Вучић као Тито и нова 1948 година !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Да ли је могуће по вама да се понови z:cry:

Гледајући оно данашње узвикивање "живео Вучић" , "живео Путин" ..нисам могла да не осетим зебњу ..

шта ће бити ако Вучић добије наредбу из ЕУ и окрене леђе Русији и спроведе исту репресију као Тито 1948 године .

Не допада ми се ово што видим и не води , ма колико ја то желела , ка добру .

Вучић има превише моћи и превише је засео и то није добро јер је то место мора бити резервисано за Путина !

мислим да ћу размотирити подршку опозицији ,чисто ради баланса .

A znas li ko je opozicija radikalima?

знам ко је тренутно опозиција и ни то ми се не допада .због тога сматрам да је потребно под хитно направити и јавности представити здраву опозцију и успоставити баланс .

баланс је преко потребан

Да ли је могуће по вама да се понови z:cry:

Гледајући оно данашње узвикивање "живео Вучић" , "живео Путин" ..нисам могла да не осетим зебњу ..

шта ће бити ако Вучић добије наредбу из ЕУ и окрене леђе Русији и спроведе исту репресију као Тито 1948 године .
.

Pa da Tito nije zaokrenuo ne bi Jugoslavija posle toga bolje stajala od svih ekonomija Varsavskog pakta...
Ne brini za Vucka, njega su dovele nase poststaljinisticke sluzbe... I on ce da zakuca jos jedan ekser u sanduk naseg drustva...

Poslednja izmena:
Тешко да си у праву , него размишљам да ли Драган .Ј Вучичевић зна да би вероватно први завршио на неком новом Голом отоку .превише моћи није добро ,мора да постоји баланс .мора да се изгради опозиција не да се прилази старом офуцаном ДОСУ .

Тешко да си у праву , него размишљам да ли Драган .Ј Вучичевић зна да би вероватно први завршио на неком новом Голом отоку .превише моћи није добро ,мора да постоји баланс .мора да се изгради опозиција не да се прилази старом офуцаном ДОСУ .

Volim te pa sta!

Izgradjena je opozicija... Seseljevska i slicna... Suptilno pljuju vlast i odobravaju kriticarima rezima po komsiluku, slavama i ostalim okupljanjima, a onda kad dodje dan za glasanje, glasaju za Cara i SNS....
A najbolje je sto omladina citav ovaj nakaradni buckuris naziva demokratijom i podrugljivo joj se smeje... Kao; "Eto nam ta demokratija, zeleli smo je"

nemoj da si bezobrazna, odgovori mu.

- - - - - - - - - -

ove sto se neckaju su najsladje u krevetu :znamiguje:

знам ко је тренутно опозиција и ни то ми се не допада .због тога сматрам да је потребно под хитно направити и јавности представити здраву опозцију и успоставити баланс .

баланс је преко потребан

Jok, ne znas. Opozicija radikalima su socijalisti, tako da balans postoji.
Ove sto zovu opozicija su mali sitni placenici napadnute oligarhije.

Komuno, eto ti Šapića i SPAS, on je četnik ali je za saradnju sa komunistima, objavio je na tviteru.

Још ћу почети да верујм да заправо опозиција досовска ради за Вучића ..мислим , након оног данас што сам видела .БИЛО ЈЕ ТУ ПАР ПОЗНАТИХ ФАЦА !

ГРОЗНО !

Вучић је данас демонстрирао своју моћ Путину .замисли ту ДРСКОСТ !

- - - - - - - - - -

Volim te pa sta!

довољно је само да учествујеш у теми

Занимљиво поређење, али једна тачка ти је промакла, која је кључна.

У 1948. години, совјетске тенковске дивизије су биле у Румунији, Бугарској и Мађарској, упалили су моторе и били спремни да пређу и улете у нашу земљу као у Мађарску '56, односно Чехословачку '68. Нису наравно ушли јер је Југославија била пројекат Западних савезника, тако и под њиховом заштитом. Совјети нису ризиковали, оставили су нас на миру, срећа!

