Вучић је стварно геније!

Он је заиста пронашао начин успешног супротстављања
дечијој револуцији.
Они организују дешавања,
он организује још значајнија.

Уз то њима је живот стао,
а њему стаж иде ли иде ...

možda u nekoj iskrivljenoj bajci samo

Морам признати да сам против рушења Србије
е да би румунска циганка дошла на власт
и довела неку своју Лауру да хапси по Србији.
A ko je ruši?
Biće samo bolje posle tih lopova,ljudi ce se zaposljavati bez uslova da su u stranci, nece biti straha, nece to biti nikakva rumunka ili Djilas jer vama ne postoji niko drugi do oni a nazvali ste ih lopovima i pritom ih niste uhapsili sto je smesno za medalju.
Vreme je za neke nove ljude na politickoj sceni.
I kad ste tako jaki zasto dovlacite taj leteci cirkus Monti Pajtona u sve gradove? Nema vas dovoljno pa non stop tih 10000 ljudi obilazi gradove u autobusim aza sendvic i dnevnicu?
Za Mitrovicu je dnevnica 10000 dinara. A usled toga sto ti je gospodar unistio ekonomiju u Srbiji narod se odziva jer 10000 din je na platu od 50000-60000 lepa suma za jedan dan.
Nije istina jel da da se placa? 😂😂😂
Pa vidis,znam neke ljude koji su isli upravo zbog tih para i ako pljuju po gospodaru.
Bole tuku bosanca da dodje u Srbiju da podrzi predsednika druge drzave. Para busi gde burgija nece je stara izreka.
Kako jedan covek koga znam moze sa osnovnom skolom za nekoliko godina da dogura do direktora u javnom preduzecu?
Sve zavrsio vanredno ala Megatrend i sad je direktor a ne zna dve recenice da sastavi.
I to ne znas jel da?
Uzima radno mesto nekom ko je stvarno grejao stolicu i ko je strucan i zato su se studenti i digli jer kom k se oni skoluju a onda im radno mesto uzme neko nestrucan iz stranke.
Zato bolje cuti i gledaj kako se odvija situacija.

Polako se narodu razotkriva slika da je svet bio u kandžama USAID Davos močvare kojoj spadaju maske.

Agenda 2030 bi uspela da nije došlo do velikih promena započetih plandemijom pa nastavljenih tokom specijalne operacije do povratka Trampa i izlaska Amerike iz WHO.

Vučić Brnabić vlasti su pred razotkrivanjem iako je i do sad zaista teško ne videti sve ono što ne krijući štetočine.

"Србија мора стати !"

Biće samo bolje posle tih lopova,ljudi ce se zaposljavati bez uslova da su u stranci,

Посла има чак и за Гватемалце, каква странка, какви бакрачи ..?

nece biti straha,

Каквог страха ?
Ти видим ниси у страху ?
Једино се плашим да такви као ти, "ослободиоци" не покваре ово што до сада створисмо.

nece to biti nikakva rumunka ili Djilas jer vama ne postoji niko drugi do oni a nazvali ste ih lopovima i pritom ih niste uhapsili sto je smesno za medalju.

Коначно си нешто погодио.
То су та страначка подметања и то тако схвати.

Сећам се кад су Партизановци протурили глас да је Џаја дерпе ...
То ти је то.

Vreme je za neke nove ljude na politickoj sceni.

Шта то значи ?
Какви нови људи ?
Нећемо никакве сека персе које су се до сада чувале у ормару,
па ће сад неко да их замоли да преузму власт.

Хвала !
У том смислу дража ми је Румунка !

I kad ste tako jaki zasto dovlacite taj leteci cirkus Monti Pajtona u sve gradove?

А у Крагујевцу све Крагујевчани ?
Ајде доста сам коментарисао твоје заблуде ... :kpozdrav:

"Србија мора стати !"

Посла има чак и за Гватемалце, каква странка, какви бакрачи ..?

Каквог страха ?
Ти видим ниси у страху ?
Једино се плашим да такви као ти, "ослободиоци" не покваре ово што до сада створисмо.

Коначно си нешто погодио.
То су та страначка подметања и то тако схвати.

Сећам се кад су Партизановци протурили глас да је Џаја дерпе ...
То ти је то.

Шта то значи ?
Какви нови људи ?
Нећемо никакве сека персе које су се до сада чувале у ормару,
па ће сад неко да их замоли да преузму власт.

Хвала !
У том смислу дража ми је Румунка !

