Вучић је стварно геније!

Daleko od toga da je Genije. Jasno da ga uglavnom penzioneri podržavaju, i one koje kupuje.
Ljudi ga bas i ne vole, čim je toliko ljudi protiv njega.
On je čovek koji hoće do smrti da da bude predsednik.
>>Ko Tito<<
Ako on nije umesan za nesreću na ŽS u NS, zasto nece da postane opozicija??
p.s.Riba uvek smrdi od Glava, a čisti se Repa.
Kad je Tito rekao " Ja sam ovo napravio , ja sam ovo ono."

Морам признати да сам против рушења Србије
е да би румунска циганка дошла на власт
и довела неку своју Лауру да хапси по Србији.

Ne smeta ti hrvatska ciganka najduzi predsednik vlade, a sada predsednik skupstine.. Pa jos voli devojcice.. A i Vucic ko zna sta je. Srbin nije.. Srbin nikad ne bi prodao Kosovo (i jos pola Srbije) za par meseci vlasti..

Gju_9koWQAAlt66

Он је заиста пронашао начин успешног супротстављања
дечијој револуцији.
Они организују дешавања,
он организује још значајнија.

Уз то њима је живот стао,
а њему стаж иде ли иде ...
Mozda on stoji iza svega.
Najbolji nacin da se opere od sns unistavajuci ga sistematicno i da postane vodja opstenarodnog pokreta kada se dokaze da nema trunke njegove krivice.

Onda bi bio genije.

Mudri ljudi su to skontali da je moguce i nisu ni za jednu a ni drugu stranu.

konsultativno pitanje...

sta bi bilo kad bi bilo

sad sa 50+ da se uclanim sad u SNS i da bljujem vatru po medijama po studentima i narodu koji ih podrzava....sta se dobija sendvic sa parizerom....automobili od 150k eur...bankovni racuni po Mauricijusima i Penkizima sa milionima eur od budzeta i pdv-a, stanovi u BGD na vodi vise komada...ili smetaj u KP domovima S.Mitrovica , Pozerevac....???

jos 30-40 god na vlasti....i mislim da ce biti potaman...treba da presisa Fidel Kasta i Lukasenka

Нека буде докле год нас греје својом предузимљивошћу.
Сиротиња добро зна где је била пре но што се Он појавио.

Жива закопана !

Е сад се сетили ови што и упе мажу са гушчијом машћу
па само сиротињи да покваре ...

Ебем ти такву елиту.
Лењивци најобичнији,
препали се полета јадних.

konsultativno pitanje...

sta bi bilo kad bi bilo

sad sa 50+ da se uclanim sad u SNS i da bljujem vatru po medijama po studentima i narodu koji ih podrzava....sta se dobija sendvic sa parizerom....automobili od 150k eur...bankovni racuni po Mauricijusima i Penkizima sa milionima eur od budzeta i pdv-a, stanovi u BGD na vodi vise komada...ili smetaj u KP domovima S.Mitrovica , Pozerevac....???
Niko vise ne dobija ni dinara jer je doslo vreme za vracanje usluga. Samo naivan sad moze da brani sns ili misli da ce se okoristiti necim.

Нека буде докле год нас греје својом предузимљивошћу.
Сиротиња добро зна где је била пре но што се Он појавио.

Жива закопана !

Е сад се сетили ови што и упе мажу са гушчијом машћу
па само сиротињи да покваре ...

Ебем ти такву елиту.
Лењивци најобичнији,
препали се полета јадних.
procena koliko ima ostarelih,invalida,sirotinje,puknutih u mozak,alkoholicara,kockara,kurvara,pijanica i narkomana u % u Srbiji a koliko ih ima koji nisu iz te price od jelte celokupne populacije od 6.2 mil...ja mislim da krseva ima preko 50% uostalom ono sto valja vec radi privatnu praksu po raznim zemljama...pa cak i ovi ba bausteli u Becu....ovde je ostalo samo talog i sa njima mesetari koji nece da savijaju kicmu za 3000-5000 eur preko...zato 100 gr putera dal domaceg ili iz uvoza i treba da bude ne samo x 2 nego x 15 u eur/usd...ja bi zaposlio 10.000 carinika iz Japana da neko kome padne na pamet da iz regiona nabavlja parizer za 1.5 eur po kg..zaglavi robiju visedecinsku mora da se platio ovde parizer 9+ eur ko oce da zivi u Srbiji....kome se to ne svidja nek pakuje kufere i nek se seli odavde

Poslednja izmena:
Dobro, mi imamo retku sreću da nam je sve i jedan vladar i vođa čist genijalac. Tito, Sloba, Vučić, samo reci. Tesla im nije do kolena.
Ostali narodi nemaju takvu sreću. Kod njih sve neki tutumraci.
Ono što dodatno podstiče srpski prosperitet je i to što pametni ljudi u Srbiji prepoznaju genijalnost naših vođa i daju im zasluženu bezuslovno podršku.

Back