok srbiji navlaci omcu duznickog ropstva i sudbinu najbednihjih africkih kolonija

A pošto znamo da slaže dok zine - znači uprpio se. :zima:

Нормално, градио је градио,
сад дошла фукара да руши !

Било грешака док је градио ?
Па наравно !

Увек се сећам Чединог објашњења својих познанстава у подземљу
"Чистио сам, па сам се и запрљао - то тако мора, и ти би друже !"

Istinski politicar obavezan je da rizikuje i zivot slicno vojniku u boju.
Upravo zato plasljivci nemaju sta da traze u politici.
pa av je jak samo na recima, a u stvari je kukavica, pa ne bi seselja slao u hag, sam bi otisao da im objasni granicu karlovac karlobag virovitica, i kako je mislio da ubija 100 muslimana za 1 srbina kako se hvalio

Vučić ne sme uživo 1 na 1 u nekoj emisiji a ovamo će sa studentima.

On ne sme na tv ako nema već spremna pitanja i to još njegova.

Svako bi ga uništio u duelu.

Pa novinarka Žaklina ka izbaci iz takta jednim pitanjem, šta će mu tek nego drugi uraditi je samo pitanje.

Back