"ВУЧИЋ ЈЕ ЗАМЕЊЕН РОБОТОМ": Блокадери потпуно скренули с' ума

Kshatriya

Domaćin
Poruka
3.722
Sva je prilika da će ovo biti politički dosadan dan. A i red mu tako, crveno slovo, ne radi se ništa teško u ruku.
Manj ako nađu nešto više od nekog zaboravljenog parčwta kulena u novosadski zbor, ovo bi mogo da bude highlight dana

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...n-robotom-blokaderi-potpuno-skrenuli-uma-foto

"ВУЧИЋ ЈЕ ЗАМЕЊЕН РОБОТОМ": Блокадери потпуно скренули с' ума (ФОТО)​

Наиме, блокадер који објављује постове под псеудонимом "Кристал Мет Дејмон" поделио је на мрежи X поруку у којој се наводи да је "председник Вучић замењен роботом".

Pa, šta mislite, jeste ili nije zamenjen robotom?
Al ozbiljno.

У подруму мајора Гашпара? :namcor:
Prvo, pa muško. Bravo.

1775569674928.png

kad god on ode negde u posetu zemlja domaćin ga zameni svojim robotom...Kinezi su zamenili svojim ruskog robota Vučića Rusi pre toga američkog robota Vučića Amerikanci EU robota Vučića...i tako u krug :p
čekamo da srpska IT industrija za 100 godina napravi srpskog robota Vučića...

kad god on ode negde u posetu zemlja domaćin ga zameni svojim robotom...Kinezi su zamenili svojim ruskog robota Vučića Rusi pre toga američkog robota Vučića Amerikanci EU robota Vučića...i tako u krug :p
čekamo da srpska IT industrija za 100 godina napravi srpskog robota Vučića...
Vidiš, nisam razmatrao tu mogućnost da ga svi po redu, tako....
A beše u Albaniju hteli da im predsednica parlamenta bude ona AI đevuška pa ispao lom zbog toga?
A ovaj, malo-malo pa hop kod Ramo, Ramo, druže moj.
I onda, kakav nam robot dođe nazad?

1775570074751.png

A šta ako je rešio da da sebi malo oduška? Ono, ma idite svi u...
Odo ja u Kazablanku, a vi si trljajte glavu kako ćete bez mene.
Па да остави уцвељењу Брнбару, Ћелу, Главића, Атлагића...? А паризер и обећана 2 јаја за рају? Није он такав.

Vidiš, nisam razmatrao tu mogućnost da ga svi po redu, tako....
A beše u Albaniju hteli da im predsednica parlamenta bude ona AI đevuška pa ispao lom zbog toga?
A ovaj, malo-malo pa hop kod Ramo, Ramo, druže moj.
I onda, kakav nam robot dođe nazad?
kad bude počeo da šmrče kokain pred kamerama to će biti jasan znak da je albanski robot instaliran :p

šalu na stranu.... zamena ljudi robotima se još ne radi....
priča se o javnim ličnostima koje su kao zamenjene klonovima jer drugačije izgledaju...u stvari to ne mora da bude klon i malo je verovatno da je klon...kad čovek napreduje u satanističkoj hijerarhiji i ima neku bitnu ulogu za Satanu onda mu ubace demona da deli telo sa njim...rezultat je da te osobe nešto drugačije izgledaju (nalik tom demonu) kad demon koristi telo...

Samo nemojte Misirac da servisira, pokvariće ga.:rida:
Ma Misirac majstor čovek, ' si vido kako stručno barata s onu kanticu.
Ko bi mogo od ovih njegovih da ga servisira?
Nekako mi niko ne uliva poverenje....
Života, priznaj, ti mu menjaš ulje.
Jel pušta na karter?

Sva je prilika da će ovo biti politički dosadan dan. A i red mu tako, crveno slovo, ne radi se ništa teško u ruku.
Manj ako nađu nešto više od nekog zaboravljenog parčwta kulena u novosadski zbor, ovo bi mogo da bude highlight dana

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...n-robotom-blokaderi-potpuno-skrenuli-uma-foto

"ВУЧИЋ ЈЕ ЗАМЕЊЕН РОБОТОМ": Блокадери потпуно скренули с' ума (ФОТО)​

Наиме, блокадер који објављује постове под псеудонимом "Кристал Мет Дејмон" поделио је на мрежи X поруку у којој се наводи да је "председник Вучић замењен роботом".

Pa, šta mislite, jeste ili nije zamenjen robotom?
Al ozbiljno.
Nema šanse, robot ne moze da konzumira vino i kokain.

Back