А у Крагујевцу све Крагујевчани ?
Ајде доста сам коментарисао твоје заблуде ... :kpozdrav:
E moj botu.....
U Kragujevac dolaze ljudi dobrovoljno za razliku od tvojih koji dolaze za pare jer ste se prodali za dnevnicu i sendvic.
Da vam nema autobusa shvatili bi da bi vam na mitingu bilo nekoliko stotina zaludjenika u svakom gradu.
Pogledaj malo na netu ako ne vidis dalje od sopstvenog nosa.
No,samo teraj svoje ali znaj da si sad vec u debeloj manjini.
Svaka rasprava sa osobama poput tebe je suvisna a narod vidi sta se desava.
Postavicu ti samo jedno prosto pitanje!
Kako to da je u zeleznicku stanicu u Novom Sadu ulozeno toliko novca ili u Expo 2027 kad svi gradjevinari znaju da to ne kosta ni blizu toliko novca?
Branis lopove? 😟
Da ne spominjem sve ostalo.
Ovo sa ovim strancima ti je tek bingo odgovor. Sto ih dovlaci?
Pa zato sto im je nasa lova daleko veca nego u zemljama gde zaradjuju 20-30$ mesecno.
Zato trpi nas narod i odlazi u inostranstvo.
Objasni nam zasto je plata u Ceskoj ili Poljskoj duplo veca za isti posao? I onda kazes otvara fabrike? 😂😂😂
I moja baba je mogla tako da otvara fabrike a da ne kazem kako je moja bivsa zena isla na razgovor u jednu od tih fabrika kad su joj nudili 25000 dinara i on je kategoricno odbila a onda je gospodar uz svu pompu otvarao posle godinu dana neku fabriku u Novom Sadu kad ono to ta fabrika koja je vec vise od godinu dana radila.
Komedija. 😂😂😂

E moj botu.....
U Kragujevac dolaze ljudi dobrovoljno za razliku od tvojih koji dolaze za pare jer ste se prodali za dnevnicu i sendvic.
Da vam nema autobusa shvatili bi da bi vam na mitingu bilo nekoliko stotina zaludjenika u svakom gradu.
Pogledaj malo na netu ako ne vidis dalje od sopstvenog nosa.
No,samo teraj svoje ali znaj da si sad vec u debeloj manjini.
Svaka rasprava sa osobama poput tebe je suvisna a narod vidi sta se desava.
Postavicu ti samo jedno prosto pitanje!
Kako to da je u zeleznicku stanicu u Novom Sadu ulozeno toliko novca ili u Expo 2027 kad svi gradjevinari znaju da to ne kosta ni blizu toliko novca?
Branis lopove? 😟
Da ne spominjem sve ostalo.
Ovo sa ovim strancima ti je tek bingo odgovor. Sto ih dovlaci?
Pa zato sto im je nasa lova daleko veca nego u zemljama gde zaradjuju 20-30$ mesecno.
Zato trpi nas narod i odlazi u inostranstvo.
Objasni nam zasto je plata u Ceskoj ili Poljskoj duplo veca za isti posao? I onda kazes otvara fabrike? 😂😂😂
I moja baba je mogla tako da otvara fabrike a da ne kazem kako je moja bivsa zena isla na razgovor u jednu od tih fabrika kad su joj nudili 25000 dinara i on je kategoricno odbila a onda je gospodar uz svu pompu otvarao posle godinu dana neku fabriku u Novom Sadu kad ono to ta fabrika koja je vec vise od godinu dana radila.
Komedija. 😂😂😂

Stvari su jednostavne za one koji idu srcem,
oni nikada ne bi napali svoju državu.

Stvari su komplikovane za one koji razmišljaju
ali argumentacija je skroz na Vučićevoj strani,
tako da ni mislioci ne bi napali Srbiju.

Plaćenici rade kako im se kaže, to si lepo sam rekao ...
A povodljivi ih slede.

Tako stoje stvari.

Stvari su jednostavne za one koji idu srcem,
oni nikada ne bi napali svoju državu.

Stvari su komplikovane za one koji razmišljaju
ali argumentacija je skroz na Vučićevoj strani,
tako da ni mislioci ne bi napali Srbiju.

Plaćenici rade kako im se kaže, to si lepo sam rekao ...
A povodljivi ih slede.

Tako stoje stvari.
Ti moraš prvo da naučiš šta je država. Vučić i njegovi to nisu

Back