Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
GOTOV JE !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino jos penzionerima da zapreti NEMACETE PENZIJE, AKO JA PADNEMPogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Pogledajkte snimak sa Vučićevog mitinga u Kikindi nije mu došlo ni 200 , dok po celoj Srbiji na proteste protiv njega se skupljaju MILIONI građana.
GOTOV JE !
Znači da ne vrede više ni naredjenja ni kinta.Pa čekaj, znači ne dolaze po naređenju, niti zbog kinte ...
Mogu i da ne dođu ???
![]()
Sarovic medijski unistava vodju i njegovu podrsku.Gledao sam gore postavljenin video. Prosto je satirično prikazana slika njegove vladavine.
Znači da ne vrede više ni naredjenja ni kinta.
Šarović je genije mozak im pomera
Toliko im uliva strah u kosti da oni beže od njega i ne žele da daju intervju. A dobro je da neki od njih i sakrivaju lice jer to pokazuje da u dubini duše znaju koliko su jadni i ništavni i da ih je sramota.Sarovic medijski unistava vodju i njegovu podrsku.
Pa da, to ne treba zaboraviti. U stvari, on je bio na višoj funkciji od Vučića u Radikalima.Ja bih bio oprezan prema Šaroviću. Ipak je to bivši radikal.
ti koji od geografije poznajes samo jajce bolje da cutis nego sto se brukasBaš će Madjari da izadju...
Ajd da je Čanak...
preletaciPa da, to ne treba zaboraviti. U stvari, on je bio na višoj funkciji od Vučića u Radikalima.
preletaci
najbolji su ovi vasi demokratski poput goge vesica i otporasa marka djurica
svi oni igraju uloge koje im titoisticka udba servira
tacnoOk, ali baš zato je Šarović ovako slobodan jer zna svašta o Vučiću i ne sme da ga dira
Ne znam kako si uspeo. Mene ubi transfer blama. Taj miks zaljenja i sramote. Strašno...Gledao sam gore postavljenin video. Prosto je satirično prikazana slika njegove vladavine.
Ma briga me. Neću glasati za njega. Ali je za ovo koristan.Pa da, to ne treba zaboraviti. U stvari, on je bio na višoj funkciji od Vučića u Radikalima.
Mora covek pogledati kakav je to sloj ljudi koji otima poslove skolovanima.Ne znam kako si uspeo. Mene ubi transfer blama. Taj miks zaljenja i sramote. Strašno...