Vucic je ujedinio celu Srbiju!

Žalosno je što vam je to jedino objašnjenje ovolikog nezadovoljstva naroda :( zato i vrlo brzo pada u vodu. Svi argumenti vam se svode na NVO, USAID, strane službe, loš vam je propagandni klub, loši su vam politički savetnici, nestručni i poltronski nastrojeni. Iz tog razloga, svi navedeni argumenti su lako oborivi, gubite poverenje čak i vaših članova. Posebno onih plaćenih, koji postaju najglasniji u optužbama i protestu. Mislim na one plaćene i ucenjene, a ne one plaćene debelim novcem naroda ove države.
žalosno je da Šolak jedini finansira istraživačko novinarstvo gde je poenta da treba biti nezadovoljan

otkud mi znamo šta je uzrok nečijeg nezadovoljstva?

neko je nezadovoljan što nije na vlasti pa ne može da trguje pozicijom, neko je nezadovoljan jer je nezrelo podigao kredit u banci i posle nedelju dana širenja po komšiluku popizdeo što je stigla prva rata "pa sad ima manju platu nek radi kolega on dobio celu", pa onda imaš nezadovoljne jer....

narodu ne može da se ugodi
evo Rusi su imali i Staljina i Lenjina pa su bili nezadovoljni, nekima čak i Putin smeta...

najlakše je reći "uf lako je tebi"

eto ti trpiš "preširoku demokratiju" sa tajnim vajber grupama gde se kurtonski dogovaraju za sitan interes ne razmišljajući o posledicama modela "dobijeno na mufte ili galamu", ja nemam ništa od državne politike jer je moja jedina politika "namiriti najezdu potrošača koji sebi svašta dozvoljavaju plus probati ostati lepo raspoložen kao prilikom dolaska na posao a vrata magaze se otvorila"
Pazi kad mi jedina beneficija "konačno mi bar blizu ne moram da se akam po pola grada" - i to je neki uspeh, 99% njih bi se rado odreklo dela zarade za tako nešto.

A onda još da dozvolim da me neko pumpa kako treba da budem politički nezadovoljan iako imam hleba da jedem i gde da živim? Treba biti i skroman, istorija nam nije baš zavidna.

Ako nemaš lične koristi ili štete što je Ovaj ili Onaj SEBI na vlasti onda po nekoj zdravoj logici ne bi trebalo da te pogadja ništa oko istih.

Može da bude iritirajuće kad vidiš da je neko sebi dao preširoka ovlašćenja iza paravana tehničkog mandata ali to počinje već od bilo koje organizacije sa hijerarhijom, recimo već u firmi a do skupštine vrzino kolo, medjutim dokle god možeš da funkcionišeš normalno eto nek im bude.
Situacija kad mi neko izigrava vlast a da ja nemam posla ili da čekam platu je već za akciju jer je to napravila baš ta vlast a izgleda neki prebrzo zaboravili silne gradjanske tužbe Strazburu za elementarna ljudska prava zbog "izvesne ekipe" koja bi opet da jaše....

Neodgovorna društva moraju da se muče

Poslednja izmena:
Vucic sada nudi SVE.... ponuduce mu valjda i novi ugovor na 6 meseci?
481771242_941779608079596_4154934971280569313_n.jpg

Back