Данас, у 2019. години, граница руског утицаја према нама су Брест копнено и Севастопољ ако ћеш преко Црног мора. Ове две тачке, па, и нису близу Србије и раздвајају их земље попут Пољске, Украјине, Румуније и Мађарске, које никада нису биле нешто посебно оријентисани према Русији, да не причаш данас, где их практично мрзе.

Проблем је што нас Руси немају чиме уценити, као што су онда имали Совјети. Ми и БиХ смо им последња нада да имају утицај на Балкану, јер Македонија је кренула путем којем је кренула.

довољно је само да учествујеш у теми

budi njegova drugarica komunistkinja a on ce biti tvoj товарищ

- - - - - - - - - -

Занимљиво поређење, али једна тачка ти је промакла, која је кључна.

У 1948. години, совјетске тенковске дивизије су биле у Румунији, Бугарској и Мађарској, упалили су моторе и били спремни да пређу и улете у нашу земљу као у Мађарску '56, односно Чехословачку '68. Нису наравно ушли јер је Југославија била пројекат Западних савезника, тако и под њиховом заштитом. Совјети нису ризиковали, оставили су нас на миру, срећа!

Данас, у 2019. години, граница руског утицаја према нама су Брест копнено и Севастопољ ако ћеш преко Црног мора. Ове две тачке, па, и нису близу Србије и раздвајају их земље попут Пољске, Украјине, Румуније и Мађарске, које никада нису биле нешто посебно оријентисани према Русији, да не причаш данас, где их практично мрзе.

Проблем је што нас Руси немају чиме уценити, као што су онда имали Совјети. Ми и БиХ смо им последња нада да имају утицај на Балкану, јер Македонија је кренула путем којем је кренула.

zajebi to, pomagaj sotiru da se uspostavi ljubavna veza ovde.

- - - - - - - - - -

ljubavna veza ne zna za granicne prelaze.

не знам зашо је по теби то била срећа , не делим исто размишљање са тобом .

оно што је ипак остало добро урезано из тих година јесте да конкретно то није била анти својетска хистерија , него анти руска .

иста она коју можда у мало блажем облику можемо видети у окружењу и земљама чалницима НАТО ПАКТА .

zajebi to, pomagaj sotiru da se uspostavi ljubavna veza ovde.

- - - - - - - - - -

ljubavna veza ne zna za granicne prelaze.

Када си се већ дотакао тога, ако сам нешто научио у животу, то је да свака веза у коју се неко умеша пропадне :)

Било да си проводаџија тек на почетку или саветник док је веза у току, она ће пропасти.

Тако је мој један другар сјебао једну опасну комбинацију, јер је хватао савете од свакаквих будала, логично погрешне.

Тако да, пусти нек' иде својим током :)

- - - - - - - - - -

не знам зашо је по теби то била срећа , не делим исто размишљање са тобом .

оно што је ипак остало добро урезано из тих година јесте да конкретно то није била анти својетска хистерија , него анти руска .

иста она коју можда у мало блажем облику можемо видети у окружењу и земљама чалницима НАТО ПАКТА .

Срећа је што нисмо пали у руке Стаљину, не зато што мислим да је гори од Тита, није гори, него се само бојим како би се то завршило :)

Знаш, када дигнеш тенковске дивизије, оне коштају :) Не покрећу се тенкови од ваздуха и не иду војници у неке припиздине да би се фоткали :)

А онај ко би платио то дизање је онај због кога су уопште подигнуте.

Vučić i pored sve koreografije će biti čovek koji će Srbiju osloboditi ruskog krpelja. To se dalo videti i po haosu u Crnoj Gori od pre par godina, kada su svi njegovi mediji stali jasno i glasno iza Mila. Vučko se Rusa ne plaši, a njegovi glasači su već jednom promenili komplet ideologiju, ako im on kaže zavoleće Contarini Fleminga više nego što su kneza Miškina ikada voleli.

СПС се утопио у масу , на жалост ту нема опозиције више .некада је било .

Kada se pravi koalicija onda ona ima odredjeni cilj i trajanje, to sto se medjusobom ne pljuju ne znaci da se slazu po svim pitanjima.

To sto radikali i socijalisti nastupaju zajedno u koaliciji je samo znak da je Srbija u velikom sranju i da prvo treba iz toga izaci, pa se deliti po programu.

Back