Vučić je priznao kosovske dozvole pre Nemačke i Italije i to vam ne smeta moji Srbi

Autorska
Žalosno je koliko su Srbi pali kao narod koji ne zna kako da se nosi sa svojim izdajnicima.Tek za 60 dana stupa na snagu sporazum o međusobnom priznanju vozaćkih dozvola Italije i Kosova.
Srbi su to priznali pre svih i ništa to vam je normalno e pa neka stvarno nemamo prava više da trazimo svoja prava od EU.
Srbija odnosni rukovodeći srpski političari su kupili formalni položaj gradonačelnika Ljubljane (glavnog grada Slovenije) Zoranu Jankoviću koji je za njegovog šefa Milana Kučana (kao Predsednik uprave slovenačkog preduzeća Mercator d.d., a na taj pomenuti položaj ga je stavio Milan Kučan) sredio otvaranje trgovina slovenačkog preduzeća Mercator d.d. u vojno neokupiranom delu Srbije (Zoran Janković je kao Predsednik uprave slovenačkog preduzeća Mercator d.d. više puta po svojoj vlastitoj volji kao Srbin po ocu na TV javno govorio o SRBIJI i o Kosovu kao o 2 različite teritorije), neformalni ali pravi gradonačelnik Ljubljane je Milan Kučan (a Kučan je slovenačko prekomurska verzija hrvatskog prezimena Kućan iz Međumurja)!
👀👂👂💯%
 

Back
Top