"ВУЧИЋ ЈЕ ЗАМЕЊЕН РОБОТОМ": Блокадери потпуно скренули с' ума

Reče ''mnogoumni'' ćaci i osta živ :zcepanje:
Jbg,ja ipak nisam stajao gde mi mesto nije,za razliku od tvoje "dece" koja su škole učila.
Koliko je meni poznato,od malena učimo decu da ne izlaze na put,jer može automobil da ih udari,pregazi...Ovi tvoji su očigledno imali propuste u vaspitanju.E,za njih sam babaroga.

Jbg,ja ipak nisam stajao gde mi mesto nije,za razliku od tvoje "dece" koja su škole učila.
Koliko je meni poznato,od malena učimo decu da ne izlaze na put,jer može automobil da ih udari,pregazi...Ovi tvoji su očigledno imali propuste u vaspitanju.E,za njih sam babaroga.
Mislim da si ipak dedaroga, al ako si neopredeljen, podržavam ja to :zcepanje:

Mislim da si ipak dedaroga, al ako si neopredeljen, podržavam ja to :zcepanje:
Velike ste propuste napravili u obrazovanju tih mladih ljudi pa doživesmo da ih gledamo na putevima,što je neverovatno a i sramota.Ja bih voleo da za njih država organizuje kolektivnu posetu određenim stručnjacima,da se utvrdi jesu li sposobni za dalji život bez lekarskog nadzora,jer ono što smo gledali nije normalno ponašanje.

kolko si pukao para da igras mrtvu legends of zelda :hahaha:

switch 2 72 hiljade ps5 78 hiljada
switch 2 tek treba da napuni prvi rodjendan a ps5 je zreo za penziju

I u pravu si - nintendo kupuju ljubitelji ekskluzivnih franšiza

Nije ništa novo da na zapadu ljudi imaju i obe ako ne i sve tri konzole ali ovde je to nemoguće jer su demokrate unuštile Srbiju - gasili banke i firme.
Zato vlasnici PS5 imaju samo bundle igre pristigle sa konzolom i onda kao "ja iam pijespet"

Velike ste propuste napravili u obrazovanju tih mladih ljudi pa doživesmo da ih gledamo na putevima,što je neverovatno a i sramota.Ja bih voleo da za njih država organizuje kolektivnu posetu određenim stručnjacima,da se utvrdi jesu li sposobni za dalji život bez lekarskog nadzora,jer ono što smo gledali nije normalno ponašanje.
Jesi li možda primetio da mi tvoje mišljenje ama baš nimalo nije bitno, a ni tvoje ''stručne'' analize moje profesije? :D Šta god da napišeš, ostaješ ono što jesi.

Poslednja izmena od moderatora:
1775597594901.png

Ovo može razumeti samo ''čista duša ćacijevska'' :D :D samo za radašinoviće koju pljuju obrazovane :D

switch 2 tek treba da napuni prvi rodjendan a ps5 je zreo za penziju

I u pravu si - nintendo kupuju ljubitelji ekskluzivnih franšiza

Nije ništa novo da na zapadu ljudi imaju i obe ako ne i sve tri konzole ali ovde je to nemoguće jer su demokrate unuštile Srbiju - gasili banke i firme.
Zato vlasnici PS5 imaju samo bundle igre pristigle sa konzolom i onda kao "ja iam pijespet"
kakav switch za sta ja znam mrtvi mario kart i zeldu...ni jedna konzola ne valja al taj penzos ps5 je i dalje kralj medju njima

da je 500 evra pa i da kazes ajde al ps5 za jedno 5 soma vise pa to je kao da biras izmedju fiat 500L i E klase nema poredjenja

kakav switch za sta ja znam mrtvi mario kart i zeldu...ni jedna konzola ne valja al taj penzos ps5 je i dalje kralj medju njima
mrtvo ti u gaćama, nemaš ti pojma sa životom

svako ima svoju definisanu interesnu grupu
PS5 ima ultimativni hardver ali je to ipak stona TV konzola

Switch2 je hibridna konzola gde je mobilnost imperativ a i dalje pati od hronične nestašice na tržištu.
Organizuju i nintendo lutriju gde "srećni dobitnik" ima čast da plati konzolu
U Srbiji nije baš tolika frka ali vidim da su se razgrabile 256Gb express kartice kao i original futrola za poneti... Futrolu imam a express čekam da malo svirne cena...

Sva je prilika da će ovo biti politički dosadan dan. A i red mu tako, crveno slovo, ne radi se ništa teško u ruku.
Manj ako nađu nešto više od nekog zaboravljenog parčwta kulena u novosadski zbor, ovo bi mogo da bude highlight dana

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...n-robotom-blokaderi-potpuno-skrenuli-uma-foto

"ВУЧИЋ ЈЕ ЗАМЕЊЕН РОБОТОМ": Блокадери потпуно скренули с' ума (ФОТО)​

Наиме, блокадер који објављује постове под псеудонимом "Кристал Мет Дејмон" поделио је на мрежи X поруку у којој се наводи да је "председник Вучић замењен роботом".

Pa, šta mislite, jeste ili nije zamenjen robotom?
Al ozbiljno.
Ovo je gore i gluplje od onog da je Bajden ubijen i imao dvojnika.

Jesi li možda primetio da mi tvoje mišljenje ama baš nimalo nije bitno, a ni tvoje ''stručne'' analize moje profesije? :D Šta god da napišeš, ostaješ ono što jesi, ćaci na zadatku ;)
Eto!I sa takvim stavom vi hoćete da pobedite nekoga na izborima?
Vaš problem leži u činjenici da ste bahati.Ti znaš ko sam ja?

Šta kažeš za ove tvoje nesrećnike?Ne slažu se sa poslovnom politikom kompanije.Valjda oni ZNAJU ko je najbolji urednik za N1.E svašta 🤣
Ovom ludilu nema kraja,moraće ih u ustanove,ovako ne ide,ovi nisu za ulicu.
A ti?Jel boli ili ne? Tebi to dođe na isto.

Kako nacrtati srećnom robu da ne može baš svaka gadost da se pravda poslovnom politikom ili politikom.:think:

Да ли би робот могао направити оволико штете као што је "најбољи студент правног икад"?
Pa izabrali su ga Ovi što su gazde na
-krstarici , i ovaj gore , što sam obrisao gore post.
Nije ga valjda narod birao .

Back